1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Eleni Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Ann-Christine ,
Hagfors

+
-
Det hade varit bra med en Apollopärm på svenska i receptionen.

Bekräftad gäst: 2018-10-07


10 av 10

Mats,
Trollhättan

+
Lugnt, familjedrivet och bara ett stenkast från havet/stranden. Det finns bara en liten taverna/bar i anslutning till hotellet men mer behövs absolut inte. Solstolar ingår utan kostnad så allt som behövs finns.
-
Att Apollo inte avslutar resor till Tilos så tidigt då vattentemperatur fortfarande är hög efter 7/10 och att det finns fantastiska möjligheter till vandring i bergen. Borde vara bokningsbart oktober ut.

Bekräftad gäst: 2018-10-07


9 av 10

Britt,
Grillom

+
Närheten till stranden, trevlig stämning.
-
En bäddmadrass i sängarna skulle vara bra. Väldigt hårda madrasser.

Bekräftad gäst: 2018-10-07


10 av 10

Tommy,
Stockholm

+
Fantastisk personal med utmärkt service
-

Bekräftad gäst: 2018-10-07


9 av 10

S,
Göteborg

+
Läget!!
-
Mer flexibilitet med frukosten. Ost och yoghurt varje dag om

Bekräftad gäst: 2018-09-30


6 av 10

Annelie,
Göteborg

+
Den trevliga mannen som serverade frukosten. Han var toppen. Petrus hette han. Mkt trevlig och servicevänlig.
-
Bättre mat i strandbaren. Bättre sängar, dem som är där nu är utslitna, kände fjädringen då dem inte använder bäddmadrasser i Grekland. Definitionen av havsutsikt stämmer inte överens i alla rum som det ska vara det i. Spraya i hotellet med myggdödande medel. Det var svårt att sitta på balkongen på kvällarna för det var väldigt mkt mygg liksom inne i rummet på nätterna trots myggkontakt.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


9 av 10

Anne-Cathrine,
Filipstad

+
Litet och strandnära.
-
Låt inte gästerna lägga ut handdukar på solsängarna kvällen före och låta dom ligga hela natten! Många verkade ha sina handdukar på samma ställe hela vistelsen!!! Ta betalt för plast påsar i hotellets supermarket!

Bekräftad gäst: 2018-09-27


9 av 10

Christina ,
Örebro

+
Läget. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


9 av 10

Catharina,
Norrköping

+
Närheten till beachen och familjärt. och tillgång till AC
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


10 av 10

Anna-Lena,
Sundsvall

+
Den gemytliga stämningen. Läget direkt vid strandpromenaden.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

133 omdömen
Utmärkt
 
86
Väldigt bra
 
35
Bra
 
10
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-07-01

Inlägg av Henrik L Borås

Gemytligt hotell

Trevligt och personligt hotell. Servicen var mycket bra. Havsutsikten från hotellbalkongen mycket fin. Hotellet ligger mycket nära den fina Livadiastranden. Badskor behövs. Det som sänker hotellet något är den snålt tilltagna frukosten. Men helt ok frukost. Kuddar och sängar kunde varit bättre. Men det är ändå ett hotell vi varmt rekommenderar.

 
2018-06-28

Inlägg av Torbjorn12 Lidköping, Sverige

Strandnära!

Strandnära och underbar personal. Välstädade rum, lite små badrum. Det finns en liten lunchrestaurang som har en fantastisk greksallad. Solstolarna är gratis men det var lite, hänga handduk på morgonen, tyvärr!

 
2017-08-10

Inlägg av 522alt Malmö, Sverige

Fantastiskt läge vid strandpromenaden

Fräscht, rent och trevlig personal. Läget är super precis vid strand och promenaden. Hela ön är lugn och tyst. Frukosten var bra, typisk, greek style. Kaffet mycket bra. Rummet rent och städades varje dag. Luftkonditioneringen fungerade perfekt och ingick i priset. Sängarna var hårda, men de brukar de vara i Grekland!

 
2016-09-19

Inlägg av Sigismund22 Göteborg, Sverige

Mitt favorithotell

Detta var mitt fjärde besök på Tilos och på Eleni Hotell - mitt grekiska favorithotell. Hotellet ligger bara några steg från klapperstensstranden i Livadia med gratis solstolar. De flesta rum har balkong ut mot havet. Hotellet ägs av en trevlig familj som bidrar till den goda stämningen. En liten lunchrestaurang finns där man även äter frukost. Fri wifi i hela hotellet. Städningen är perfekt! Rent överallt. Enkla rum med luftkonditionering. Tag med egen hårtork! Skall jag klaga på något är det kanske att sängarna är lite hårda. Det ligger många tavernor precis i närheten och bara en liten promenad från den lilla hamnen.

 
2015-09-06

Inlägg av alp001

Toppenläge vid stranden

Bott på detta hotell tre år i rad och har bara gott att säga om det. Strandläge. Trevlig personal. Lugn atmosfär då ingen biltrafik förekommer. God mat i lunchtavernan. Städningen håller hög kvalitet. Gästerna består mestadels av par från de nordiska länderna samt England.