Kundomdömen om Eleni Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 178 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Mats,
Trollhättan

+
Läge nära havet. Familjedrivet hotell som är måna om gästerna Saknar faciliteter som stora hotell har men miljö och trevliga atmosfären överväger stort. Saknar inte pool etc.
-
Inga. Hoppas det drivs på samma sätt framöver.

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

,

+
Lugnt, havsutsikten, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


10 av 10

Britt ,
Grillom

+
Läget vid stranden och personalen.
-
Vore bra med en flaska vatten i kylskåpet när man kommer på kvällen.

Bekräftad gäst: 2019-10-10


8 av 10

Niclas,
Hönö

+
Läget, personalen
-
Mer krokar att hänga upp saker på

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Östen,
Heby

+
Lugn och fridfull atmosfär. Närheten till stranden.
-
En liten vattenkokare på rummet vore bra.

Bekräftad gäst: 2019-09-29


7 av 10

Susanne,
Flen

+
Läget till havet, lugnt o tyst
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


5 av 10

Mona,
Kiruna

+
Nära havet.
-
Otroligt lyhört. Ekade om man pratar utanför rummen. På grund av korsdrag smällde dörrarna igen , högt, om man inte visste att man skulle hålla emot. Tipsa ägaren att sätta tätningslister. Ägaren till hotellet är inte trevlig. Hälsar inte, låtsas inte se gästen. Upplevde att han hotade oss gäster, bland annat för att vi smällde i dörrar, vilket ledde till att vi blev obekväma med att vistas på hotellet. Hånfull blev han när vi blev rädda för stor insekt som kom in i rummet, under dörren som saknade golvlist. Frukost på bricka, man kunde inte välja nåt och erbjöds inte heller mer av nåt annat än kaffe eller the

Bekräftad gäst: 2019-09-22


10 av 10

Anna-Lena,
Sundsvall

+
Familjärt, läget och att det inte är ett så stort hotell.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-22


10 av 10

,

+
Atmosfären vänligheten
-

Bekräftad gäst: 2019-09-22


8 av 10

Kristina,
Örebro

+
Läget + gratis solstolar.
-
Frukost= meddela hoteller att en variation av bröd vore önskvärt. (En dag kvittar men att få samma torra brödbulle som smakade papper i 6 dagar var ingen höjdare).

Bekräftad gäst: 2019-09-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

139 omdömen
Utmärkt
 
92
Väldigt bra
 
35
Bra
 
10
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-07-01

Inlägg av Henrik L Borås

Gemytligt hotell

Trevligt och personligt hotell. Servicen var mycket bra. Havsutsikten från hotellbalkongen mycket fin. Hotellet ligger mycket nära den fina Livadiastranden. Badskor behövs. Det som sänker hotellet något är den snålt tilltagna frukosten. Men helt ok frukost. Kuddar och sängar kunde varit bättre. Men det är ändå ett hotell vi varmt rekommenderar.

 
2018-06-28

Inlägg av Torbjorn12 Lidköping, Sverige

Strandnära!

Strandnära och underbar personal. Välstädade rum, lite små badrum. Det finns en liten lunchrestaurang som har en fantastisk greksallad. Solstolarna är gratis men det var lite, hänga handduk på morgonen, tyvärr!

 
2017-08-10

Inlägg av 522alt Malmö, Sverige

Fantastiskt läge vid strandpromenaden

Fräscht, rent och trevlig personal. Läget är super precis vid strand och promenaden. Hela ön är lugn och tyst. Frukosten var bra, typisk, greek style. Kaffet mycket bra. Rummet rent och städades varje dag. Luftkonditioneringen fungerade perfekt och ingick i priset. Sängarna var hårda, men de brukar de vara i Grekland!

 
2016-09-19

Inlägg av Sigismund22 Göteborg, Sverige

Mitt favorithotell

Detta var mitt fjärde besök på Tilos och på Eleni Hotell - mitt grekiska favorithotell. Hotellet ligger bara några steg från klapperstensstranden i Livadia med gratis solstolar. De flesta rum har balkong ut mot havet. Hotellet ägs av en trevlig familj som bidrar till den goda stämningen. En liten lunchrestaurang finns där man även äter frukost. Fri wifi i hela hotellet. Städningen är perfekt! Rent överallt. Enkla rum med luftkonditionering. Tag med egen hårtork! Skall jag klaga på något är det kanske att sängarna är lite hårda. Det ligger många tavernor precis i närheten och bara en liten promenad från den lilla hamnen.

 
2015-09-06

Inlägg av alp001

Toppenläge vid stranden

Bott på detta hotell tre år i rad och har bara gott att säga om det. Strandläge. Trevlig personal. Lugn atmosfär då ingen biltrafik förekommer. God mat i lunchtavernan. Städningen håller hög kvalitet. Gästerna består mestadels av par från de nordiska länderna samt England.