Elli Bay

Elli Bay ligger direkt vid havet i Livadia på Tilos. Här bor du på ett hotell i klassisk grekisk stil med vitkalkade väggar och blå fönsterkarmar. Närhet till tavernor och supermarket om du vill laga dig något enklare mat i lägenheten.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget, utsikten mot havet och nära till allt. Värdinnan hjälpte oss att byta rum för att få en te...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 51 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Elli Bay ser ut som ett hotell ska se ut i Grekland, vita väggar med blå fönsterkarmar. Det är bara en strandpromenad som skiljer hotellet från havet. På hotellet finns en snackbar. Solstolar och parasoller finns vid hotellets solterrass.

Wifi ingår över hela hotellet. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet. Stranden nedanför hotellet består av klappersten. Det är ca 200 meter till hamnen där båtarna kommer in från bland annat Rhodos.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Mot tillägg:

  • Frukost

Alla hotell, Tilos

Eleni Beach

På Eleni Beach bor du nära stranden på ett gemytligt och väl omhändertaget litet hotell. Omgivningarna är lugna och du kan njuta av den vackra utsikten över havet.

Livadia Beach

Livadia Beach är ett lugnt och stilla lägenhetshotell med trädgård och havsutsikt. Livadias fina klapperstensstrand finns precis utanför och restaurangerna i centrum ligger inom promenadavstånd.

Apollo Tilos

Mitt i pittoreska Livadia på Tilos, ligger charmiga lilla hotell Apollo. Med sina tolv lägenheter är atmosfären varmt välkomnande och familjär. Från hotellet är det ett stenkast till såväl stranden com centrum av Livadia och hamnen.

Ilidi Rock

Välkommen till Ilidi Rock – ett fint och strandnära lägenhetshotell på Tilos. Hotellet klättrar tillsammans med Bougainvillean uppför berget, och från alla rum är det en vacker utsikt över havet. Hotellet har ett bra läge, nära båda strand och centrum.

Olympus

Res till Tilos och bo i hemtrevliga lägenheter på hotell Olympus. Härifrån är det gångavstånd till den fina stranden och hotellet ligger centralt vilket betyder att du kan enkelt kan kombinera lugn och ro med folkliv.

Irini Tilos

I en lummig trädgård och nära en liten stenstrand i utkanten av Livadia på Tilos hittar du det charmiga hotellet Irini, ett hotell för alla över 12 år. I trädgården ligger hotellets pool och från hotellet är det bara några minuters promenad in till centrum, där det finns ett mindre utbud av restauranger och butiker.