Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 120 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Lugnet!
-
Bättre bröd!

Bekräftad gäst: 2024-06-09


9 av 10

+
Frukost
-
Större rum

Bekräftad gäst: 2024-06-02


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-09


9 av 10

+
Härlig lagom varierad frukost. Trevligt positivt värdpar. Lugnt och tyst i maj månad.
-
Bättre än mina förväntningar

Bekräftad gäst: 2024-05-05


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-10-15


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-15


10 av 10

+
Vänliga personalen.Stranden.
-
Lämna bort frukostskinkan

Bekräftad gäst: 2023-10-05


8 av 10

+
Närhet till havet, bemötande, bra mig egna solstolar, lugnt område, bra byte av lakan och handdukar
-
Bra frukost, kan dock varieras mer.

Bekräftad gäst: 2023-10-01


9 av 10

+
Det familjära o att rummet o städningen är tip top..
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


8 av 10

+
Så nära havet, perfekt placerat o nära till restauranger.
-
Hotellet skulle behöva införskaffa myggnät. Otroligt med myggor som tar sig in överallt.

Bekräftad gäst: 2023-10-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

154 omdömen
Utmärkt
 
101
Väldigt bra
 
40
Bra
 
10
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-08-31

av ulfe2013 Sundsvall, Sverige

Elini Beach Paradise

Härligt hotell i bra läge med perfekt skötsel ute och städning av rummet Michalis med personal gör detta till ett mycket omtyckt hotell bland Apollos gäster Kommer gärna tillbaks hit och man kan reservera solstolar hel tiden man är där och ingår i vistelse. Genomsnittlig frukost ingår

 
2018-07-01

av Henrik L Borås

Gemytligt hotell

Trevligt och personligt hotell. Servicen var mycket bra. Havsutsikten från hotellbalkongen mycket fin. Hotellet ligger mycket nära den fina Livadiastranden. Badskor behövs. Det som sänker hotellet något är den snålt tilltagna frukosten. Men helt ok frukost. Kuddar och sängar kunde varit bättre. Men det är ändå ett hotell vi varmt rekommenderar.

 
2018-06-28

av Torbjorn12 Lidköping, Sverige

Strandnära!

Strandnära och underbar personal. Välstädade rum, lite små badrum. Det finns en liten lunchrestaurang som har en fantastisk greksallad. Solstolarna är gratis men det var lite, hänga handduk på morgonen, tyvärr!

 
2017-08-10

av 522alt Malmö, Sverige

Fantastiskt läge vid strandpromenaden

Fräscht, rent och trevlig personal. Läget är super precis vid strand och promenaden. Hela ön är lugn och tyst. Frukosten var bra, typisk, greek style. Kaffet mycket bra. Rummet rent och städades varje dag. Luftkonditioneringen fungerade perfekt och ingick i priset. Sängarna var hårda, men de brukar de vara i Grekland!

 
2016-09-19

av Sigismund22 Göteborg, Sverige

Mitt favorithotell

Detta var mitt fjärde besök på Tilos och på Eleni Hotell - mitt grekiska favorithotell. Hotellet ligger bara några steg från klapperstensstranden i Livadia med gratis solstolar. De flesta rum har balkong ut mot havet. Hotellet ägs av en trevlig familj som bidrar till den goda stämningen. En liten lunchrestaurang finns där man även äter frukost. Fri wifi i hela hotellet. Städningen är perfekt! Rent överallt. Enkla rum med luftkonditionering. Tag med egen hårtork! Skall jag klaga på något är det kanske att sängarna är lite hårda. Det ligger många tavernor precis i närheten och bara en liten promenad från den lilla hamnen.