Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 118 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Familjärt, fräscht och trevligt. Bra läge.
-

Bekräftad gäst: 2021-08-18


10 av 10

+
-
Strandbaren stängde redan 15.00. Därefter kunde man inte köpa lunch, vatten, glass eller en kaffe.

Bekräftad gäst: 2021-08-12


10 av 10

+
Läget
-
Inget

Bekräftad gäst: 2021-07-25


10 av 10

+
Havsutsikten från balkongen
-

Bekräftad gäst: 2021-07-25


10 av 10

+
Nära till stranden och sol lång tid
-
Frukosten kan bli bättre men den är helt ok

Bekräftad gäst: 2021-05-30


8 av 10

+
Läge nära havet. Familjedrivet hotell som är måna om gästerna Saknar faciliteter som stora hotell har men miljö och trevliga atmosfären överväger stort. Saknar inte pool etc.
-
Inga. Hoppas det drivs på samma sätt framöver.

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

+
Lugnt, havsutsikten, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


10 av 10

+
Läget vid stranden och personalen.
-
Vore bra med en flaska vatten i kylskåpet när man kommer på kvällen.

Bekräftad gäst: 2019-10-10


8 av 10

+
Läget, personalen
-
Mer krokar att hänga upp saker på

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

145 omdömen
Utmärkt
 
96
Väldigt bra
 
37
Bra
 
10
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-07-01

av Henrik L Borås

Gemytligt hotell

Trevligt och personligt hotell. Servicen var mycket bra. Havsutsikten från hotellbalkongen mycket fin. Hotellet ligger mycket nära den fina Livadiastranden. Badskor behövs. Det som sänker hotellet något är den snålt tilltagna frukosten. Men helt ok frukost. Kuddar och sängar kunde varit bättre. Men det är ändå ett hotell vi varmt rekommenderar.

 
2018-06-28

av Torbjorn12 Lidköping, Sverige

Strandnära!

Strandnära och underbar personal. Välstädade rum, lite små badrum. Det finns en liten lunchrestaurang som har en fantastisk greksallad. Solstolarna är gratis men det var lite, hänga handduk på morgonen, tyvärr!

 
2017-08-10

av 522alt Malmö, Sverige

Fantastiskt läge vid strandpromenaden

Fräscht, rent och trevlig personal. Läget är super precis vid strand och promenaden. Hela ön är lugn och tyst. Frukosten var bra, typisk, greek style. Kaffet mycket bra. Rummet rent och städades varje dag. Luftkonditioneringen fungerade perfekt och ingick i priset. Sängarna var hårda, men de brukar de vara i Grekland!

 
2016-09-19

av Sigismund22 Göteborg, Sverige

Mitt favorithotell

Detta var mitt fjärde besök på Tilos och på Eleni Hotell - mitt grekiska favorithotell. Hotellet ligger bara några steg från klapperstensstranden i Livadia med gratis solstolar. De flesta rum har balkong ut mot havet. Hotellet ägs av en trevlig familj som bidrar till den goda stämningen. En liten lunchrestaurang finns där man även äter frukost. Fri wifi i hela hotellet. Städningen är perfekt! Rent överallt. Enkla rum med luftkonditionering. Tag med egen hårtork! Skall jag klaga på något är det kanske att sängarna är lite hårda. Det ligger många tavernor precis i närheten och bara en liten promenad från den lilla hamnen.

 
2015-09-06

av alp001

Toppenläge vid stranden

Bott på detta hotell tre år i rad och har bara gott att säga om det. Strandläge. Trevlig personal. Lugn atmosfär då ingen biltrafik förekommer. God mat i lunchtavernan. Städningen håller hög kvalitet. Gästerna består mestadels av par från de nordiska länderna samt England.