Ilidi Rock

Välkommen till Ilidi Rock – ett fint och strandnära lägenhetshotell på Tilos. Hotellet klättrar tillsammans med Bougainvillean uppför berget, och från alla rum är det en vacker utsikt över havet. Hotellet har ett bra läge, nära båda strand och centrum.


Rumstyper

Enrumslägenhet för 2 personer. Tvårumslägenhet för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget, fin badplats för hotellets gäster, familjär stämning, tillmötesgående och trevlig ägarfami...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 123 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 450 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Från Ilidi Rock är det bara en kort promenad in till Livadias centrum, och en liten strand finns direkt vid hotellet, det är stenig strand med plattformar som man badar från. Vid havet finns gratis solstolar och parasoller för hotellets gäster. Bar som serverar enklare rätter dagtid. Gratis wifi på hela hotellområdet. Gratis parkering (i mån av plats).

Hotellet är beläget i utkanten av Livadia i ett vackert naturområde. Hotellet består av flera mindre byggnader och det finns många trappor och nivåskillnader inom, och utanför hotellområdet. Ca 300 meter till Livadia beach, en stenstrand med klart vatten. Lokal trafik.

Måltider

Inga måltider ingår.

Bra att veta

Badskor rekommenderas.

Alla hotell, Tilos

Eleni Beach

Eleni Beach är ett gemytligt och väl omhändertaget litet hotell i lugna omgivningar på Tilos. Här bor du nära stranden och kan njuta av den vackra utsikten över havet.

Livadia Beach

Livadia Beach är ett lugnt och stilla lägenhetshotell med trädgård och havsutsikt. Livadias fina klapperstensstrand finns precis utanför och restaurangerna i centrum ligger inom promenadavstånd.

Apollo (Tilos)

Apollo är ett charmigt litet hotell, som ligger mitt i pittoreska Livadia på Tilos. Med sina tolv lägenheter känns atmosfären familjär och varmt välkomnande. Från hotellet är det ett stenkast till både stranden, centrum av Livadia och hamnen.

Irini (Tilos)

I en lummig trädgård och nära en liten stenstrand i utkanten av Livadia på Tilos hittar du det charmiga hotellet Irini. I trädgården ligger hotellets pool med solstolar och parasoller och från hotellet är det bara några minuters promenad in till centrum, där det finns ett mindre utbud av restauranger och butiker.

Michalis Studios

Michalis Studios är ett litet lägenhetshotell i pittoreska omgivningar på Tilos. Här bor du i en bergssluttning, med fantastiska vyer över Egeiska havet. Både stranden och centrum i Livadia ligger inom promenadavstånd så ett dopp i havet eller en restaurangkväll är alltid nära till hands. Boka en lägenhet med havsutsikt för att njuta av vyerna över havet när helst du vill.

Olympus

Res till Tilos och bo i hemtrevliga lägenheter på hotell Olympus. Härifrån är det gångavstånd till den fina stranden och hotellet ligger centralt vilket betyder att du kan enkelt kan kombinera lugn och ro med folkliv.

Elli Bay

Elli Bay ligger direkt ovanför Egeiska havet i Livadia på ön Tilos. Här bor du på ett hotell i klassisk grekisk byggnadsstil med vita väggar och blåa fönsterkarmar. Närhet till tavernor och en mataffär om du vill laga dig något enklare mat i lägenheten.