Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 85 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Utsikten samt de egna stränderna som tillhörde hotellet.
-
Undermålig städning,sliten köksutrustning samt att det borde funnits möjlighet till toalett vid stranden då det blev en utmanande bergsklättring varje gång man behövde uträtta sina behov.

Bekräftad gäst: 2024-07-18


10 av 10

+
Läget, god mat
-
Fler städningar och rena handdukar varje dag

Bekräftad gäst: 2024-07-14


9 av 10

+
Läget, rummen
-

Bekräftad gäst: 2024-07-11


9 av 10

+
Läget samt lunchen på snackbaren vid stranden. Det som serverades där är helt klart den bästa grekiska husmanskosten på Tilos.
-
Jag har bott på Ilidi Rock 4-5 gånger under en 10-årsperiod. Tack vare sitt fantastiska läge och sin privata strand är det ortfarande det bästa hotellet i Liviadia. Men det börjar bli dags för en renovering av rummen/lägenheterna, de är ganska slitna.

Bekräftad gäst: 2024-07-04


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-20


8 av 10

+
Utsikten, stranden
-

Bekräftad gäst: 2024-06-16


10 av 10

+
Allt, utsikten, lägenheten, miljön, madrassen i sovrummet
-
Sängen i det andra rummet skulle kunna vara mjukare, med t ex en bäddmadrass ovanpå. Mycket hård som den är nu.

Bekräftad gäst: 2024-05-09


8 av 10

+
Läget
-
Det fanns inte solstolar på stranden nedanför rummet. Dyrt på restaurangen.

Bekräftad gäst: 2024-05-05


6 av 10

+
Läget
-
Mat avsaknad av hiss.

Bekräftad gäst: 2023-09-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

131 omdömen
Utmärkt
 
99
Väldigt bra
 
22
Bra
 
3
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2018-09-23

av 359lenag Varberg, Sverige

Semester

Vi hade en tvåtumslägenhet längst ner mot havet! Två stora rum, det ena med en liten köksdel. Det var även två härliga balkonger. I köket famns det som behövdes fast inte mer! Kylskåp, micro, vattenkokare och brödrost fanns också, En stenstrand med solstolar tillhörde hotellet och ett litet matställe för lunch med helt ok mat famns också Ett jättefint hotell som jag rekomenderar varmt om man gillar att gå i branta trappor som kändes jävulska efter en dag på stranden! Den lilla ön Tilos är helt fantastisk om man vill ha lugn och ro - lite som Grekland var förr💕

 
2018-08-11

av susanne b Stockholm, Sverige

Knappt 3-stjärnigt hotell med magiskt fin utsikt

Magisk utsikt, klart 5 stjärnig, men usel standard i rummen, 2-stjärnig. Furumöbler och gamla soffor, allt känns minst 20 år. Mycket medioker köksutrustning. Duschen svämmade över varje gång vi duschade och vi stod i tio cm gammalt duschvatten och duschade. Det som lyfter är att sängen är bra, hård men okay. Värst av allt är nätverket. Wi-fi fungerade uselt i de områden som skulle ingå. Inte ens telefonerna fungerade på hotellet. Konstigt att grannhotellet lyckades leverera wi-fi till oss men inte vårt eget hotell. Så fort vi lämnade hotellet fungerade allt perfekt. Efter kl 17-18 på em ligger hotellet och stränderna i skugga. Gillar du att sola, välj hotell på andra sidan av hamnen. Trapporna - inga problem om du vill vara genomsvettig på semestern :) . Vi bodde vid receptionen, ca 85 trappsteg upp. Receptionen är ungefär i mitten av hotellet. Det var ca 50 steg till toaletten från stranden. Vi såg många äldre som hade svårt med trapporna då många trappsteg är 20-25 centimeter höga. AC går att köpa till för 7 euro per dag. Solbäddar utan kostnad. Handdukarna var som sandpapper. Även de till solbäddarna. OBS Dessa är små och man får bara byta dem en gång per vecka. Om ni åker till Tilos kan vi rekommendera restaurang Armenon, tyvärr var resten ganska usla. Armenon var helt fantastisk och klarade allergier på ett bra sätt!

 
2017-09-28

av Gunilla W

Underbart

Fantastiskt hotell på denna lilla Grekiska ö. Fina studios med stora balkonger med utsikt över havet. Gäller bara att kolla hur färjorna går. Från Rhodos, Finns härliga små restauranger o några butiker. Åker absolut tillbaka.

 
2017-07-26

av Evmad Alingsås, Sverige

Våra varmaste rekommendationer

Professionellt, gästvänligt och omtänksam service. Underbart ställe med fint läge. Fräscha lägenheter, rejäla balkonger med havsutsikt. Genomtänkt byggnad så det kändes privat utan så mycket insyn. Väldigt lugnt och tyst. Hotellet hade egen klapperstenstrand med solsängar utan kostnad för gästerna. Nära till allt. Branta trappor i mängd. Wi-fi endast i receptionen och snackbaren.

 
2017-06-28

av Sofia L

Tilos bästa boende.

Utmärkt hotell även om rumstandarden inte är super. Fin balkong med utsikt över havet. Mycket trevlig och hjälpsam personal och fin och trivsam snack-bar (08 30 till 16 00), Wifi i alla allmänna utrymmen samt vid stranden och om man har tur (som vi hade) också på balkongen. Strandområdet vid hotellet är stort med gratis solstolar och parasoller. Köket i lägenheten var dock väldigt spartanskt, men det fanns i alla fall kyl och thekokare och lite tallrikar och glas. Råd: ta med någon typ av myggmedel f a spraya i sovrummet innan sänggående.