Kundomdömen om Dream Island

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 39 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Anna,
Ronneby

+
Att det ligger så nära stranden och att det är så litet. Att paret som driver hotellet tillsammans med städerskan/kocken var så trevliga och personliga
-
Hellre lite högre pris och att solstolarna hade ingått. Nu kostade inte solstolarna något om man åt ellerdrack på hotellet, vilket vi gjorde. Men det kändes ändå konstigt att de inte ingick på en privat hotellstrand.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

Birgitta ,
Stockholm

+
Litet familjärt hotell,bästa läget på stranden,lugnt och fridfullt! Trevliga ägare och städerska.
-
Större variation på frukosten vi åt exakt samma i 14 dagar. AC och saftybox borde ingå i priset nu fick man betala rejält extra för det. De borde även vara fria solstolar på ett så litet hotell för egna gäster.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


8 av 10

,

+
Läget precis vid stranden. Rummets storlek.
-
Mer varierad frukost. AC och solstolar borde ingå.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


7 av 10

Lisa,
Malmö

+
Väldigt bra och lugnt läge.
-
Värdinnan ”passade” på gästerna. Det var lätt att göra ”fel” och man kände sig påpassad. Det blev problem att vara på rummet, när det till exempel skulle städas utan att vi visste om det. Våra saker flyttades på utan tillåtelse. Två enkla krossade glas fick vi betala 6 euro för.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


10 av 10

Randi,
Sarpsborg

+
Service, beliggenhet, vennlighet.
-
«Daglig rengjøring» bør også innebære daglig vask av gulv.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


10 av 10

Helen,
Vetlanda

+
Fantastiskt läge, lungt, bästa hotellet på Tilos. Femte resan till Dream Iland.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-28


10 av 10

Anna,
Stockholm

+
Strandläget, lugnet, familjära mottagandet.
-
Mjukare sängar.

Bekräftad gäst: 2019-05-26


9 av 10

,

+
Lugnet och läget
-

Bekräftad gäst: 2018-10-07


10 av 10

,

+
Närheten till havet o trevliga hotellägare
-
En brödrost på rummet

Bekräftad gäst: 2018-10-07


10 av 10

Tore,
Lund

+
Det är så trevlig personal och värdfolk. Personligt.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

97% av resenärerna rekommenderar

160 omdömen
Utmärkt
 
138
Väldigt bra
 
17
Bra
 
2
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-01-28

Inlägg av 384perg_rann Eskilstuna, Sverige

Strandnära och ett lungt hotell

Fina fräscha rum med underbar personal.Ligger i utkanten av Livadia men på 5 minuters promenad så är man på plats vid torget som ligger i centrum av den lilla byn. Man har nära till stranden där solstolar och parasoll finns, lunch kan ätas på hotellet.

 
2017-10-14

Inlägg av volvofamily Skövde, Sverige

Fantastiskt hotell

Vi var på Tilos första gången i september o det blir absolut inte sista gången😎 Hotellet var helt underbart där man verkligen kunde koppla av. Stranden ligger precis utanför husknuten o de vällagade luncherna var helt suveräna. Akis, Yiannis, Kicki o Natalie är underbara människor o de gör din vistelse här till något väldigt speciellt. Vi kände oss verkligen välkomna. Kanonfina rum som är rena o fräscha samt väldigt sköna sängar. Vi kommer mer än gärna tillbaka i september 2018👌

 
2017-08-02

Inlägg av sofiel214 Södertälje, Sverige

Mysig pärla på lugna Tilos

Mysigt familjeägt hotell som ligger i utkanten av Liviadia. Vi var här på rekommendation och var mycket nöjda! Bästa är läget, hotellet ligger bara några meter från stranden där hotellet erbjuder kostnadsfria solstolar mot att man köper något i baren under dagen. Fräscha rum och mysig uteplats. Frukosten serverades till bords på den lilla tavernan vid stranden och var helt okej med svenska ögon i Grekland och bestod av toast, ägg, kaffe/te, grekisk yoghurt och färsk frukt. Rekommenderas starkt!

 
2015-10-21

Inlägg av 767bernts Stockholm, Sverige

strandnära och vackra vandringsleder

Snyggt och välstädat, trevligt värdpar god frukost och vällagade luncher. Ett ställe för dig som vill njuta havets brus och sjunka in i spännande romaner. Bra sängar och det är inte så vanligt i Grekland. Liten mysig stad med bra utbud av restauranger. Vacker strandpromenad.

 
2015-09-29

Inlägg av Lennart H Varberg, Sverige

Tilos2015

En verklig liten pärla rent o snyggt . Ett mycket lugnt o tyst läge precis intill stranden . Ägarfamiljen var mycket trevlig o hjälpsam vi tillbringade två härliga veckor i september och kommer nog att återvända dit igen . Det enda som var negativt wi FI var mycket trögt