Rumstyper på Sivota Diamond

Bungalow med privat pool

Moderna bungalower med privat pool. Minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Markterrass med privat pool och havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24-28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Fina och rymliga dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler och en dvd-spelare. Minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsviter

Ljusa och moderna juniorsviter med soffa. Tv med satellitkanaler och en dvd-spelare. Minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa balkonger har havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Sviter

Ljusa och moderna sviter med ljusa trädetaljer. Sviterna har antingen dubbelsäng eller två separata sängar och en soffa. Tv med satellitkanaler och en dvd-spelare. Minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa balkonger har havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50-65 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.