Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 24 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Fräscht, trevlig personal, vackert beläget.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-08


10 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2022-08-05


7 av 10

+
Meget smuk beliggenhed, venligt personale, godt og stort værelse og god rengøring
-

Bekräftad gäst: 2022-07-26


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-22


9 av 10

+
Fantastisk utsikt
-

Bekräftad gäst: 2022-07-15


9 av 10

+
Läget, utsikten, fina rum
-

Bekräftad gäst: 2022-07-01


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-27


10 av 10

+
Rummet, trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-17


10 av 10

+
Trevlig personal och jättefint hus
-

Bekräftad gäst: 2022-05-27


3 av 10

+
Rummen var väldigt fina och fint utsikt från poolen.
-
Dåligt av dryck/ och drinkar. Vin och öl.

Bekräftad gäst: 2021-07-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

372 omdömen
Utmärkt
 
195
Väldigt bra
 
93
Bra
 
45
Mindre bra
 
27
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2019-06-07

av Looouise

Fint!

Fint hotell med härlig omgivning. Vi valde rum med egen pool vilket vi var supernöjda med, man hade en privat fin liten uteplats vid poolen med utsikt över havet. Kunde då även habdla i byn och ha tex dricka i sik minikyl i rummet för att ibte lägga pengar på baren vid de allmänna poolerna. Man bör känna till de många trappor och branta backar både på hotellet samt till och från hamnen/byn. Vi hyrde moppe i byn och som man fick ställa vid hotellet utan extra avgift. Buffeerna var okej men inte mer, med dålig variation och ingen höjdare till smakupplevelse, vi åt många middagar och en del luncher ute för att prova på fin grekisk matlagning. Dock bekvämt att ha tillgång till buffé om man inte vill gå iväg. Dyra spa-behandlingar för att vara på ett hotell tyvärr. Rent och prydligt, trevlig personal!

 
2018-06-14

av 836bob Sundsvall, Sverige

Mr Bergman

Fantastiskt hotell med suverän utsikt bra pmat. Rena och välstädade rum samt rena pooler! Personalen väldigt trevliga plus till Resturangchefen som hövligt hjälpte oss till bra bord varje dag! Läget gör att man går branta backar upp till hotellet så inget att rekommendera för rörelsehindrade! Minus för alldeles för dyra priser i spa! Men på det hela taget så kommer vi gärna igen!

 
2015-09-14

av CWU_11 Göteborg, Sverige

Sivota

Hotell mycket högt beläget, med helt underbar utsikt över havet. Men bor du längst ner som också är väldigt högt, har du 95 trappsteg att gå upp för att komma till receptionen och matsalen, ingen hiss. Hotellet är absolut inte femstjärnigt. Utan skulle snarare säga fyra plus, när det gäller själva rummen och lokalerna. Mycket hård säng, vi fick be om extra madrass. Dålig variation i frukosten, inga färska frukter mer än dom som låg i en korg bredvid. Åt buffé en kväll på hotellet, grekisk buffé, den var smaklös, så det blev inga mer besök i hotellets restaurang. dåligt utbud av öl, endast fyra-fem sorter. Dom allra flesta av personalen var hjälpsamma och trevliga. Men tyvärr fanns det en receptionist, som vi uppfattade som, arrogant och nonchalant, nästan otrevlig. Tyvärr drar detta ned betyget. Dålig belysning i rummet, och badrummet riktigt mörkt, där kunde man inte stå och göra sig ordning, så mörkt var det. Unga och äldre har olika behov av ljus, detta var någon slags "mysbelysning". Obs, hotellet har ingen strand. Antingen får du gå eller ta bil om du vill till stranden. Mycket stora nivåskillnader mellan hotellet och själva centrum, hamnen.

 
2012-07-17

av Kontakten Stockholm, Sverige

Överlag mycket bra

Vi besökte Sivota Diamond under andra veckan i juli. Hotellet ligger oerhört vackert längst upp i staden med en strålande vacker utsikt och två härliga pooler med tillhörande solstolar och parasoll. Under tiden vi var där var det inte mycket folk vid poolerna så om man föredrar att ligga där så är det inga problem att få plats. Endast en kort promenad nerför en relativt brant backe skiljer hotellet från hamnen i Sivota där de flesta restauranger och övrigt ligger. Standarden på hotellet var mycket bra och motsvarade mer än väl våra förväntningar på hur det skulle se ut, till och med överträffade avseende fräschör på rummen exempelvis. Bilderna som finns tillgängliga på hotellet stämmer väl överens med verkligheten! Det finns dock aspekter som drar ner betyget till en 4:a, och det är främst servicen. Att på ett 5-stjärnigt hotell ha 1-3 personer i den totala personalstyrkan som talar tillräckligt bra engelska för att kunna beställa ordentligt av eller ställa frågor om omgivningen är för dåligt. Vid beställning av mat kan det ta lång tid innan det kommer fram till bordet, trots att restaurang/bar är i stort sett tom. Dock ska tilläggas att vissa servitriser gjorde sitt bästa för att kompensera för långsam service och är man väl inställd på att det tar lite längre tid än normalt så fungerar det bra. Däremot ska man inte behöva vänta på lite varmt vatten till teet vid frukosten tills frukosten i stort sett är färdigäten. Maten överlag som vi åt på hotellet (endast två kvällar) håller inte heller 5-stjärnig klass, att äta nere i byn rekommenderas istället även om miljön på hotellet är avsevärt trevligare. Sivota ligger lite off så det finns inte alltför mycket utflyktsmål runt hörnet om man inte spenderar en längre tid i taxi/bil. Detta kanske är felaktigt men det var som sagt svårt att kommunicera ordentligt med personalen kring denna typ av information. Överlag hade vi en mycket trevlig vecka på Sivota Diamond och kan rekommendera hotellet, speciellt till grekisktalande personer!

 
2010-07-08

av tjorven77 Västerås

Fantastiskt, underbart och vilken service!

Bästa tänkbara service och tillmötesgående personal med hög serviceanda Rena, snygga och luftkonditionerade rum Alla tänkbara bekvämligheter man kan önska sig. Ligger högst upp i byn med en fantastisk utsikt över havet. Dock är förbindelser till andra städer så som t.ex Parga bristfälliga. Taxi är det som rekommenderas och kostar 350 kr enkel väg.