Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 28 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Trevlig personal, vi hade ett rum med bra läge. Poolområdet hade oftast lediga solsängar.
-
Smågrejer, lite ”datet”. Gått sex år sedan senaste renoveringen så lite färg som flagnar och lite dålig städning på allmänna områden. Skyltar från covid-19 tiden bör bytas ut. Skyltar med öppettider för frukost/lunch/middag i restaurangen vore bra. Alla kommer inte ihåg alla tider!

Bekräftad gäst: 2024-07-02


9 av 10

+
Utsikten
-
Extrabädden var inte bra trots att vi fick en extramadrass, de vanliga sängarna var inte sköna utan bara hårda.

Bekräftad gäst: 2024-07-01


8 av 10

+
Den vackra utsikten. Lugnet
-

Bekräftad gäst: 2024-06-25


10 av 10

+
Bra service
-
Inget

Bekräftad gäst: 2024-05-28


10 av 10

+
otroligt bra service och rent och fint
-
väldigt rent

Bekräftad gäst: 2023-09-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-14


8 av 10

+
Geografisk placering
-
Allmän information kunde varit bättre. Frukost på avresedagen missades (brist på kommunikation mellan reception och restaurang), men restaurangen löste det på ett bra sätt.

Bekräftad gäst: 2023-08-14


10 av 10

+
Otrolig utsikt, verkligen vackert! Bra läge, nära stranden och sivota hamn med stort utbud av restauranger
-
Var svårt att få tag i personal runt poolområdet vilket var nödvändigt för att beställa något då det inte fanns en bar man kunde gå till. Personalen runt poolområdet kändes lite skygga och gömde sig nästan

Bekräftad gäst: 2023-08-04


10 av 10

+
Det personliga bemötandet och engagemanget hos personalen
-

Bekräftad gäst: 2023-07-10


8 av 10

+
Vårt rum med en fantastisk balkong med havsutsikt
-
Middagsalternativ saknades

Bekräftad gäst: 2023-06-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

458 omdömen
Utmärkt
 
256
Väldigt bra
 
106
Bra
 
52
Mindre bra
 
28
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2023-07-24

av charliebD9547IB

Fantastiskt resmål och hotell

Vi fick en fantastisk resa på detta underbara hotell med bra service. Personalen var mycket tillmötesgående och supertrevliga. Bra frukost och bra mat om man vill äta på hotellet. Jättefina rum som städads varje dag, vi hade rum med fantastisk havsutsikt vilket var så härligt. Poolområdet var alltid städat och fint, mycket solstolar och lugnt vid poolen. Bra att veta om man vill bo här, är att det ligger högt upp så det är en brant backe ner till strand och hamn med restauranger, men då får man gratis motion. Det finns även ett litet gym med ac och en jättefin spa avdelning med behandlingar som man kan boka. Vi kommer gärna tillbaka.

 
2023-06-05

av PeterL7215

Fantastiskt i Sivota!

Vi hade en underbar resa i två veckor i lågsäsongen (slutet på maj till början av juni) Personalen är helt fantastisk och jättegulliga! Maten på hotellet var enormt god, otroligt god grekisk sallad, vi blev även uppgraderad till ett rum precis ovanför poolerna så vi hade helt fantastisk utsikt! Frukosten var också väldigt god, det fanns helt klart tillräckligt för mig och sambon och allt höll hög kvalitet. Restaurangen ”The View” hann vi att äta på en kväll bara men maten var det godaste vi ätit i Grekland! Vi var första kunderna för säsongen och dom enda där så vi blev bjudna på champagne och ett väldigt gott efterrättsvin. (Aubergine med fetaoströra till förrätt var den godaste förrätten jag ätit tror jag! Risotton var den bästa risotto jag ätit. Lemon cheesecake? Bästa jag ätit! Det var lätt värt priset!) Sivota var fantastiskt och det var riktigt trevligt att åka i lågsäsongen så det var inte överdrivet med folk heller. Rekommenderar varmt att hyra båt och moped och besöka alla fina ställen som finns! Maten nere i hamnen var också fantastiskt god där vi åt varje dag. Det negativa med hotellet var att gymmet inte är i jättegott skick, ett av löparbanorna var trasigt när vi var där och det andra låter mycket när man försöker springa. Personalen glömde även att dra igång AC i gymmet om man inte påminde dom, ibland saknades handdukar. Men gymmet gjorde ändå det som det skulle och vi lyckades helt klart få till bra träningspass varje dag. Det kunde ibland ta ganska lång tid att få mat från den lilla restaurangen men vi hade det så trevligt ändå och kunde fördriva tiden. (Kan ses som negativt om man inte tycker om träning) hotellet är högt beläget, upp för många branta backar, vi tog det som en skön promenad efter en dag av ätande dock!

 
2019-06-07

av Looouise

Fint!

Fint hotell med härlig omgivning. Vi valde rum med egen pool vilket vi var supernöjda med, man hade en privat fin liten uteplats vid poolen med utsikt över havet. Kunde då även habdla i byn och ha tex dricka i sik minikyl i rummet för att ibte lägga pengar på baren vid de allmänna poolerna. Man bör känna till de många trappor och branta backar både på hotellet samt till och från hamnen/byn. Vi hyrde moppe i byn och som man fick ställa vid hotellet utan extra avgift. Buffeerna var okej men inte mer, med dålig variation och ingen höjdare till smakupplevelse, vi åt många middagar och en del luncher ute för att prova på fin grekisk matlagning. Dock bekvämt att ha tillgång till buffé om man inte vill gå iväg. Dyra spa-behandlingar för att vara på ett hotell tyvärr. Rent och prydligt, trevlig personal!

 
2018-06-14

av 836bob Sundsvall, Sverige

Mr Bergman

Fantastiskt hotell med suverän utsikt bra pmat. Rena och välstädade rum samt rena pooler! Personalen väldigt trevliga plus till Resturangchefen som hövligt hjälpte oss till bra bord varje dag! Läget gör att man går branta backar upp till hotellet så inget att rekommendera för rörelsehindrade! Minus för alldeles för dyra priser i spa! Men på det hela taget så kommer vi gärna igen!

 
2015-09-14

av CWU_11 Göteborg, Sverige

Sivota

Hotell mycket högt beläget, med helt underbar utsikt över havet. Men bor du längst ner som också är väldigt högt, har du 95 trappsteg att gå upp för att komma till receptionen och matsalen, ingen hiss. Hotellet är absolut inte femstjärnigt. Utan skulle snarare säga fyra plus, när det gäller själva rummen och lokalerna. Mycket hård säng, vi fick be om extra madrass. Dålig variation i frukosten, inga färska frukter mer än dom som låg i en korg bredvid. Åt buffé en kväll på hotellet, grekisk buffé, den var smaklös, så det blev inga mer besök i hotellets restaurang. dåligt utbud av öl, endast fyra-fem sorter. Dom allra flesta av personalen var hjälpsamma och trevliga. Men tyvärr fanns det en receptionist, som vi uppfattade som, arrogant och nonchalant, nästan otrevlig. Tyvärr drar detta ned betyget. Dålig belysning i rummet, och badrummet riktigt mörkt, där kunde man inte stå och göra sig ordning, så mörkt var det. Unga och äldre har olika behov av ljus, detta var någon slags "mysbelysning". Obs, hotellet har ingen strand. Antingen får du gå eller ta bil om du vill till stranden. Mycket stora nivåskillnader mellan hotellet och själva centrum, hamnen.