Bungalow med privat pool

Dubbelrum i bungalow med havsutsikt och en privat pool (25 m2) på markterrassen. På terrassen finns även solstolar, parasoll, matplats samt en stege ner i poolen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa eller bäddbar fåtölj. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24-28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong och havsutsikt eller begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsviter

Juniorsvit med balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa och i bäddbar fåtölj. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Svit

Svit med balkong och havsutsikt eller begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkel säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50-65 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumsvilla

Tvårumsvilla med privat pool (ca 24 m2) på markterrassen. Solstolar och matplats samt en stege ner i poolen på terrassen. Villan består av ett sovrum och ett vardagsrum och ligger bredvid huvudbyggnaden. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Två kylskåp. Kaffemaskin Espresso. Vattenkokare. En tv med internationella kanaler i varje rum. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med jacuzzi, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 2 barn.