Bungalow med privat pool

Moderna bungalower med privat pool. Minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Markterrass med privat pool och havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24-28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Fina och rymliga dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler och en dvd-spelare. Minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsviter

Ljusa och moderna juniorsviter med soffa. Tv med satellitkanaler och en dvd-spelare. Minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Sviter

Ljusa och moderna sviter med ljusa trädetaljer. Sviterna har antingen dubbelsäng eller två separata sängar och möjlighet till extrabädd i vanlig säng. Tv med satellitkanaler och en dvd-spelare. Minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50-65 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumsvilla

Villa med sovrum, vardagsrum och markterrass med privat pool på 24 kvadratmeter. Belägna bredvid huvudbyggnaden. En dubbelsäng och en dubbel bäddsoffa. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Espressomaskin och vattenkokare. 2 kylskåp/minibar (mot extra kostnad). 2 tv-apparater och en DVD-spelare. Badrock och tofflor. Hårtork. Wc och jacuzzi/dusch. Begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 2 barn.