Bungalow med privat pool

Moderna bungalower med privat pool. Minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Markterrass med privat pool och havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24-28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Fina och rymliga dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler och en dvd-spelare. Minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsviter

Ljusa och moderna juniorsviter med soffa. Tv med satellitkanaler och en dvd-spelare. Minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Sviter

Ljusa och moderna sviter med ljusa trädetaljer. Sviterna har antingen dubbelsäng eller två separata sängar och en soffa. Tv med satellitkanaler och en dvd-spelare. Minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50-65 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumsvilla

Villa med sovrum, vardagsrum och markterrass med privat pool på 24 kvadratmeter. Belägna bredvid huvudbyggnaden. En dubbelsäng, en enkelsäng och en dubbel bäddsoffa. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Espressomaskin och vattenkokare. 2 kylskåp/minibar (mot extra kostnad). 2 tv-apparater och en DVD-spelare. Badrock och tofflor. Hårtork. Wc och jacuzzi/dusch. Begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 2 barn.