1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sirena Residence & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

eva,
sundsvall

+
Personalen/ägarna som är numera våran familj.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Helena,
Göteborg

+
Charmigt. Fina områden. Service inriktad personal
-
Toaletten hade begränsade avställningsytor samt inga krokar för handdukar. Belysningen på toalett och även rum var väldigt omysig

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Maria,
Huskvarna

+
Kompakt hotellområde, nära till pool och frukost.
-
Försökte placera en del av resesällskapet i den enklare hotelldelen. Vi blev kompenserade men det bör inte hända.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Helens,
Vallentuna

+
Rent och fräscht, glad personal.
-
Vi hade massor av myror i köket, detta skulle behöva ses över.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Kristina,
Stjärnsund

+
-
Det var fukt i vårt rum som gjorde att det var mögel i köksskåpen och kondens från ac rann över golvet när den inte var igång. I övrigt var hotellet kanonbra.

Bekräftad gäst: 2018-06-30


10 av 10

Ing-Marie,
Lerum

+
Rent o fräscht. Personalen var jättetrevlig.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-16


10 av 10

Susanne,
Göteborg

+
Bra standard
-
Tips, placera en barnfamilj vid lekplatsen! Vi fick den känslan att vi inte köpte frukost på hotellet, så placerade dom oss vid sidan av. Ingen egen terass eller balkong, så det blev inte så privat när folk med sina barn gick mitt i, där vi satt och åt frukost.

Bekräftad gäst: 2017-09-30


8 av 10

Johan,
Göteborg

+
-
Bättre WIFI.

Bekräftad gäst: 2017-09-30


9 av 10

Patrik,
Ryd

+
Oerhört gäst-servicevänliga, rent och snyggt
-
Kaffet var lite kallt på frukosten

Bekräftad gäst: 2017-09-30


10 av 10

Birgitte,
Bjuv

+
Den stora lägenheten vi hade.
-
Riktig kaffebryggare och inte en perkolator. Någon vass kniv.

Bekräftad gäst: 2017-09-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

97 omdömen
Utmärkt
 
68
Väldigt bra
 
20
Bra
 
7
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-08-19

Inlägg av HenrikB651

Service minded deluxe

Familjeägt hotell där de är otroligt service minded. Till skillnad från andra hotell där de oftast ger dig en broschyr och säger "Hit kan du ringa", så fixar personal på Sirena hotell allt. Hyrbil, grejer från apoteket och mycket, mycket mer. Rummen/toalett var bra städade och fräscha och det fanns en stor härlig terrass/balkong med skugga på eftermiddagarna där vi bodde. 5 minuters promenad till stranden och en beachbar med det mesta man kan önska, samt Supermarket i närheten. Internet-uppkopplingen generellt på ön, oavsett Wi-Fi eller 3G/4G, var sådär. Ön Samos är inte riktigt lika långt fram som Sverige vad gäller IT-infrastruktur. Sammantaget hade vi en riktigt bra vistelse och kan varmt rekommendera detta hotell.

 
2018-07-09

Inlägg av Petsve10 Karlshamn, Sverige

Härligt hotel

Vi tillbringade 2 veckor på detta trevliga hotel som drivs av en familj, väldigt hjälpsamma och måna om sina gäster. Dom fixar det mesta som hyrbilar, båtutflykter mm.Det ligger lite vid sidan av huvudvägen vilket gör att man inte störs av trafik eller andra hotel. Fina lägenheter men sängarna borde utrustas med bäddmadrass som standard, vi fick be om en! Fint spa med väldigt prisvärda behandlingar, härlig pool som hölls exemplariskt ren. Stort modernt gym. Trevlig bar men med begränsad meny. Fin frukost buffe med trevlig variation. Gratis wifi på hela hotellet men dålig fart på det, dessutom så är täckningen usel för alla mobiloperatörer, men går man ner mot huvudgatan så är det fullt blås. För den som gillar stranden har hotellet en beachklubb med gratis solstolar och parasoll och strandleksaker att låna.Den här delen på Samos är väldigt mycket lugnare än den östra som liknar mer övriga Grekiska ö världen. Rekommenderas starkt

 
2017-10-02

Inlägg av Heléne R Lycke, Sverige

Jättefint men uruselt WI-FI!!!

Tillbringade en vecka här i slutet av september. Superfräscht hotell och vackra omgivningar inom hotellområdet. Det som drar ner betyget är deras usla wi-fi och mobiltäckning. Vi bodde i rum nr 106 och inne i vår lägenhet hade vi ingen täckning och sporadiskt långsamt wi-fi.

 
2016-10-03

Inlägg av Marie-Louise S

Mysigt fräscht boende

Trevlig och hjälpsam personal. Frukostbuffén var liten och mycket enformig, men fräsch. Vi var där i 14 dagar och ledsnade efter en vecka. Fina rum med bra städning. Tyvärr så blev vi tilldelade ett rum på en mörk bakgård, granne med de offentliga toaletterna och poolduscharna. Vi bad direkt att få byta men blev tvungna att vänta i fyra dagar på ett annat rum. Så starten blev inte den bästa. Ofattbart att dom överhuvudtaget placerar gäster i detta läge, rätt otrevligt faktiskt. Fick sedan en perfekt lägenhet med fint läge. Vi bodde på Residence som är mycket trevligare än Villageboendet. Dock lite hårda sängar, men det brukar det vara i Grekland. Fint poolområde och trevlig bar. Superfint SPA, men en katastrofal dam som gjorde alla behandlingar. Under all kritik, hafsigt och mycket oproffsigt. Jag valde ansiktsbehandling och massage och var superbesviken efteråt. 650 spänn fattigare och irriterad gick jag därifrån. Hon verkade MYCKET trött på sitt jobb....Vi var ju där i slutet av säsongen så kanske det är bättre tidigare. Helt ok gym för att vara ett litet hotel i Grekland. Positivt överraskad där. Den totala atmosfären var, trots lite fadäser, toppen.

 
2015-10-09

Inlägg av Jane A

Mysigt boende

Jättebra! Mysiga lägenheter i genuint boende. Trevlig personal och härlig frukost. Man upptäckte nya detaljer i den mysiga lägenhetsbyn varje dag - mycket konstnärligt utsirade byggnader. Vinrankorna slingrade sig över våra uteplatser. Toppen!