1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aquarium View

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Ingvar,
Västerås

+
Servicen och läget.
-
Sängen var en smal dubbelsäng med mycket dålig komfort. Vi hade beställt separata sängar men fick en dubbelsäng. Behov av renovering.

Bekräftad gäst: 2019-05-12


8 av 10

Ann-Katrin,
Kungsör

+
Bra personal
-
Krokar i badrummet att hänga på. Något att hänga handdukar och blöta badkläder på balkongen.

Bekräftad gäst: 2019-05-09


10 av 10

Anne,
Göteborg

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2019-05-08


8 av 10

Anette,
Bredaryd

+
Personalen och läget
-
Informera och påskynda renoveringen. Variera det varma på frukosten

Bekräftad gäst: 2019-05-01


8 av 10

Elisabeth,
Götene

+
Läget och servicen
-
Slitna rum. Rost i taket i badrummet och slitet.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


8 av 10

Hans-Åke och Annelie,
Sollefteå

+
Läge, frukost, personal
-
wc/dusch under all kritik. litet, feldoserat golv mot golvbrunn vilket medförde vatten på golv

Bekräftad gäst: 2018-10-15


8 av 10

Marit,
Upplands väsby

+
Utsikten!
-

Bekräftad gäst: 2018-10-15


8 av 10

,

+
Nära till stranden.
-
Önskat dusch, istället för badkar.

Bekräftad gäst: 2018-10-14


8 av 10

Yvonne,
Simrishamn

+
Trevlig personal, nära till stranden
-
Iite slitet

Bekräftad gäst: 2018-10-14


10 av 10

,

+
Läget
-
Tala om att hotellet tar skatt när man åker hem.

Bekräftad gäst: 2018-10-14


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

164 omdömen
Utmärkt
 
39
Väldigt bra
 
67
Bra
 
39
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2018-10-18

Inlägg av SusanneT370

10 -17.10.2018

Hotellet rent och snyggt renovering av vissa delar av hotellet klart. Rummet var litet slitet, städning varje dag, handdukarna byttes när man ville, lakanen i sängarna 1 gång, helt ok. Mångsidigt morgonmål, allt från gröt till bacon & ägg. Mycket vänlig personal, man kände sig mycket välkommen. Kommer igen

 
2018-10-17

Inlägg av Roger A

Bra hotell

Bodde på 6 vån mot lästranden. Mycket fint rum med balkong. Lite ofärdigt under renovering. Trevlig personal, bra frukost, bra läge ca 15 min prom till gamla stan. Dåligt med förvaring o att hänga blöta kläder och handdukar.

 
2018-10-11

Inlägg av Cayenn64

Blåsigt inomhus

Att det blåser utomhus på Rhodos vet man ju men att det blåser så mycket inne i byggnaden att man måste tejpa runt dörren för att slippa ”blåsljudet” har jag aldrig varit med om på något annat ställe. När vi klagade i receptionen om ”blåsljudet” och att balkongdörren stod och slog och hade ett visslande ljud för sig skickade de vaktmästaren till rummet. Han bara ryckte på axlarna och sa att han inte kunde göra nått och gav han oss en rulle tejp så vi kunde tejpa runt ytterdörren. Balkongdörren fixerade vi med vikt papper så den inte stod och slog. Detta hotell kommer jag troligen inte välja fler gånger , iallafall inte ett rum på baksidan dvs mot den blåsiga sidan innan de tätat dörrarna. Personalen är trevlig och god mat i restaurangen.

 
2018-08-12

Inlägg av Edoresiuol Stockholm, Sverige

Prisvärt hotell med Rhodos bästa läge!

Läget: Perfekt läge längst ut på Rhodos. Hotellet ligger precis vid Elli Beach, en stenstrand med underbart vatten. Kristallklart hav som blir djupt snabbt. Det är mycket folk på stranden men aldrig trångt, varken i vattnet eller bland solstolarna. Stolarna med tillhörande parasoll kostade 5€ styck, något som vi använde varje dag. Det fanns lediga stolar även de dagar vi gick ner till stranden vid 11, så man slipper stressa. Hotellet ligger även bra till om man vill göra annat än att ligga på stranden. Det är nära gångväg ner till Gamla Stan och likaså till centrum med butiker. Hotellet: Mycket fint och fräscht hotell. Personalen är otroligt trevlig och förhöjde verkligen vår vistelse. Ett speciellt tack till Birgitte och Anna i serveringen. Vi hade rum på 5:e våningen med ”begränsad” havsutsikt. Det var dock en underbart fin utsikt ut mot Windy Beach, och vi vaknade varje morgon och kunde kolla ut över havet. Rummet var något slitet men helt och rent, mycket bra städning varje dag. Sängarna var sköna och det fanns en extra kudde om man ville ha det. Mat/dryck: Vi beställde take away lunch varje dag från hotellet som vi tog med ner till stranden. God mat, bra priser och bra service. På kvällarna drack vi cocktails från baren, mycket goda! Kan verkligen rekommendera hotellet, vi kommer gärna tillbaka igen!

 
2018-08-07

Inlägg av monicamodin Bangkok

Fru

Hemskt! Utanför vårt rum var det ett ”lager” där de slängt kylskåp, madrasser, byggmaterial m.m. Inne i rummet luktade det surt, det gick inte att öppna garderoben. Utgången till balkongen var egentligen ett fönster som de ställt trappsteg framför och som gjorde att man slog i huvudet när man skulle ta sig ut på balkongen. Smutsiga och söndriga heltäckningsmattor. Vi flyttade meddetsamma till ett annat hotell.