Kundomdömen om Aquarium View

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 415 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Mari-Louise,
Timrå

+
Nära stranden
-
I de nyrenoverade rummen kan man tycka att saker tex klädlina och duschmunstyckshållare i dusch borde sitta fast bättre, att handtaget på utsidan balkongdörren skulle finnas kvar. Balkongbelysning saknades helt

Bekräftad gäst: 2019-10-21


10 av 10

Gun,

+
-
Fler krokar i Badrum för handdukar

Bekräftad gäst: 2019-10-20


7 av 10

Svein,
Halden

+
Beliggenhet
-
Oppgradering behøves

Bekräftad gäst: 2019-10-20


9 av 10

Bengt-Åke,
Lindesberg

+
Läget
-
Svensk Tv-kanal

Bekräftad gäst: 2019-10-07


7 av 10

Torsten,
Trosa

+
Läget och personalen
-
Renovera rummen

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

Bonny,
Trosa

+
Det är utsikten och läget och trevlig personal
-
Renovernig av rummen

Bekräftad gäst: 2019-10-07


8 av 10

Anette,
Bredaryd

+
Läget,personal
-
Modernare underhållning. Svensk kanal på tv. Har funnits tidigare år. Det Finns norsk,finsk,dansk. Lite mer light mat på frukosten. Se till så det inte läcker vatten i taket på toan. Rann rejält. Fick ingen förklaring. Luktade mycket mögel på rum 410

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

Anders,
Malmö

+
Frukost och restaurang
-
Fräschare rum, slippa avloppslukt på badrummet

Bekräftad gäst: 2019-09-29


7 av 10

Irma,
Stockholm

+
Läget vid Elli stranden. Personalen är underbara alla.
-
Fortsätta att reparera rummen. våning 5 o 6 är fantastiska!

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

Östen,
Heby

+
Bra frukostbuffé. Närheten till den fina stranden.
-
Ta bort heltäckningsmattorna i trapporna som var väldigt smutsiga och slitna

Bekräftad gäst: 2019-09-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

226 omdömen
Utmärkt
 
83
Väldigt bra
 
81
Bra
 
41
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-10-17

Inlägg av TeamBeandR

Lunch

Fin lunchrestaurang med bästa läget och bra och god mat att välja på. Fantastisk personal med bra service och trevligt bemötande, extra plus till Laila alltid glad och go hade bästa bemötandet och service hon såg till att vi hade det jättebra

 
2019-10-12

Inlägg av GlennKarin Rhodos stad, Grekland

Hotell med fantastiskt läge

Hotell med bästa läget i Rhodos stad. Bodde på 5 våningen med 180 grader vy. Fina superiorrum och riktigt trevlig personal, som alltid mötte upp med ett leende. Bra frukost och mat från morgon till kväll. Trevligt med liveartister några gånger i veckan. Passar bra som lunch/middagsställe även när man bara besöker Ellie beach.

 
2019-10-11

Inlägg av KarinGlenn

Mycket bra hotell

Avslutar en 3 veckors semester med fem nätter på detta fina hotell. Perfekt läge, från vårt rum på 5:e våningen hade vi en svårslagen havsutsikt. Rummet nyrenoverat och toppenfint, trevlig personal, rejäl frukostbuffé. Rekommenderas!

 
2019-10-07

Inlägg av A6475SWannap Rhodos stad, Grekland

Irma Lindell Estun

Fantastisk vecka igen. Vi har bott i Aquariumview en eller 2 veckor i många år, hotellet har utvecklas till en härlig och välkommande familjkänsla , vi har aldrig varit missnöjda! Fantastiskt mötande av vänligt och hjälpsam personal! Maten i baren och i år Ala cart! Måste ni bröva. Åt laxen och kleftiko =lamm. Godaste vi ätit på Rhodos. Det nyrenoverade rummen på våning 5 och 6 är lyxiga. Elli strander ligger andra sidan gatan, vilket läge🌞👌💖

 
2019-10-02

Inlägg av Anki57

Semester

Vi har varit gäster i många år och standarden har blivit bättre för varje år. Något som måste lyftas är servicen från personalen, dock saknar vi vår städerska Diana. En person som bidrar till att vi återvänder år efter år är Laila som gör ett fantastiskt jobb. Hon är vänlig, tillmötesgående och lyssnar på vad man har att framföra. Frukost och mat har verkligen blivit otroligt bra. Bra sammansatt meny. Sammanfattning så är detta ett mycket bra val av hotell. Närheten till stranden och nöje på kvällen. Vi återkommer nästa år och hoppas att det är samma personal med Laila i spetsen som är kvar + att Diana har kommit tillbaka.