Kundomdömen om Aquarium View

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 363 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Peter,
Ödåkra

+
Läget,atmosfären
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

Lisbeth,
Götene

+
Service /personal
-
Stora reparationer av rummen

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

Hélène,
Stockholm

+
Utsikt mot havet. Reparerade rum våning 5 o 6, som vi själva betalade extra till hotellet för att få. Bra frukost, bra städning och byte av handdukar och lakan. Trevlig personal i reception och bar
-
Vore bra om vi vid beställningen av resan kunde ha möjlighet att välja våning 5 eller 6 och slippa betala det på hotellet. Har ni inte tillgång till de våningsplanen? Vi har bott på Aqvarium Vew flera ggr och alltid bott på något av de våningsplanen.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


9 av 10

Björn,
Södertälje

+
Läget och vänligheten
-

Bekräftad gäst: 2019-09-12


9 av 10

Pia,
Myresjö

+
Läget till stranden, lugnt och skönt, vuxenpublik, inga barn. Trevlig personal och ett plus att så många av personalen som är svenskar!
-
Vi bodde på 3:dje våningen så rummet,det var ganska slitet men rent. Hörde att hotellet håller på med renovering så nästa gång får vi hoppas vi får ta del av det!

Bekräftad gäst: 2019-09-11


9 av 10

Bjerny,
Vallåkra (Helsingborg)

+
Närheten till havet (Ellis Beach)
-
Bodde på den blåsiga sidan mot Windy Beach, något vindskydd på balkongen vore bra.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


6 av 10

,

+
Läget och utsikten från oss med sjöutsikt.
-
Man borde varna för att sjöutsikten är 'något trafikstörd', som det heter. Tät trafik och vi artister tre kvällar i veckan (fram till 23!) är inget för oss bullerkänsliga och kvällströtta.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


8 av 10

Per,
Landvetter

+
Utsikten
-
Renovera

Bekräftad gäst: 2019-09-01


8 av 10

Thomas ,
Påarp

+
Läget. Nära till allt, baden, staden och restaurangerna.
-
Positivt att rummen är på gång att renoveras efterhand.

Bekräftad gäst: 2019-08-25


10 av 10

Håkan,
Fristad

+
läget
-
renovering av rum

Bekräftad gäst: 2019-08-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

210 omdömen
Utmärkt
 
70
Väldigt bra
 
79
Bra
 
40
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-09-18

Inlägg av Lena A

Bästa Hotell

Bästa Hotellet. Rent fräscht och underbar personal. Vi har varit där många gånger och kommer fortsätta att åka tillbaka många fler. Bästa läget med utsikt över detta turkosa hav. Underhållning på hotellet och god mat. Perfekt att gå upp från stranden och inta sin lunch. Till Laila och övrig personal, vi ses snart igen ❤

 
2019-09-05

Inlägg av seppo329

Grekisk afton med grek-buffé och proffsiga grek-dansare var lyckad.

Hotellets läge perfekt nära badstranden.Vi är nöjda med renoverade rummet. Utsikten fantastisk mot Elli-stranden. Städningen fungerade perfekt som allt annat. Vi är mycket nöjda för vistelsen på Rhodos och Rhodos stad.

 
2019-08-17

Inlägg av mrkim969 Örebro, Sverige

Rhodos bästa personal i klockrent läge

Under de första fem somrarna i Rhodos Stad hoppade jag lite bland olika hotell (Cactus, Blue Sky, Marie (numera Aqua Mare) men när jag för ca 11 år sedan upptäckte/upplevde Aquarium View Hotel var sökandet efter det perfekta hotellet över. Den här sommaren reste jag till och bodde på Aquarium View vid två olika tillfällen ... det borde väl säga det mesta om hotellet! I början av juli valde jag ett rum med utsikt mot palmträden (med viss havsutsikt). Jag har bott på "den sidan" tidigare och javisst, det blåser en del där (och ibland sjukt mycket), men fördelen är att man kan avnjuta seneftermiddags-/kvällssolen. I mitten av juli valde jag ett av de nyrenoverade rummen (denna gång med havsutsikt). Fördelen med dessa rum är såklart att de är nyrenoverade och allt vad det innebär. Mer modern design, större badrum (tack och lov) och en mer modern "safety deposit box" som är tillräckligt stor för en bärbar dator! Den främsta nackdelen är att kylskåpet är mer av "mini bar"-karaktär utan frys ... i-landsproblem jag vet. Väggar och dörrar är förhållandevis tunna (som hos många hotell i Grekland) vilket kan upplevas som störande för känsliga öron. Frukostbuffén har uppgraderats jämfört med förra sommaren och har gått från "bra" till "riktigt bra". Hör av er till mig om ni vill veta mer! :-)

 
2019-08-14

Inlägg av morkullan17

Charter

Tack snälla Laila och all personal i lunchserveringen,ni gör ett fantastiskt jobb med bra service och god mat.Ska inte glömma makaronerna. Ett måste är att sitta och njuta av lunchen eller en drink på kvällen

 
2019-08-12

Inlägg av annahp73 Lund, Sverige

Mycket trevligt hotell och personal

Hotellet ligger mittemot den mer vindstilla Elli Beach och för dig som gillar mer fläkt i håret är fågelvägen till Windy Beach bara några meter längre. Spenderade 2 veckor på detta hotell och trivdes ypperligt, bodde på 5:e våningen i ett av de nyrenoverade rummen (505) med havsutsikt. Fanns mycket att välja på av frukosten, allt från kallt till varmt till sött. Vi åt en hel del på hotellet, ibland lunch och ibland middag. Maten är god med rikliga portioner. Ett tips är deras Lamm Kleftiko - underbart mört, saftigt kött med tillbehör. På rummet fanns vattenkokare, liten kyl, gratis Wifi och safetybox. Poolen ligger ju på grannhotellet Cactus, badade bara en gång där då jag föredrar att bada i hav. Liten minimarket finns också i Cactus byggnad. Var en avslappnad och skön stämning på hotellet, all personal var mycket trevliga och hjälpsamma med allt från att hitta en bra hyrbil till tips på lite ovanligare utflyktsmål. Kände mig verkligen omhändertagen och uppskattad som gäst och skulle absolut välja Aquarium view igen vid en semester i Rhodos stad.