Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 33 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget och rumsstandarden
-
Restaurangdelen skulle kunna förbättras med kök mm

Bekräftad gäst: 2021-10-18


7 av 10

+
Plaseringen
-
Antal hissar

Bekräftad gäst: 2021-10-03


10 av 10

+
Nära till stranden o stan. Kanonfin frukost buffe mycket bra
-
uppdatera möblerna i rummet o balkongen... Duschen behöver bättre skydd när du duschar så översvämmas hela golvet på toa

Bekräftad gäst: 2021-10-03


9 av 10

+
Utsikten och rum plus bra frikost.
-
Fortsätt att renovera standart rum dessa är små och slitna.

Bekräftad gäst: 2021-10-03


8 av 10

+
Ingen sol på balkongen. Perfekt
-

Bekräftad gäst: 2021-09-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

239 omdömen
Utmärkt
 
88
Väldigt bra
 
88
Bra
 
41
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2022-05-16

av KungsbackaSteve Kungsbacka, Sverige

Bra läge

Aquarium ligger på ett bra läge tillsammans med systerhotellet Cactus längst ut på udden med vatten på båda sidorna. Att jag nämner Cactus är för att vi får använda deras pool. Det är nämligen stenigt i "sanden" längs hela kustremsan. Så...stranden är inget för barn och pensionärer som har lite svårt att komma i vattnet. Aquarium har snabb service i receptionen, bra frukost, alla rum har havsutsikt men hotellet är lite slitet. Stort plus för poolen på Cactus; tillräckligt med solstolar men "lite" kallt vatten(17-18 grader).

 
2021-10-03

av Annika B Kungsbacka, Sverige

Kanonläge vid stranden och fantastisk personal

Ett mycket trevligt hotell med hög servicekänsla Personalen är fantastisk och uppmärksamma på gästernas behov Rummen på de nedre våningarna är slitna men helt ok. Det kompenseras upp av läget alldeles vid stranden och den bästa personalen. Kommer absolut att återvända hit

 
2019-10-17

av TeamBeandR

Lunch

Fin lunchrestaurang med bästa läget och bra och god mat att välja på. Fantastisk personal med bra service och trevligt bemötande, extra plus till Laila alltid glad och go hade bästa bemötandet och service hon såg till att vi hade det jättebra

 
2019-10-12

av GlennKarin Rhodos stad, Grekland

Hotell med fantastiskt läge

Hotell med bästa läget i Rhodos stad. Bodde på 5 våningen med 180 grader vy. Fina superiorrum och riktigt trevlig personal, som alltid mötte upp med ett leende. Bra frukost och mat från morgon till kväll. Trevligt med liveartister några gånger i veckan. Passar bra som lunch/middagsställe även när man bara besöker Ellie beach.

 
2019-10-11

av KarinGlenn

Mycket bra hotell

Avslutar en 3 veckors semester med fem nätter på detta fina hotell. Perfekt läge, från vårt rum på 5:e våningen hade vi en svårslagen havsutsikt. Rummet nyrenoverat och toppenfint, trevlig personal, rejäl frukostbuffé. Rekommenderas!