Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 124 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-16


9 av 10

+
Nära stranden och super trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2024-05-26


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2024-05-26


6 av 10

+
Läget är 100% men väldigt slitet
-
Slitet som nämnts ovan, jag fick ett rum på plan 1 fast rummen skulle vara på plan 2-4. Dessutom fick jag klättra på en stege ut på balkongen, farligt samt lätt att slå i huvudet. Efter att jag klagat fick jag byta rum tre dagar senare. Tack för bra support av er personal samt attjag blev kompenserad med 600 kr. Jag kommer inte ihåg namnen på Appolotjejerna men de var trevliga och servicemäns.

Bekräftad gäst: 2024-05-26


7 av 10

+
Läget,utsikten
-
Fortsätt renovera rummen. Nya mattor i korridorerna. Mysigare i lobbyn

Bekräftad gäst: 2024-05-05


8 av 10

+
Trevlig personal, bra frukost, fick extra madrass i sängen
-

Bekräftad gäst: 2024-04-28


9 av 10

+
Ju
-

Bekräftad gäst: 2023-10-22


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-15


10 av 10

+
Läget till bad och centrum. Personalen var mycket serviceinriktade. Frukosten var helt fantastisk.
-
Vi tyckte att allt var mycket bra!

Bekräftad gäst: 2023-10-15


8 av 10

+
Jättetrevlig personal och rent och fräscht. Läget.
-
Det luktade lite fukt i vårt rum.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

277 omdömen
Utmärkt
 
106
Väldigt bra
 
98
Bra
 
43
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2024-06-13

av Jane L Göteborg, Sverige

Kanonläge vid Ellistranden

Rummen är rena och bekväma med ok storlek på balkong. Frukosten jättebra med många valmöjligheter. Personalen som vi mött har varit mycket trevlig och servicen på topp. Detta är vår tredje gång på samma hotell och vi återvänder i september.

 
2024-05-21

av Miche L

A room with a view.

Ett bra hotell precis som systerhotellet Cactus ,bodde i superiourrum med delvis havsutsikt på våning 6 fläktade bra på balkongen rummet kanonbra med safe vattenkokare vägguttag och usb uttag på rummet . Badrummet normalstort med schampoo och tvål i dispensers. Sängen var skön . Städpersonalen grym Likaså receptionen både dag och natt frukost buffé kafe pålägg stekta ägg bacon ostskinka med mera kaffe olika alternativ via maskin juice tyvärr från dispenser apelsinjuicen hade bismak men ananasjuicen var god. frukt finns och mer saker efter säsong rent och bra. personalen i restaurang och bar väldigt serviceminded och trevliga. Pool finns att använda på Cactus som har en poolbar . Totalt sagt ett hotell jag gärna återvänder till.

 
2024-05-19

av juggek Norrtälje, Sverige

Supernöjda!

Efter en något förvirrad och dålig start på vår vecka, där vi efter lång väntan fick fel rum, löste sig allt till det positiva och vi blev helnöjda med resmålet. Fint rum med härlig utsikt över hela Elli beach. Fin frukost med allt man behöver och lite till. Trevlig personal och en bartender vid namn Alexsandros som förgyllde vår vecka. Missa inte hans Long Island ice tea.. Bra läge med gamla stan inom 10 min promenad och många bra restauranger i området. På systerhotellet brevid fick man nyttja poolområdet, men havet slår allt. Lite lyhört med dörrar som smäller, men det löste ett par öronproppar.. Hit kommer vi gärna igen!

 
2022-08-13

av borevagen

Hotell med toppenläge!

Läget längst ut på udden är perfekt. På ena sidan den ”blåsiga” stranden och på andra den lite lugnare. Promenadavstånd till gamla stan och restauranger och shopping inne i”stan”. Poolområdet på grannhotellet, som man fick använda, var lugnt, fint och trevligt. Frukosten var helt ok. Det enda som var en aning negativt var den dagliga städningen på rummet.

 
2022-05-16

av KungsbackaSteve Kungsbacka, Sverige

Bra läge

Aquarium ligger på ett bra läge tillsammans med systerhotellet Cactus längst ut på udden med vatten på båda sidorna. Att jag nämner Cactus är för att vi får använda deras pool. Det är nämligen stenigt i "sanden" längs hela kustremsan. Så...stranden är inget för barn och pensionärer som har lite svårt att komma i vattnet. Aquarium har snabb service i receptionen, bra frukost, alla rum har havsutsikt men hotellet är lite slitet. Stort plus för poolen på Cactus; tillräckligt med solstolar men "lite" kallt vatten(17-18 grader).