Aquarium View

  • Många återkommande gäster
  • Bra läge vid Ellisstranden
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Hotell Aquarium View i Rhodos stad är ett hotell som ligger intill Ellisstrandens turkosa vatten. Här bor du centralt och har utbudet i Rhodos stad inom nära räckhåll, något som ofta lovordas av tidigare gäster. Hotellet vänder sig till en vuxen publik (över 25 år) och eftersträvar en lugn atmosfär. Hotellet är inte barnfritt då barn är välkomna tillsammans med målsman.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Superiorrum för 2 personer. Enkelrum för 1 person.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Ingen sol på balkongen. Perfekt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 234 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Aquarium View i Rhodos stad är ett strandnära, något slitet, mellanklasshotell. Bar (med nordiska kanaler), snackbar och frukostrestaurang på hotellområdet. Gäster har tillgång till gratis wifi på hela hotellet. Strandhanddukar mot avgift. Levande underhållning. Gästerna på hotell Aquarium View är välkomna att nyttja poolen på grannhotellet Cactus. På Cactus finns också ett minilivs. Hotell Aquarium view vänder sig till en vuxen publik (över 25 år). Väg måste korsas för att nå stranden. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé.

Bra att veta

Hotell Aquarium View vänder sig till en vuxen publik (över 25 år) och eftersträvar en lugn atmosfär. Hotellet är inte barnfritt då barn och ungdomar (0-24 år) är välkomna tillsammans med målsman. Ungdomar och unga vuxna 18-24 år kan endast checka in på hotellet tillsammans med målsman.