Mitsis Grand Hotel

 • Strandnära
 • Barnpool och glassbar
 • Flera hotellrestauranger

Mitsis Grand Hotel är ett familjevänligt All Inclusive-hotell med ett fint läge vid stranden och ett stort urval av omtyckta restauranger. Här finns det många aktiviteter, som vattengympa, yoga och tennis. Kvällstid bjuds det på liveunderhållning i pianobaren. Hotellet vänder sig till familjer och vuxna gäster över 22 år. Barn och ungdomar är välkomna tillsammans med målsman.

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personalen! Ständigt leende och vänliga!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 4346 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Mitsis Grand Hotel är ett fint hotell med ett brett All Inclusive-utbud. Hotellet ligger nära stranden Windy Beach och med gångavstånd till centrum i Rhodos stad.

Trevligt poolområde med två pooler med saltvatten, en separat barnpool, en poolbar, solstolar, parasoller och poolhanddukar ingår. Hotellet har även en inomhuspool.

Hotellet har flera restauranger, varav en bufférestaurang , fyra à la carte-restauranger samt snackbarer och vanliga barer samt poolbar. I bufférestaurangen Acandia äter du frukost, lunch och middag och i de fyra à la carte-restaurangerna kan du äta italienskt, asiatiskt, grekiskt och mexikanskt. I snackbarerna serveras olika typer av burgare och lättare måltider. En glassbar med crepes. I pianobaren Helios i lobbyn är det underhållning kvällstid. Sockervadd- och popcornvagn.

Dagliga aktiviteter med aktivitetsledare som till exempel vattengympa, lekar och tävlingar. Gångavstånd till stranden med flera vattensporter. Det finns solstolar och parasoller på stranden mot avgift.

Hotellet har två gym, ett inomhus mot avgift och ett gym utomhus som är utan avgift. Tennis mot avgift (utrustning mot deposition och belysning kvällstid mot extra avgift). Yoga mot avgift. Hotellet har tv- och bridgerum.

Wifi ingår i lobbyn. Tvättservice. Lokal trafik.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive

Mot förfrågan kan hotellet servera glutenfri mat, laktosfri mat, mat för diabetiker samt vegetarisk mat och mat för veganer.

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Kontinental frukost restaurangen Acandia, kl. 04.00-06.30.
 • Frukostbuffé i restaurangen Acandia, kl. 07.00-10.30.
 • Snacks i poolbaren, kl. 10.00-18.00.
 • Glass och crepes, kl. 10.00-02.00.
 • Lunchbuffé i restaurangen Acandia, kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé i restaurangen Acandia, kl. 18.30-21.30.
 • Kvälls- och nattbuffé i restaurangen Acandia, kl. 22.00-04.00.
 • Lunch, kl. 13.00-18.00, i Burger.
 • Lunch, kl. 13.00-18.00, i Ouzeri.
 • Lunch och middag, kl. 12.30-14.30 resp. 19.00-22.00, i den grekiska à la carte-restaurangen Ellinadiko.
 • Lunch och middag, kl. 12.30-14.30 resp. 19.00-22.00, i den italienska à la carte-restaurangen Italian.
 • Lunch och middag, kl. 12.30-14.30 resp. 19.00-22.00, i mexikanska à la carte-restaurangen Tex-Mex.
 • Middag, kl. 19.00-22.00, i asiatiska à la carte-restaurangen Pan-Asian.
 • Pita-rätter i Pita Corner, kl. 13.00-21.00.
 • Crepes, kl. 08.30-00.30.
 • Pizza on the Beach, kl. 10.30-18.00.
 • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen

Letar du efter konferenslokal?
Grand Mitsis hotel är ett av våra utvalda konferenshotell. Här finns rum för grupper från 48 till 900 deltagare. Se mer och boka konferens här.

 

Alla hotell, Rhodos stad

Annapolis

Hotellet Annapolis i Rhodos stad har omtyckt personal och ett centralt läge i Rhodos stad. Från hotellet är det bara ett par minuter till såväl stranden som till centrum med tavernor, barer och shopping. På hotellet finns en pool, en restaurang och gratis wifi.

Riviera (Rhodos)

Riviera är ett enkelt hotell med centralt läge i Rhodos stad, som passar dig som bo nära havet. Njut av dagarna vid poolen, besök stranden eller upptäck Rhodos stad som ligger strax utanför dörren. Välkommen!

Carina (Rhodos stad)

Hotell Carina i Rhodos stad passar dig som värderar ett centralt läge framför exklusiva faciliteter. På detta enkla, och något slitna, hotell bor du i hjärtat av Rhodos stad. Efter en dag av sol och bad på den fina Ellistranden är det bara en kort promenad till stadens restauranger, barer och nöjen.

Ibiscus

Med sitt perfekta läge är hotell Ibiscus ett bra val för dig som vill ha en central utgångspunkt på Rhodos. Hotellet ligger bara en kort promenad från centrum och ett stenkast från Ellisstranden. Hotellrummen är fina och en del har utsikt över havet.

Manousos

Manousos är ett bra hotell för dig som vill bo centralt i Rhodos stad, med bargatorna alldeles utanför dörren.

Amalia

Amalia är ett charmigt litet lägenhetshotell med personlig service och bästa tänkbara strandläge. Från hotellet är det också nära till barer, shopping och nöjesliv i myllrande Rhodos stad. Hotellet vänder sig till en vuxen publik (över 23 år) och eftersträvar en lugn atmosfär. Hotellet är inte barnfritt då barn och ungdomar är välkomna tillsammans med målsman.

Mitsis Petit Palais Beach Hotel

Mitsis Petit Palais Beach Hotel ligger i Rhodos stad, väster om den vackra Mandrakihamnen. Njut av solen från poolområdet eller promenera till stranden. Om kvällen finns det ett stort urval av barer och nattklubbar i området. Hotellet vänder sig till en vuxen publik över 21 år och eftersträvar en lugn atmosfär. Hotellet är inte barnfritt då barn och ungdomar är välkomna tillsammans med målsman.

Ambassador City

Ambassador City är trevligt mellanklasshotell, centralt beläget i Rhodos stad och bara en kort promenad från stranden. Här bor du i moderna rum och frukostbuffé ingår i priset!

Aquamare

Välkommen till moderna hotell Aquamare i Rhodos stad! Här finns ett litet poolområde och du bor med gångavstånd till Elli beach, trevliga restauranger och Mandrakihamnen. Frukostbuffé ingår i priset!

Esperia (Rhodos)

På lägenhetshotellet Esperia har du nära till havet och Rhodos nattliv. Det finns flera trevliga tavernor och barer i närheten. Hotellet vänder sig till en vuxen publik (över 23 år) och eftersträvar en lugn atmosfär. Hotellet är inte barnfritt då barn och ungdomar är välkomna tillsammans med målsman.

Africa

Hotell Africa ligger mitt i Rhodos stad med nöjeslivet alldeles runt knuten. Hotell Africa är ett enkelt hotell med en familjär stämning. Det är bara ett kort avstånd till stranden. Hotellet vänder sig till en vuxen publik, men barn och ungdomar är välkomna i målsmans sällskap.

Arte Rhodes

På nyrenoverade hotell Arte Rhodes bor du med kort avstånd till både strand och centrum. Njut av hotellets saltvattenpool, bada vid den närliggande stranden eller promenera i Rhodos stad.

Rhodos Horizon City

Rhodos Horizon City ligger mitt i centrala Rhodos stad. Med en vuxen atmosfär kan du se fram emot sköna dagar där strandhäng på Ellis Beach, shopping och härliga restaurangbesök i gamla stan står i fokus. Stannar du på hotellet kan du koppla av under ett parasoll vid poolen.

Europa (Rhodos)

Centralt i Rhodos stad ligger hotell Europa, ett lite äldre hotell med trivsam atmosfär och fin pool. Vill du bo nära stranden, restauranger och nattliv, men inte har behov av lyx på semestern är detta ett bra val.

The Apartments

Lägenhetshotellet The Apartments har ett utmärkt läge i Rhodos stad. Bara runt hörnet lockar stadens breda utbud av butiker, barer och restauranger. Och till Elli-stranden går du på bara några minuter.

Cactus Hotel

Hotell Cactus i Rhodos stad ligger längst ut på öns nordligaste spets, mellan de två stränderna Windy och Ellis. Här semestrar du i ljusa dubbelrum och kan köpa till havsutsikt om så önskas. Cactus ligger på gångavstånd till den charmiga gamla stan och på en klar dag kan man till och med skymta Turkiet från hotellet! Hotellet vänder sig till en vuxen publik (över 25 år) och eftersträvar en lugn atmosfär. Hotellet är inte barnfritt då barn är välkomna tillsammans med målsman.

Aquarium View

Hotell Aquarium View i Rhodos stad är ett hotell som ligger intill Ellisstrandens turkosa vatten. Här bor du centralt och har utbudet i Rhodos stad inom nära räckhåll, något som ofta lovordas av tidigare gäster. Hotellet vänder sig till en vuxen publik (över 25 år) och eftersträvar en lugn atmosfär. Hotellet är inte barnfritt då barn är välkomna tillsammans med målsman.

Angela Downtown

Angela Downtown ligger mitt i hjärtat av Rhodos stad. Här kan du koppla av mellan upptäcktsfärderna i staden eller på den fina ön Rhodos. Runt hörnet finns stadens alla restauranger, kaféer, nattliga nöjen och på en kort promenad hittar du stranden Elli Beach.

Oktober Downtown

Oktober Downtown är ett snyggt och stilrent boutique-hotell mitt i hjärtat av Rhodos stad. Hotellet är en oas där du kan koppla av mellan upptäcktsfärderna i staden eller på den fina ön Rhodos. Hotellet har en pool, en restaurang och sköna loungemöbler utanför hotellet för lite häng.

Semiramis City

Semiramis City är ett omtyckt hotell som ligger central beläget med gångavstånd till såväl stranden som centrum av Rhodos stad. Här bor du i moderna dubbelrum och har frukostbuffé inkluderat i priset.

International

International ligger mitt i hjärtat av Rhodos stad med stadens alla sevärdheter, restauranger, barer och butiker runt hörnet. Från hotellet har du en promenad på några minuter till den fina stranden Elli Beach på östra sidan av Rhodos stad. Vill du upptäcka Rhodos på egen hand ligger busstationen några hundra meter från hotellet.