Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 259 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Vi tycker personalen är väldigt bra överlag
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


8 av 10

+
Mat och städning
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


8 av 10

+
Services är bäst
-

Bekräftad gäst: 2022-09-15


7 av 10

+
Servicen och läget.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-14


10 av 10

+
Det var lugnt, välorganiserat och trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-14


9 av 10

+
Personalen !!
-

Bekräftad gäst: 2022-08-28


9 av 10

+
Trevlig personal och bra service.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-21


7 av 10

+
Överlag vänlig personal, solstolar utan kostnad på stranden.
-
Porslin och bestick dåligt diskat. Viss serveringspersonal som inte verkade förstå/kunde tala engelska. I det stora hela var hotellet okej men standarden levde inte upp till fem stjärnor och det pris som man betalar.

Bekräftad gäst: 2022-08-14


7 av 10

+
-
Tyckte det kunde haft bättre standard! Va väldigt slitet jämfört med vad bilderna och antalet stjärnor visade. Ac:n läckte och det va heltäckningsmatta i rummet! Halva mattan i rummet va blöt och det luktade mögel i hela rummet

Bekräftad gäst: 2022-08-14


10 av 10

+
Bästa maten jag ätit i Grekland. Många restauranger att välja mellan.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

4218 omdömen
Utmärkt
 
2605
Väldigt bra
 
966
Bra
 
387
Mindre bra
 
158
Underkänt
 
102

5 senaste omdömen

2022-09-25

av V9691LBmichaelac

Semester

Vi har haft en fantastisk vistelse på Grand mitsis. Fantastisk service , god mat och dryck och ett väldigt fint bemötande. Kan absolut åka dit igen. Extra tack till Pavlos i receptionen för ett fint bemötande.

 
2022-09-01

av 953klaras

Knappast 5-stjärnigt

Bästa med hotellet var faktiskt personalen. Badrummet var slitet även om det var användbart trots att det var alldeles för långt avstånd till den stora spegeln för att raka sig eller få ordning på håret. Vore bra med en extra rund spegel monterad på saxarm. Badkar på ett 5-stjärnigt hotell borde ha ersätts med en duschkabin. Inte så trevligt att få ett blött plastskynke klistrat på kroppen varje gång man duschar. Små flaskor med diverse nödvändiga artiklar borde ha ersatts med en större pumpflaska med flytande tvål. Bättre för miljön och för hotellgäster. Barens drinkmeny endast tillgänglig via QR-kod som inte fungerade. Undrar om det skulle ha funnits några restaurangkunder (ute på stan) om de var tvungna att använda QR-kod för att läsa menyn. Vill man inte trycka ett antal menyer kan man använda sig av en griffeltavla eller en plasmaskärm på väggen. Huvudrestaurangens meny ganska enahanda. Vem vill äta en mastig köttgryta i drygt 30-graders värme. För att vara en ö så var det väldigt magert med fiskrätter. Den vegetariska delen var något bättre. Ja, det finns en hel del att förbättra för att göra sig värdig dessa 4 eller 5 stjärnor.

 
2022-04-28

av Gun-Britt H

Hur bra som helst bästa servicen

Vi fick ett bra bemötande av personal både i receptionen och alla restauranger. Därför har jag gillat med fem stjärnor. Troligtvis kommer jag att återvända till detta hotell. Hoppas redan nästa år.Kan varmt rekommendera detta hotell till fler.

 
2021-10-30

av F5557MStomasb

Mr

Det var väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Gemenskapsutrymmena var rymliga och trivsamma och poolområdet var fräscht med uppvuxen trädgård. Mat, dryck och annat tilltugg vat gott och varierat. Prisvärt! Tomas och Malin

 
2021-10-13

av tonysC9802VY

Ej 5stjärnigt

Mitsis Grand Hotel utgersig att vara ett 5stjärnigt hotel men uppfyller standarden bara som ett 2 stjärnigt. Väldigt slitna rum. Det rummet Vi fick var badkaret flera sprickor i emaljen och det luktade unket mögel.. efter klagande så fick vi byta rum och även det rummet var inte uppfylld standard , en mycket äcklig fläckig heltäckningsmatta i hela rummet. Rummet städades bara en gång under hela vistelsen. 2st, restauranger Asian,Italienska var mycket tråkiga att sitta och äta i ingen charm överhuvudtaget. Hotellet har 2 poler på området som är alldeles för små för att 800 hotellgäster ska kunna samsas . Till dom 3 restaurangerna på lunch så var man tvungen att köa innan repen drogs bort kl.13.00 .du var glad om du fick ett bord. Barpersonalen borde gå ett antal charmkurser inga vänliga bemötande direkt. För att komma till stranden var du tvungen att passera en stor mycket trafikerad väg. Om du önskade något att dricka så var du åter igen tvungen att passera vägen för att gå till baren. Vi har bott på flera 5stjärniga mitsis hotel på Rhodos och dom har varit fantastiska. Kan tyvärr inte rekommendera detta hotell.