Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 164 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Trevlig personal. Bra städning och extremt god mat på buffén. Vi var lite besvikna på à la cartrestaurangerna. Var bättre 2023
-
Se ovan

Bekräftad gäst: 2024-05-12


10 av 10

+
Allt var mycket bra
-

Bekräftad gäst: 2024-05-12


9 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2024-05-12


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-12


8 av 10

+
Service i trevnad tillsammans med personalens enorma vänlighet.
-
Mögellukt i ACn varför fick vara avstängd. Avloppslukt i korridorerna på morgonen. Fuktskador i rummet o lösa o halvruttna lister. Förstår varför renovering nödvändig.

Bekräftad gäst: 2024-05-12


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-12


7 av 10

+
Den trevliga personalen
-
Hotellet hadeinte noterat att vi graderat upp oss till havsutsikt. Ganska struligt innan den insåg att de missat detta.

Bekräftad gäst: 2024-05-12


7 av 10

+
Servicen och maten och stort bra rum.
-
Vi fick ett rum med en balkong som vette ut mot ett stort platt tak fullt av apparater. Det tycker jag var bedrövligt. Sådana rum borde ha ett mkt lägre pris. Jag hoppas att det går att bifoga en bild längre fram i dokumentet. Jag vill att ni kontaktar mig så att jag kan skicka en bild för en kompensation. I korridoren fanns fönster som ställdes upp innåt utan hake, som du kunde gå rakt in i och skada dig om du inte var uppmärksam. Jag vidtalade bägge sakerna till receptionen. När vi skulle åka hem fanns inte tillräckligt med busstransfer för passagerarna. En passagerare ringde. Busschauffören blev helstressad.

Bekräftad gäst: 2024-05-12


10 av 10

+
Städningen
-
Det skall renoveras!

Bekräftad gäst: 2024-05-12


8 av 10

+
Personalens vänlighet och serviceanda
-
Är en något ”avdankad skönhet”. Bra att renovering (stambyten?) planeras. Kommer att bli toppen!

Bekräftad gäst: 2024-05-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

4885 omdömen
Utmärkt
 
3115
Väldigt bra
 
1058
Bra
 
431
Mindre bra
 
175
Underkänt
 
107

5 senaste omdömen

2024-05-10

av Peo T

Ett hotell utöver det vanliga!

Fantastiskt serviceinriktad och hjälpsam personal. Fixar det mesta man ber om med ett leende. Matsalen bjuder på alla slags delikatesser och baren erbjuder mängder av goda drinkar. Bra rum och trevlig underhållning och dans om man vill på kvällarna.

 
2024-05-08

av monicabB8361OW Göteborg, Sverige

Service i världsklass!

Det finns många bra hotell i världen, men på det här är det varken skön säng, fina poolområden eller god mat som sticker ut. Det är SERVICE I VÄRLDSKLASS, leende och hjälpsam personal i varenda vrå som vill göra din vistelse fantastisk och minnesvärd. Och oj, vad duktiga de är!!! Jag är grymt imponerad och vill ge en stor eloge! Swedish Bridge Group

 
2023-12-22

av Michelle M

UNDERBART

Stort hotell med många faciliteter. Hotellet var i gammal stil, lite slitet på vissa ställen men trots det super fräscht! De byter handdukar två gånger om dagen!! Otrolig bra service, all personal oavsett yrkeskategori/roll var så trevliga och tillmötesgående. Stor all inclusive buffé samt ett flertal a la carte restauranger vid poolen. Vi är så himla nöjda med resan och vår vecka på detta hotell. Jag, min man, våra två söner (2 år och 3 mån) samt mormor. Det passade oss alla perfekt!!

 
2023-11-05

av Jarmo R Stockholm, Sverige

Bra läge nära havet och centrum

Mycket bra läge nära havet och centrum. Vi hade havsutsikt vilket var underbart, vi kunde se solnedgången med ett glas vitt vin från kylskåpet. Maten i bufférestaurangen var helt ok. Speciellt bra var restaurangerna vid poolen, ta gärna deras goda hamburgare med pommes! Personalen vid barerna var mycket serviceminded. Gymmet var också helt ok trots att en maskin var trasig. Städpersonalen var trevliga, de bytte också poolhanddukar varje kväll. Det enda negativa var att det enda biljardbordet lutade, vi sade till tre gånger men inget hände. Den ena kön var trasig i toppen, lädret saknades liksom krita. Personalen i receptionen kunde inte alltid växla till tvåeurosmynt och växlingsapparaten på väggen gav bara eneurosmynt vilka inte fungerade i myntinkastet. Showerna var populära så det var svårt ibland att få en sittplats.

 
2023-10-16

av Lennart C Österskär, Sverige

Ett bra hotell med fantastiskt läge. Dock utan fungerande tennisbana.

Ett bra hotell med ett fantastiskt läge. Mycket trevlig personal. Maten i buffétrestaurangen var inte så bra. Däremot i den Italienska avdelningen som tyvärr bara fick bokas en gång per vecka. Pita restaurangens mat var också riktigt bra. Tennisbanan var urusel och gick inte att spela på. Flera hål i banan, för lågt nät samt taggbuskar som bollarna fastnade i. De borde ta bort att tennisbanan finns tillgänglig. Gymet var bra.