Resor till Lardos, Kiotari & Pefkos

  • Strandnära hotell
  • Här väntar en avslappnad semester
  • Kristallklart vatten

Apollo service

Här möter du Apollos duktiga utlandspersonal. Du och dina medresenärer har vår personal inom räckvidd när du behöver information eller goda tips och när du behöver hjälp.

Veckans resmål: Veckans resmål går till Greklandsfavoriten Kreta! Just nu får du 500 :- rabatt per person för avresor mellan 14/4 och 30/6.  Gäller samtliga namngivna hotell. Ej endast flyg. Sista bokningsdag 29/11.

 

Res till någon av de mysiga byarna Lardos, Kiotari och Pefkos och upplev en avslappnad och lugn semester. De tre små byarna har alla nära till härliga bad – oavsett om det är i små badvikar eller vid långa klapperstensstränder. Vattnet är kristallklart och perfekt för dig som vill utforska livet under vattenytan. Vill du uppleva stadspuls är det inte långt till Rhodos stad.

Populära hotell – Lardos, Kiotari & Pefkos

St James's

Från 4 498 SEK
Poolområdet på hotell Elvita på Rhodos, Grekland.

Elvita

Från 4 398 SEK
Hotell Nicolas i Lardos på Rhodos, Grekland.

Nikolas

Från 4 198 SEK

Fakta om Lardos, Kiotari & Pefkos

Äta ute

Medelpriset för en tvårätters middag exklusive dryck är ca 120-170 kr per person.

Transfer

Från flygplatsen till Pefkos, Lardos och Kiotari och tar det cirka 1 timme och 25 minuter. Transfer sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

Pefkos har en smal liten sandstrand i centrum och större klapperstensstränder i närheten. I Lardos finns trevliga badmöjligheter med grov sand eller klappersten. I Kiotari ligger en lång klapperstensstrand med bra snorklingsmöjligheter och vattensporter.

Mer fakta

Väder

jan 14°c
feb 14°c
mar 16°c
apr 19°c
maj 23°c
jun 27°c
jul 29°c
aug 30°c
sep 27°c
okt 24°c
nov 19°c
dec 16°c
Läs mer om vädret