Kundomdömen om Akti Chara

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 797 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Karin ,
Oxelösund

+
Nära till havet och trevlig personal
-
Påslakan och större bad handukar

Bekräftad gäst: 2019-10-11


7 av 10

,

+
Väldigt nära till allt
-
Eventuellt en strandbar, så man kan sitta å njuta på stranden. Lite mer på menyn, å servering senare. Såg många äldre, som gärna ville äta på kvällen å slippa gå ut på stan.....

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Eva,
Alunda

+
närhet till havet, att det finns en enklare bar samt trevlig personal
-
måste till en bättre köksutrustning (under all kritik) vill man bjuda bekanta som är med får man ta med sig allt till varandra saknas något att hålla sig i vid poolramp och toalett vid poolen (hur är det tänkt för personer med typ rollatorer mm)

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

Håkan,
Enköping

+
Inte så stort men fantastiskt trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Håkan,
Stockholm

+
Trevlig personal
-
Mat o öppettider

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

Torsten,
Skoggren

+
Det bästa med hotellet var poolen
-
Förbättra tvmottagningen på svensk TV

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

Birgitta,
Uppsala

+
Nära till poolen och havet
-
Ledstänger ner i poolen vid rampen och toaletten vid poolen.Saknade en stor klocka och en termometer.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

,

+
Bra läge. Bra mat.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


9 av 10

Rune,
Visby

+
Läget
-
Bättre köksutrustning, stekpanna Liten brygga vid havet, svårt att komma upp upp ur vattnet när det går vågor.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

,

+
Nära till stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

78 omdömen
Utmärkt
 
35
Väldigt bra
 
36
Bra
 
5
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-09-23

Inlägg av FellowTraveler799114

OMDÖME

Trevlig personal ok städning vi åt lunch några gånger på hotellet men maten var inget vidare stenstrand så badskor är att rekomendera det finns flera bra resturanger i närheten det är bara att prova sig framhyfsad klass på maten.

 
2019-07-26

Inlägg av Petra C

Strandnära lägenhetshotell

Ett äldre hotell som är i behov av uppfräschning. Tillräckligt med köksutrustning. Bra poolområde där det var lätt att få solstol. Pool som passar alla åldrar med en barnpool bredvid för de allra minsta. Störande grannhotell med högljudda gäster och musik. Helt okej frukostbuffé. Snackbar där man kan äta en god lunch. Dock stänger det tidigt på kvällen. Närhet till restauranger och strand precis utanför med dusch. Blandad sand och klappersten. Badskor är att fördra då det är lite stenigt på botten i början. Blir djupt fort så inte så barnvänligt tyvärr och kan vara farliga undervattenströmmar. Går bussar inte så långt från hotellet om man vill ta sig in till Rethymnon. Trevlig personal och städningen var bra. Gratis ac men safetyboxen kostade.

 
2018-10-02

Inlägg av yholme194114

Helt okej hotell

Då planet var försenat på väg ner så kom vi inte fram förrän vid 3-tiden på natten. Allt var stängt. Men killen i receptionen öppnade den lilla butiken som finns på hotellet och vi fick ta två flaskor vatten som vi kunde betala dagen efter. Vi skrev också upp oss för frukost dagen efter (kostar ca 60 kr/person). Supertrevlig personal överlag, även i den lilla poolbaren. Rummet helt okej där det finns det man behöver för att göra frukost men jag rekommenderar inte några stora middagar. Sängarna sköna med bäddmadrasser. Poolområdet rent och fräscht och man har solsängarna på gräset och stranden utanför. Närhet till restauranger och butiker. Resa in till Rethymnon kostade ca 13 kr/person en väg. Biljetter köper man i receptionen på hotellet. Rekommenderar hotellet varmt.

 
2018-09-27

Inlägg av 323mattiase Örebro, Sverige

Bra hotell

Helt ok turisthotell, bra sängar, trevliga rum med självservice. Reception öppen 24 timmar och väldigt trevlig personal. Nära till ok strand och helt ok pool. Kostar en 100-lapp att ta sig in till stan och det ligger en del bra restauranger i närheten. Klart värt pengarna.

 
2018-08-23

Inlägg av lenry1234 Borås, Sverige

Semester

Mycket bra och välordnat lägenhetshotell. Ett hotell med god turistklass. Rent och snyggt och trevlig personal, de flesta. Du kan köpa till frukost för 60 kr pp och dag. Helt ok pool och nära till havet, 50 m från poolen. Sandstrand med dusch. Lite klappersten när du ska ta dig ner i havet, då kan det vara bra med något på fötterna, om du är känslig. Liten restaurang med små rätter finns vid poolen och priserna är moderata. Överhuvudtaget ett bra turisklass lägenhetshotell