Kundomdömen om Akti Chara

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 443 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Ove,
Märsta

+
Storleken, personligt bemötande
-
- Omöjligt att hitta TV-kanalerna, saknades instruktion. - Tar inte kreditkort, enbart kontanter. Hellre tvärtom...

Bekräftad gäst: 2019-10-26


9 av 10

Helen Thorn,
Råå

+
Rent och snyggt.
-
Förbjuda rökning på balkong. Mycket lyhört, förbättra dörren in till lägenheten, så ljudet minskar från korridoren utanför.

Bekräftad gäst: 2019-10-26


10 av 10

Rosita Susanne,
Svängsta

+
Läget var fantastiskt!
-

Bekräftad gäst: 2019-10-26


9 av 10

Sonja Christina,
Kil

+
-
Att man kan betala med bankkort på hotellet vore ett önskemål, då nästan alla har kort istället för kontanter.

Bekräftad gäst: 2019-10-26


9 av 10

Eddy,
Bottenplan

+
Nära till pool å hav .... lugnt å trevligt....
-
Större utbud i baren så kanske man hade stannat där någon kväll ....

Bekräftad gäst: 2019-10-26


8 av 10

Annie,
Ängelholm

+
Närheten till stranden
-
Skönare sängar

Bekräftad gäst: 2019-10-26


10 av 10

Arne Anders Mikael,
Påarp

+
Nära till havet och poolen, mycket trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-10-26


9 av 10

Peter,
Göteborg

+
-
Kök luktar mögel. Se över rör etc i kök, ev läcka i rum 105.

Bekräftad gäst: 2019-10-26


7 av 10

Lars-eric,
Säffle

+
Rent och fint, trevligt rum. Nära och bra till havet,
-

Bekräftad gäst: 2019-10-26


8 av 10

Jessica Ally,
Hamrångefjärden

+
Poolområdet, bra restaurang
-
Mjukare sängar, micro

Bekräftad gäst: 2019-10-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

79 omdömen
Utmärkt
 
36
Väldigt bra
 
36
Bra
 
5
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-10-24

Inlägg av Gmh312 Västra Götalands län, Sverige

Toppen

Tillbringat 1 v på detta fina hotell. Bokade rum med havsutsikt, stämmer precis med bilden. Så härligt att bara sitta på balkongen och njuta av allt. Fint och rent poolområde, bara några steg ner så kan man bada i havet. Grovkornig sand, lite stenigt precis när man gick i, men inga problem. Trevliga rum, bra städning, trevlig personal. Poolbar med smårätter, frukost kan köpas till för 5,5 euro /pers. Bra läge med närhet till restauranger och supermarket. Kan rekommenderas.

 
2019-09-23

Inlägg av FellowTraveler799114

OMDÖME

Trevlig personal ok städning vi åt lunch några gånger på hotellet men maten var inget vidare stenstrand så badskor är att rekomendera det finns flera bra resturanger i närheten det är bara att prova sig framhyfsad klass på maten.

 
2019-07-26

Inlägg av Petra C

Strandnära lägenhetshotell

Ett äldre hotell som är i behov av uppfräschning. Tillräckligt med köksutrustning. Bra poolområde där det var lätt att få solstol. Pool som passar alla åldrar med en barnpool bredvid för de allra minsta. Störande grannhotell med högljudda gäster och musik. Helt okej frukostbuffé. Snackbar där man kan äta en god lunch. Dock stänger det tidigt på kvällen. Närhet till restauranger och strand precis utanför med dusch. Blandad sand och klappersten. Badskor är att fördra då det är lite stenigt på botten i början. Blir djupt fort så inte så barnvänligt tyvärr och kan vara farliga undervattenströmmar. Går bussar inte så långt från hotellet om man vill ta sig in till Rethymnon. Trevlig personal och städningen var bra. Gratis ac men safetyboxen kostade.

 
2018-10-02

Inlägg av yholme194114

Helt okej hotell

Då planet var försenat på väg ner så kom vi inte fram förrän vid 3-tiden på natten. Allt var stängt. Men killen i receptionen öppnade den lilla butiken som finns på hotellet och vi fick ta två flaskor vatten som vi kunde betala dagen efter. Vi skrev också upp oss för frukost dagen efter (kostar ca 60 kr/person). Supertrevlig personal överlag, även i den lilla poolbaren. Rummet helt okej där det finns det man behöver för att göra frukost men jag rekommenderar inte några stora middagar. Sängarna sköna med bäddmadrasser. Poolområdet rent och fräscht och man har solsängarna på gräset och stranden utanför. Närhet till restauranger och butiker. Resa in till Rethymnon kostade ca 13 kr/person en väg. Biljetter köper man i receptionen på hotellet. Rekommenderar hotellet varmt.

 
2018-09-27

Inlägg av 323mattiase Örebro, Sverige

Bra hotell

Helt ok turisthotell, bra sängar, trevliga rum med självservice. Reception öppen 24 timmar och väldigt trevlig personal. Nära till ok strand och helt ok pool. Kostar en 100-lapp att ta sig in till stan och det ligger en del bra restauranger i närheten. Klart värt pengarna.