1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Akti Chara

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 661 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Annette,
Göteborg

+
utsikten och den goda maten och det perfekta läget till stranden och stan.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-18


8 av 10

Anki,
Stockholm

+
Närheten till allt. Enda negativa var frukosten.
-
Bättre frukost, lite mer att välja på.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


10 av 10

Anna,
mariestad

+
lagom stort, stora lägenheter, solsängar till alla, stor pool
-
Bättre kokplatta

Bekräftad gäst: 2019-08-11


10 av 10

,

+
Läget och personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-08-11


7 av 10

Jessica,
Kungälv

+
Bra läge, rent
-
Solsängar fanns inte nere vid stranden på hotellets del utan man fick hyra av intilliggade. Gott om sollsängar vid poolen, flytta ner några även till stranden! Sängarna behöver uppdateras, var på tok för hårda.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


5 av 10

,

+
Stranden
-
Mikrovågsugn Solstolar på stranden

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

Agneta,
Fjugesta

+
Låg nära stranden och bra med gräsmatta vid solstolarna.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

Carina,
Löddeköpinge

+
Nära till allt. Fanns alltid lediga solsängar. God mat i snackbaren för bra priser. Ac fungerade.
-
Om man nu ska diska själv att det skulle funnits diskmedel o borste/svamp för det? Kunde finnas schampoo o balsam o tvål i duschen. Jobbigt när grannen röker hela tiden på sin balkong o all rök kom in till oss borde vara rökförbud eller bättre avgränsning

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

,

+
Bästa personal
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

Malin,
Malmö

+
+Taxi in till Rethymnon 9€ enkel väg. +Varmvatten dygnet runt, tar ofta slut i Grekland :) +Supermarket på hotellet öppet dygnet runt (fanns verkligen allt nödvändigt!) +Mysigt och lugnt hotell +Gratis AC +Mysigt med gräspartiet bredvid poolen
-
-fanns inget Parasoll mot eftermiddagssolen på markbalkongen. -Väldigt lyhört -Trött personal i poolbaren/restaurangen -Hotellet har inga solstolar på stranden -Tips: ta med diskmedel & svamp hemifrån.

Bekräftad gäst: 2019-08-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

76 omdömen
Utmärkt
 
34
Väldigt bra
 
35
Bra
 
5
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-07-26

Inlägg av Petra C

Strandnära lägenhetshotell

Ett äldre hotell som är i behov av uppfräschning. Tillräckligt med köksutrustning. Bra poolområde där det var lätt att få solstol. Pool som passar alla åldrar med en barnpool bredvid för de allra minsta. Störande grannhotell med högljudda gäster och musik. Helt okej frukostbuffé. Snackbar där man kan äta en god lunch. Dock stänger det tidigt på kvällen. Närhet till restauranger och strand precis utanför med dusch. Blandad sand och klappersten. Badskor är att fördra då det är lite stenigt på botten i början. Blir djupt fort så inte så barnvänligt tyvärr och kan vara farliga undervattenströmmar. Går bussar inte så långt från hotellet om man vill ta sig in till Rethymnon. Trevlig personal och städningen var bra. Gratis ac men safetyboxen kostade.

 
2018-10-02

Inlägg av yholme194114

Helt okej hotell

Då planet var försenat på väg ner så kom vi inte fram förrän vid 3-tiden på natten. Allt var stängt. Men killen i receptionen öppnade den lilla butiken som finns på hotellet och vi fick ta två flaskor vatten som vi kunde betala dagen efter. Vi skrev också upp oss för frukost dagen efter (kostar ca 60 kr/person). Supertrevlig personal överlag, även i den lilla poolbaren. Rummet helt okej där det finns det man behöver för att göra frukost men jag rekommenderar inte några stora middagar. Sängarna sköna med bäddmadrasser. Poolområdet rent och fräscht och man har solsängarna på gräset och stranden utanför. Närhet till restauranger och butiker. Resa in till Rethymnon kostade ca 13 kr/person en väg. Biljetter köper man i receptionen på hotellet. Rekommenderar hotellet varmt.

 
2018-09-27

Inlägg av 323mattiase Örebro, Sverige

Bra hotell

Helt ok turisthotell, bra sängar, trevliga rum med självservice. Reception öppen 24 timmar och väldigt trevlig personal. Nära till ok strand och helt ok pool. Kostar en 100-lapp att ta sig in till stan och det ligger en del bra restauranger i närheten. Klart värt pengarna.

 
2018-08-23

Inlägg av lenry1234 Borås, Sverige

Semester

Mycket bra och välordnat lägenhetshotell. Ett hotell med god turistklass. Rent och snyggt och trevlig personal, de flesta. Du kan köpa till frukost för 60 kr pp och dag. Helt ok pool och nära till havet, 50 m från poolen. Sandstrand med dusch. Lite klappersten när du ska ta dig ner i havet, då kan det vara bra med något på fötterna, om du är känslig. Liten restaurang med små rätter finns vid poolen och priserna är moderata. Överhuvudtaget ett bra turisklass lägenhetshotell

 
2017-08-07

Inlägg av 991catrinev Söderköping, Sverige

Mycket trevligt hotell

Hotellet ligger perfekt med sin närhet till restauranger, butiker och stranden. Rummet vi bodde i var lagom stort och hade balkong med bord, stolar och en torkställning. Det fanns kokplatta samt vattenkokare så alla möjligheter finns för att laga egen mat om så önskas. I hotellet finns en mindre restaurangliknande avdelning där man kan köpa frukostbuffé, drinkar, snacks, pizza, hamburgare mm till humana priser. All personal är mycket trevlig. Solsängar fanns det alltid att tillgå och vi hade vår "egen" plats på gräsmattan mot stranden under två veckor. Det blev dom en oskriven lag att man använde en och samma plats och det var en del av charmen. Vill man bada i havet går man bara ut från gräset och vill man bada i poolen är den lika nära. Hit åker vi gärna igen!