Kundomdömen om Akti Chara

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 404 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Swimmingpool/ havsbad närheten
-
Visa foto på hur utsikten är från rum som inte ligger mot poolen!

Bekräftad gäst: 2019-10-26


8 av 10

+
Storleken, personligt bemötande
-
- Omöjligt att hitta TV-kanalerna, saknades instruktion. - Tar inte kreditkort, enbart kontanter. Hellre tvärtom...

Bekräftad gäst: 2019-10-26


9 av 10

+
Rent och snyggt.
-
Förbjuda rökning på balkong. Mycket lyhört, förbättra dörren in till lägenheten, så ljudet minskar från korridoren utanför.

Bekräftad gäst: 2019-10-26


10 av 10

+
Läget var fantastiskt!
-

Bekräftad gäst: 2019-10-26


9 av 10

+
-
Att man kan betala med bankkort på hotellet vore ett önskemål, då nästan alla har kort istället för kontanter.

Bekräftad gäst: 2019-10-26


9 av 10

+
Nära till pool å hav .... lugnt å trevligt....
-
Större utbud i baren så kanske man hade stannat där någon kväll ....

Bekräftad gäst: 2019-10-26


8 av 10

+
Närheten till stranden
-
Skönare sängar

Bekräftad gäst: 2019-10-26


10 av 10

+
Nära till havet och poolen, mycket trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-10-26


9 av 10

+
-
Kök luktar mögel. Se över rör etc i kök, ev läcka i rum 105.

Bekräftad gäst: 2019-10-26


7 av 10

+
Rent och fint, trevligt rum. Nära och bra till havet,
-

Bekräftad gäst: 2019-10-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

80 omdömen
Utmärkt
 
36
Väldigt bra
 
37
Bra
 
5
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2020-01-24

Inlägg av mrsmojorisin Stockholm, Sverige

Fint, centralt och strandnära hotel

Spenderade två veckor här med familjen inklusive en 5-åring och vi var nöjda med det mesta. Största besvikelsen vi upplevde var stranden, som var så nära men långt ifrån perfekt. Vi hade läst kommentarerna men ändå fått intrycket att den skulle vara finare. Så dra ner förväntningarna och glöm inte badskorna. Det blåste även konstant under nästan hela vår vistelse så det var röd flagg vilket var jättetrist för en som älskar att bada i havet. Men promenera kan man ju alltid göra, med skor då. I övrigt var stranden aldrig överfull, vill du sitta på handduk kan du sitta lite avsides om du vill, duschar utanför ingången till hotellet, volleybollplan precis utanför Det negativa var att det var mycket stenigt, höga vågor (under vår vistelse), svårt att promenera strandvägen in till Rethymnon vilket vi hade läst att man kunde pga stenar och klippor på vägen. Då var det tur att poolen på hotellet var fin. Området är lagom stort och räcker för alla, några få stolar paxades på morgonen men det var inga problem att få bra plats tom efter lunchtid. Poolbaren serverade rätt ok snabbmat som funkar till lunch på semestern. Barnet var nöjd över utbudet och munkarna, milkshakesen och glassarna. Personalen var inte den mest sprudlande, de gjorde vad som krävdes av dom och inget mer. Städningen på poolområdet kunde ha varit bättre, vi såg vid ett tillfälle glassplitter och matrester som legat sedan dagen innan. Det var riktigt roligt att hotellet använt sig av kvarglömda badleksaker/luftmadrasser som gamla gäster lämnat som alla får låna, vi hade tänkt köpa men slapp det. Poolområdet var i övrigt fin med lagom pool som erbjöd generösa öppettider (8-23!), kul med stort utbud av uppblåsbara leksaker i poolen, handikappvänligt, precis innanför stranden, stor gräsmatta, bra toaletter, gott om solstolar och plats, bra snackbar med mycket att välja på - deras smoothies får högsta betyg! Det negativa var att poolbaren med servering stängde alldeles för tidigt, redan 17 eller 18 men hade man tur kunde man ibland få beställa ändå. Frukosten som fanns att tillgå på hotellet kostade ca 55 kr per dag och man fick anmäla intresse till den dagen innan, utbudet var helt ok och passade oss ibland men vi valde att gå dit bara några gånger under vår vistelse då det var lätt att fixa en egen på balkongen. Snabb omdömen: + sköna sängar med riktiga bäddmadrasser, viss trevlig personal, nära till det mesta (affärer, matbutik, restauranger, ca 1km till apotek,) bra minimarket på hotellet 24h service, bra köksutrustning men inget för större kok, pool öppen 8-23, närhet till stranden utan passerande bilväg, nära buss till rethymnon billigt, fin liten pool, låna badleksaker, gräsmatta vid pool, fin lagom stor balkong med plats för alla boende i rummet, gott om solstolar, behöver inte slåss om plats - snackbar stänger för tidigt, frukost ok men inget mer, dålig strand pga sten och vågor, går inte att gå strandvägen till rethymnon vilket en del påstod, inte renaste poolområde såg glassplitter från dagen innan, man inte får ta med solstol till stranden, safebox kostar ca €8 per vecka, småmyror i köket. Vi hade en mycket trevlig och gemytlig vistelse på detta hotell och skulle definitivt kunna tänka oss att återkomma då det positiva överväger det negativa.

 
2019-10-24

Inlägg av Gmh312 Västra Götalands län, Sverige

Toppen

Tillbringat 1 v på detta fina hotell. Bokade rum med havsutsikt, stämmer precis med bilden. Så härligt att bara sitta på balkongen och njuta av allt. Fint och rent poolområde, bara några steg ner så kan man bada i havet. Grovkornig sand, lite stenigt precis när man gick i, men inga problem. Trevliga rum, bra städning, trevlig personal. Poolbar med smårätter, frukost kan köpas till för 5,5 euro /pers. Bra läge med närhet till restauranger och supermarket. Kan rekommenderas.

 
2019-09-23

Inlägg av FellowTraveler799114

OMDÖME

Trevlig personal ok städning vi åt lunch några gånger på hotellet men maten var inget vidare stenstrand så badskor är att rekomendera det finns flera bra resturanger i närheten det är bara att prova sig framhyfsad klass på maten.

 
2019-07-26

Inlägg av 711petrac Rydboholm, Sverige

Strandnära lägenhetshotell

Ett äldre hotell som är i behov av uppfräschning. Tillräckligt med köksutrustning. Bra poolområde där det var lätt att få solstol. Pool som passar alla åldrar med en barnpool bredvid för de allra minsta. Störande grannhotell med högljudda gäster och musik. Helt okej frukostbuffé. Snackbar där man kan äta en god lunch. Dock stänger det tidigt på kvällen. Närhet till restauranger och strand precis utanför med dusch. Blandad sand och klappersten. Badskor är att fördra då det är lite stenigt på botten i början. Blir djupt fort så inte så barnvänligt tyvärr och kan vara farliga undervattenströmmar. Går bussar inte så långt från hotellet om man vill ta sig in till Rethymnon. Trevlig personal och städningen var bra. Gratis ac men safetyboxen kostade.

 
2018-10-02

Inlägg av yholme194114

Helt okej hotell

Då planet var försenat på väg ner så kom vi inte fram förrän vid 3-tiden på natten. Allt var stängt. Men killen i receptionen öppnade den lilla butiken som finns på hotellet och vi fick ta två flaskor vatten som vi kunde betala dagen efter. Vi skrev också upp oss för frukost dagen efter (kostar ca 60 kr/person). Supertrevlig personal överlag, även i den lilla poolbaren. Rummet helt okej där det finns det man behöver för att göra frukost men jag rekommenderar inte några stora middagar. Sängarna sköna med bäddmadrasser. Poolområdet rent och fräscht och man har solsängarna på gräset och stranden utanför. Närhet till restauranger och butiker. Resa in till Rethymnon kostade ca 13 kr/person en väg. Biljetter köper man i receptionen på hotellet. Rekommenderar hotellet varmt.