Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 688 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget
-
Solstolar på stranden!!

Bekräftad gäst: 2021-10-03


6 av 10

+
Läget
-
Göra rummen mer ombonade de är väldigt spartanska

Bekräftad gäst: 2021-10-03


10 av 10

+
Nära havet
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


9 av 10

+
Läget
-
Bättre utbud på mat

Bekräftad gäst: 2021-10-03


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-02


7 av 10

+
Lite folk
-

Bekräftad gäst: 2021-09-26


9 av 10

+
Mycket bra sängar och bra poolområde. Även läget på hotellet var bra
-

Bekräftad gäst: 2021-09-25


4 av 10

+
-
Köksutrustningen

Bekräftad gäst: 2021-09-19


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-19


8 av 10

+
Läget, bra poolområde, nära fin strand, bra restauranger och service.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

86 omdömen
Utmärkt
 
39
Väldigt bra
 
38
Bra
 
5
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-08-25

av hyaen Stockholm, Sverige

Mysigt och havsnära

Väldigt mysigt lägenhetshotell som ligger precis vid stranden. Vi betalde lite extra för ett rum med havsutsikt och det var värt varenda krona! Underbart att sitta på kvällen och se solnedgången över havet. ( dock går solen ner mer åt vänster.. men ändå.) Rummet var lite gammaldags, med det är en del av charmen. Kokplatta, Kyl med frysfack och annat finns på rummet. Det går även att äta frukost nere i hotellbaren för en extra peng. Maten var helt Ok, inte det bästa jag ätit men passar bra till lunch. Poolen var fräsch, och aldrig svårt att hitta plats. (iallafall när vi var här i slutet av augusti). Finns även en liten barnpool. Hotellet använder sig av kvarglömda eller kvarlämnade uppblåsbara madrasser i poolen som alla får använda. Kul! Stranden ligger ett stenkast bort, dock har hotellet inga solstolar på stranden, men det finns att boka på stället bredvid. Väldigt enkelt annars att ta en plats vid poolen och sedan gå ner till stranden för att ta ett dopp. Det enda negativa var att det var något lyhört från hotellet (?) bredvid. Mycket barn som lekte och blåste i visselpipor.. Dock vart det lugnt på kvällen. Mycket restauranger och turistshoppar utmed huvudgatan. Rekommenderar att gå till mot höger när man kommer ut från hotellet, där finns de mesta restaurangerna. Åt andra hållet, över bron är det rätt öde.

 
2020-01-24

av mrsmojorisin Stockholm, Sverige

Fint, centralt och strandnära hotel

Spenderade två veckor här med familjen inklusive en 5-åring och vi var nöjda med det mesta. Största besvikelsen vi upplevde var stranden, som var så nära men långt ifrån perfekt. Vi hade läst kommentarerna men ändå fått intrycket att den skulle vara finare. Så dra ner förväntningarna och glöm inte badskorna. Det blåste även konstant under nästan hela vår vistelse så det var röd flagg vilket var jättetrist för en som älskar att bada i havet. Men promenera kan man ju alltid göra, med skor då. I övrigt var stranden aldrig överfull, vill du sitta på handduk kan du sitta lite avsides om du vill, duschar utanför ingången till hotellet, volleybollplan precis utanför Det negativa var att det var mycket stenigt, höga vågor (under vår vistelse), svårt att promenera strandvägen in till Rethymnon vilket vi hade läst att man kunde pga stenar och klippor på vägen. Då var det tur att poolen på hotellet var fin. Området är lagom stort och räcker för alla, några få stolar paxades på morgonen men det var inga problem att få bra plats tom efter lunchtid. Poolbaren serverade rätt ok snabbmat som funkar till lunch på semestern. Barnet var nöjd över utbudet och munkarna, milkshakesen och glassarna. Personalen var inte den mest sprudlande, de gjorde vad som krävdes av dom och inget mer. Städningen på poolområdet kunde ha varit bättre, vi såg vid ett tillfälle glassplitter och matrester som legat sedan dagen innan. Det var riktigt roligt att hotellet använt sig av kvarglömda badleksaker/luftmadrasser som gamla gäster lämnat som alla får låna, vi hade tänkt köpa men slapp det. Poolområdet var i övrigt fin med lagom pool som erbjöd generösa öppettider (8-23!), kul med stort utbud av uppblåsbara leksaker i poolen, handikappvänligt, precis innanför stranden, stor gräsmatta, bra toaletter, gott om solstolar och plats, bra snackbar med mycket att välja på - deras smoothies får högsta betyg! Det negativa var att poolbaren med servering stängde alldeles för tidigt, redan 17 eller 18 men hade man tur kunde man ibland få beställa ändå. Frukosten som fanns att tillgå på hotellet kostade ca 55 kr per dag och man fick anmäla intresse till den dagen innan, utbudet var helt ok och passade oss ibland men vi valde att gå dit bara några gånger under vår vistelse då det var lätt att fixa en egen på balkongen. Snabb omdömen: + sköna sängar med riktiga bäddmadrasser, viss trevlig personal, nära till det mesta (affärer, matbutik, restauranger, ca 1km till apotek,) bra minimarket på hotellet 24h service, bra köksutrustning men inget för större kok, pool öppen 8-23, närhet till stranden utan passerande bilväg, nära buss till rethymnon billigt, fin liten pool, låna badleksaker, gräsmatta vid pool, fin lagom stor balkong med plats för alla boende i rummet, gott om solstolar, behöver inte slåss om plats - snackbar stänger för tidigt, frukost ok men inget mer, dålig strand pga sten och vågor, går inte att gå strandvägen till rethymnon vilket en del påstod, inte renaste poolområde såg glassplitter från dagen innan, man inte får ta med solstol till stranden, safebox kostar ca €8 per vecka, småmyror i köket. Vi hade en mycket trevlig och gemytlig vistelse på detta hotell och skulle definitivt kunna tänka oss att återkomma då det positiva överväger det negativa.

 
2019-10-24

av Gmh312 Västra Götalands län, Sverige

Toppen

Tillbringat 1 v på detta fina hotell. Bokade rum med havsutsikt, stämmer precis med bilden. Så härligt att bara sitta på balkongen och njuta av allt. Fint och rent poolområde, bara några steg ner så kan man bada i havet. Grovkornig sand, lite stenigt precis när man gick i, men inga problem. Trevliga rum, bra städning, trevlig personal. Poolbar med smårätter, frukost kan köpas till för 5,5 euro /pers. Bra läge med närhet till restauranger och supermarket. Kan rekommenderas.

 
2019-09-23

av FellowTraveler799114

OMDÖME

Trevlig personal ok städning vi åt lunch några gånger på hotellet men maten var inget vidare stenstrand så badskor är att rekomendera det finns flera bra resturanger i närheten det är bara att prova sig framhyfsad klass på maten.

 
2019-07-26

av 711petrac Rydboholm, Sverige

Strandnära lägenhetshotell

Ett äldre hotell som är i behov av uppfräschning. Tillräckligt med köksutrustning. Bra poolområde där det var lätt att få solstol. Pool som passar alla åldrar med en barnpool bredvid för de allra minsta. Störande grannhotell med högljudda gäster och musik. Helt okej frukostbuffé. Snackbar där man kan äta en god lunch. Dock stänger det tidigt på kvällen. Närhet till restauranger och strand precis utanför med dusch. Blandad sand och klappersten. Badskor är att fördra då det är lite stenigt på botten i början. Blir djupt fort så inte så barnvänligt tyvärr och kan vara farliga undervattenströmmar. Går bussar inte så långt från hotellet om man vill ta sig in till Rethymnon. Trevlig personal och städningen var bra. Gratis ac men safetyboxen kostade.