Kundomdömen om Golden Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 24 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
6,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

,

+
läget
-
Ont om bra förvaringsplats på rummet. Dåliga sänglampor. Väldigt trång dusch

Bekräftad gäst: 2019-10-06


5 av 10

Sara,
Mölndal

+
Servicen.
-
Mer rättvisa bilder på hemsidan. Bättre kvalité på maten. Bättre information om hotellet (t ex på hemsidan fanns angivet att det fanns pool men i appen stod det att det inte fanns, det fanns en mycket liten pool med mycket begränsat antal solsängar)

Bekräftad gäst: 2019-08-25


8 av 10

Alicia,
Stockholm

+
Nära till hav och pool
-
Bättre frukost/juice på morgonen och slarvigt städat i rummen

Bekräftad gäst: 2018-08-13


9 av 10

,

+
Strandnära
-

Bekräftad gäst: 2018-08-05


8 av 10

Heinz,
Sandviken

+
Att det var nära till strand och shopping.
-
Dåligt med krokar att hänga upp saker i dusch/toalett utrymmet samt att det fanns inga hyllor att lägga upp saker på, även i utrymmet i källarplanet där en gäst dusch/toaletten låg även där saknades upphängningsmöjlighter och inga hyllor att lägga saker på (sätta upp krokar/hyllor). Fastän det informerades om att solstolarna ej var bokningsbara så låg handdukar där från tidiga morgonen till lunch/eftermiddagen utan att någon människa låg där, vilket innebar att det gick inte att få någon plats (bättre efterlevnad-koll krävs). Frukost alternativen var enahanda och juicen var ej drickbar (erbjuda mer variation och kontrollera kvaliteten på juicen).

Bekräftad gäst: 2018-07-09


7 av 10

,

+
Läget var bra.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-01


6 av 10

,

+
Stranden ligger precis bredvid hotellet
-

Bekräftad gäst: 2018-06-11


7 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


7 av 10

Göran,
Alingsås

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

761 omdömen
Utmärkt
 
304
Väldigt bra
 
210
Bra
 
136
Mindre bra
 
80
Underkänt
 
31

5 senaste omdömen

2016-09-14

Inlägg av 563sofiap Stockholm, Sverige

Prisvärt

Fantastiskt prisvärt hotell med kanon god mat och superbra läge. Väldigt fräscht hotell med tanke på dess pris, det enda jag kan klaga på är att det ej finns tillräckligt med solstolar för att ens en bråkdel av hotellgästerna ska få plats, man fick gå ut väldigt tidigt på morgonen för att "boka" en solstol. Barpersonalen i deras beachbar kunde ha varit en aning med serviceminded, annars var restuarangpersonalen väldigt trevliga och bemötte oss väl, likaså personalen i receptionen. massa plus ifrån mig!

 
2016-09-03

Inlägg av I8533OEthomasg Örebro, Sverige

Ett trevligt hotell

Ett fint hotell med bra läge vid stranden och närhet till Hersonissos. Personalen på hotellet är mycket vänlig och hjälpsam . En bra och varierad frukostbuffé som med lite tur kan avnjutas på terassen. Rummet var mycket trevligt med en liten balkong mot stranden. Sängen var fantastisk skön. Det enda som kunde varit bättre var badrummet som var i minsta laget. Till hotellet fanns strandstolar och en trevligt strandbar med tillhörande pool. . Vi är mycket nöjda med vår vecka här.

 
2019-10-12

Inlägg av Johnnyfastgun Wimborne Minster, Storbritannien

Great substitution !

We were booked into the Evelyn Beach Hotel. Not being able to find it, we went onto the reception of the Golden Beach. We were told that the Evelyn Beach Hotel no longer existed, but had been merged with the Golden Beach. We were not disappointed with our stay at the Golden Beach, in fact the service, facilities and cleanliness were excellent. Highly recommended.

 
2019-10-01

Inlägg av Dumitru-Eliza Rumänien

Holidays

It was ok but the bathrooms are a little small,very good food ,but the juices are of a poor quality,the view is magnificent and the staff is very frendly. Also the beach is nice but there are many stones, i preferred to go to the scorpio beach.

 
2019-09-12

Inlägg av bogdani555 Iasi, Rumänien

Very nice! Don't understand all the bad comments :(

PRO's: very clean, affordable, good food, nice staff, nice view (half View to the sea), confy beds, free WiFi, AC. CON's: small beach (but that's the way all af them are in that area), a bit noisy because of cleaning process at noon when we tried to take a nap (13.00-15.00). I RECOMAND! For 60-70 euro/day/person with half-board it's ideal.