Kundomdömen om Golden Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 12 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
5,9 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
6,5 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
läget
-
Ont om bra förvaringsplats på rummet. Dåliga sänglampor. Väldigt trång dusch

Bekräftad gäst: 2019-10-06


5 av 10

+
Servicen.
-
Mer rättvisa bilder på hemsidan. Bättre kvalité på maten. Bättre information om hotellet (t ex på hemsidan fanns angivet att det fanns pool men i appen stod det att det inte fanns, det fanns en mycket liten pool med mycket begränsat antal solsängar)

Bekräftad gäst: 2019-08-25


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

762 omdömen
Utmärkt
 
304
Väldigt bra
 
210
Bra
 
137
Mindre bra
 
80
Underkänt
 
31

5 senaste omdömen

2016-09-14

Inlägg av 563sofiap Stockholm, Sverige

Prisvärt

Fantastiskt prisvärt hotell med kanon god mat och superbra läge. Väldigt fräscht hotell med tanke på dess pris, det enda jag kan klaga på är att det ej finns tillräckligt med solstolar för att ens en bråkdel av hotellgästerna ska få plats, man fick gå ut väldigt tidigt på morgonen för att "boka" en solstol. Barpersonalen i deras beachbar kunde ha varit en aning med serviceminded, annars var restuarangpersonalen väldigt trevliga och bemötte oss väl, likaså personalen i receptionen. massa plus ifrån mig!

 
2016-09-03

Inlägg av I8533OEthomasg Örebro, Sverige

Ett trevligt hotell

Ett fint hotell med bra läge vid stranden och närhet till Hersonissos. Personalen på hotellet är mycket vänlig och hjälpsam . En bra och varierad frukostbuffé som med lite tur kan avnjutas på terassen. Rummet var mycket trevligt med en liten balkong mot stranden. Sängen var fantastisk skön. Det enda som kunde varit bättre var badrummet som var i minsta laget. Till hotellet fanns strandstolar och en trevligt strandbar med tillhörande pool. . Vi är mycket nöjda med vår vecka här.

 
2020-02-05

Inlägg av DayTrip827415

Ok

Pretty basic for a self called 4 stars Hotel. The restaurant was so crowded, the only time we ate there eventually left without our drink being served. The rooms were ok but the shower was super small. The staff was nice and friendly. The location is great.

 
2019-11-05

Inlägg av i_l0ve_sharm Chesterfield, Storbritannien

Ok hotel

We stayed here late September, greeted by a friendly reception desk gentleman, who was quick to check us in and get us taken to the restaurant for food even at 1am The room we were given was clean as was the rest of the hotel. The pool on the roof is small and there is no bar need to get a drink, the beach is well maintained but cost 4 euros a day per person to use, drinks from the bar wee served in a decent sized plastic cups, The food and drinks were good always something to eat, The only down side was the lack of atmosphere in the hotel, there was no entertainment or even music played anywhere expect on the side terrace outside near to reception. Photos are the view from our room

 
2019-10-12

Inlägg av Johnnyfastgun Wimborne Minster, Storbritannien

Great substitution !

We were booked into the Evelyn Beach Hotel. Not being able to find it, we went onto the reception of the Golden Beach. We were told that the Evelyn Beach Hotel no longer existed, but had been merged with the Golden Beach. We were not disappointed with our stay at the Golden Beach, in fact the service, facilities and cleanliness were excellent. Highly recommended.