1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Golden Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
6,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Alicia,
Stockholm

+
Nära till hav och pool
-
Bättre frukost/juice på morgonen och slarvigt städat i rummen

Bekräftad gäst: 2018-08-13


9 av 10

,

+
Strandnära
-

Bekräftad gäst: 2018-08-05


8 av 10

Heinz,
Sandviken

+
Att det var nära till strand och shopping.
-
Dåligt med krokar att hänga upp saker i dusch/toalett utrymmet samt att det fanns inga hyllor att lägga upp saker på, även i utrymmet i källarplanet där en gäst dusch/toaletten låg även där saknades upphängningsmöjlighter och inga hyllor att lägga saker på (sätta upp krokar/hyllor). Fastän det informerades om att solstolarna ej var bokningsbara så låg handdukar där från tidiga morgonen till lunch/eftermiddagen utan att någon människa låg där, vilket innebar att det gick inte att få någon plats (bättre efterlevnad-koll krävs). Frukost alternativen var enahanda och juicen var ej drickbar (erbjuda mer variation och kontrollera kvaliteten på juicen).

Bekräftad gäst: 2018-07-09


7 av 10

,

+
Läget var bra.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-01


6 av 10

,

+
Stranden ligger precis bredvid hotellet
-

Bekräftad gäst: 2018-06-11


6 av 10

Lone,
Kastrup

+
Beliggenhed nær strand og by
-
Der er ikke plads til ens tøj, de kunne skifte natbordene ud med små natborde med skuffer, som andre steder. At man selv skulle tømme airconditions flasken, kunne man godt lige have fået at vide, da der lige pludselig var vand over det hele.

Bekräftad gäst: 2018-06-24


6 av 10

Helene,
Ålsgårde

+
Hallen
-
renovering af værelser

Bekräftad gäst: 2018-06-03


8 av 10

Maibritt,
Dragør

+
Beliggenhed og omgivelser tæt til strand mm og tæt til shopping
-
Kunne godt oplyse om værelsets beliggenhed i en lukket gård med en larmende aircondition

Bekräftad gäst: 2018-05-27


7 av 10

Göran,
Alingsås

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-12


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

714 omdömen
Utmärkt
 
290
Väldigt bra
 
199
Bra
 
124
Mindre bra
 
75
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2016-09-14

Inlägg av 563sofiap Stockholm, Sverige

Prisvärt

Fantastiskt prisvärt hotell med kanon god mat och superbra läge. Väldigt fräscht hotell med tanke på dess pris, det enda jag kan klaga på är att det ej finns tillräckligt med solstolar för att ens en bråkdel av hotellgästerna ska få plats, man fick gå ut väldigt tidigt på morgonen för att "boka" en solstol. Barpersonalen i deras beachbar kunde ha varit en aning med serviceminded, annars var restuarangpersonalen väldigt trevliga och bemötte oss väl, likaså personalen i receptionen. massa plus ifrån mig!

 
2016-09-03

Inlägg av I8533OEthomasg Örebro, Sverige

Ett trevligt hotell

Ett fint hotell med bra läge vid stranden och närhet till Hersonissos. Personalen på hotellet är mycket vänlig och hjälpsam . En bra och varierad frukostbuffé som med lite tur kan avnjutas på terassen. Rummet var mycket trevligt med en liten balkong mot stranden. Sängen var fantastisk skön. Det enda som kunde varit bättre var badrummet som var i minsta laget. Till hotellet fanns strandstolar och en trevligt strandbar med tillhörande pool. . Vi är mycket nöjda med vår vecka här.

 
2019-04-12

Inlägg av tukta2014 Ko Lanta, Thailand

Huge bed

Big room, Big bed, big toilet, but not enough mirror, they got just 1 mirror in the bathroom then what we can do if I need to put on make up but my boyfriend also need toilet in the same time! Nice Breakfast Nice swimming pool and close to main town easy to find things and place to go.

 
2018-10-24

Inlägg av Hillwalker914 Balloch, Storbritannien

Thank you

Well, after a shaky start to our wee holiday (original accommodation was horrendous!) we managed to book this place. What a godsend it was as well. We were able to check in very early and straight from the bat, we knew we had made a great choice. The staff were all very friendly and nothing was too much trouble for them. Always happy to go that wee bit further. They even booked a hire car for us and negotiated a good discount as well. The hotel and the rooms were immaculate and there was always plenty of choice at meal times. Even though our flight home was quite late in the day, we were given use of their luggage room and also the opportunity to shower if we wanted to. They even charged my wife's phone for her. Thanks again to every one at the Golden Beach Hotel for making our holiday a truly relaxing and enjoyable experience. efcharistó

 
2018-10-15

Inlägg av Laura P

Perfect Out of season Break!

Just returned from a week with my partner and we were very impressed with Golden Beach. From the moment we arrived we were greeted with smiles and very friendly staff. Our room was basic but clean and the fridge was a good touch to keep drinks cool! The shower was on the small side and made bending while in there impossible, also hard not to get lots of water on the floor when you finish but good drainage and wasn’t a big issue really! Very impressed with catering, it didn’t matter if you went early or late in dinner service you go the same good quality food and it was always replenished with a freshly cooked batch! Good variety for breakfast, lunch and dinner and you would be hard pushed to not find anything you liked!! Right on the beach with plenty of places to sit, although in high season I would imagine it would feel very busy so I would recommend an out of season visit! Pool was smaller than expected and photos slightly deceiving, however we had the pool to ourselves most days and it was quiet place to sunbathe and relax! Good variety of drinks under all inclusive so no complaint there!! Day trips at subsidised rate available through hotel are worth it, you are picked up and returned after a trip - a boat ride to Sisi with Captain Digi-Digi is worth a go if you like to have a laugh!! I would recommend to anyone and encourage walking to local restaurants and the super cool ‘Scorpio’ bar a minute along the coast for chilled evening! Great holiday and would return again!