1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Golden Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
6,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Alicia,
Stockholm

+
Nära till hav och pool
-
Bättre frukost/juice på morgonen och slarvigt städat i rummen

Bekräftad gäst: 2018-08-13


9 av 10

,

+
Strandnära
-

Bekräftad gäst: 2018-08-05


8 av 10

Heinz,
Sandviken

+
Att det var nära till strand och shopping.
-
Dåligt med krokar att hänga upp saker i dusch/toalett utrymmet samt att det fanns inga hyllor att lägga upp saker på, även i utrymmet i källarplanet där en gäst dusch/toaletten låg även där saknades upphängningsmöjlighter och inga hyllor att lägga saker på (sätta upp krokar/hyllor). Fastän det informerades om att solstolarna ej var bokningsbara så låg handdukar där från tidiga morgonen till lunch/eftermiddagen utan att någon människa låg där, vilket innebar att det gick inte att få någon plats (bättre efterlevnad-koll krävs). Frukost alternativen var enahanda och juicen var ej drickbar (erbjuda mer variation och kontrollera kvaliteten på juicen).

Bekräftad gäst: 2018-07-09


7 av 10

,

+
Läget var bra.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-01


6 av 10

,

+
Stranden ligger precis bredvid hotellet
-

Bekräftad gäst: 2018-06-11


6 av 10

Lone,
Kastrup

+
Beliggenhed nær strand og by
-
Der er ikke plads til ens tøj, de kunne skifte natbordene ud med små natborde med skuffer, som andre steder. At man selv skulle tømme airconditions flasken, kunne man godt lige have fået at vide, da der lige pludselig var vand over det hele.

Bekräftad gäst: 2018-06-24


6 av 10

Helene,
Ålsgårde

+
Hallen
-
renovering af værelser

Bekräftad gäst: 2018-06-03


8 av 10

Maibritt,
Dragør

+
Beliggenhed og omgivelser tæt til strand mm og tæt til shopping
-
Kunne godt oplyse om værelsets beliggenhed i en lukket gård med en larmende aircondition

Bekräftad gäst: 2018-05-27


8 av 10

,

+
Hyvä ruoka ja ilmadtointi toimi hyvin.
-
Parveke oli kuuma kun siellä oli sellainen laite joka liittyi siihen ilmastointiin ...se paahtoi ja puhalsi kuumaa ilmaa.

Bekräftad gäst: 2019-07-15


8 av 10

Marit,
Oslo

+
Beliggenhet
-

Bekräftad gäst: 2019-06-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

738 omdömen
Utmärkt
 
299
Väldigt bra
 
203
Bra
 
130
Mindre bra
 
77
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2016-09-14

Inlägg av 563sofiap Stockholm, Sverige

Prisvärt

Fantastiskt prisvärt hotell med kanon god mat och superbra läge. Väldigt fräscht hotell med tanke på dess pris, det enda jag kan klaga på är att det ej finns tillräckligt med solstolar för att ens en bråkdel av hotellgästerna ska få plats, man fick gå ut väldigt tidigt på morgonen för att "boka" en solstol. Barpersonalen i deras beachbar kunde ha varit en aning med serviceminded, annars var restuarangpersonalen väldigt trevliga och bemötte oss väl, likaså personalen i receptionen. massa plus ifrån mig!

 
2016-09-03

Inlägg av I8533OEthomasg Örebro, Sverige

Ett trevligt hotell

Ett fint hotell med bra läge vid stranden och närhet till Hersonissos. Personalen på hotellet är mycket vänlig och hjälpsam . En bra och varierad frukostbuffé som med lite tur kan avnjutas på terassen. Rummet var mycket trevligt med en liten balkong mot stranden. Sängen var fantastisk skön. Det enda som kunde varit bättre var badrummet som var i minsta laget. Till hotellet fanns strandstolar och en trevligt strandbar med tillhörande pool. . Vi är mycket nöjda med vår vecka här.

 
2019-07-14

Inlägg av ReLa86 Bistrita, Rumänien

Dissapointed

For sure, this hotel doesn't have 4 stars. Maybe 3! Rooms are very small. Also cleanliness leaves it to be desired. If I asked for a towel they told me they are changing just at 2 days... Anyway, the beach was with stones.. not sand, and also very small.

 
2019-07-10

Inlägg av FelixChristchurch Christchurch

Lovely staff and great hotel

We stayed here for a week in June and staff were really friendly and extremely helpful. Food was really nice and we ended up eating there 4 nights out of the 7. So close to the beach, 2 pools one smaller then the other and the and room a little dated but spotlessly clean. The only negative we found was we sat by the pool one afternoon for a few hours and had to pay the same for sun beds as a day on the beach.

 
2019-07-06

Inlägg av Alexandra A

Perfect holiday.

I was from one week whit my boyfriend. I like very much all, the staff was very friendly, in special Marian. Good location to direct acces to beach. Food tasty and varied. The look is small but have nice view. Definitly come back to this hotel.