Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 17 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Personalen och maten
-

Bekräftad gäst: 2021-10-17


10 av 10

+
Servicen, trevlig personal.hygien.
-
inget

Bekräftad gäst: 2021-09-26


10 av 10

+
Läget! Nära t allt. Fin strandpromenad med många fina restauranger om man inte vill ha halvpension på hotellet. Måltiderna på hotellet var superbra! Saknades inget på buffén. Underbar takpool m härlig utsikt! Väldigt fräscht hotell.
-
Kommer inte på något. Allt var perfekt!

Bekräftad gäst: 2021-09-26


7 av 10

+
Läget
-
Bemötande i matsalen. "restaurangchefen hade ett väldigt tråkigt bemötande och det var inte lika för alla. Munskydd för vissa men inte andra

Bekräftad gäst: 2021-09-19


8 av 10

+
Fräscht o fint. Nära till stranden.
-
Kaffet till buffen kunde ingått i priset.

Bekräftad gäst: 2021-09-19


8 av 10

+
Gratis wifi och ac.
-
Sv?rt att hitta. Tog n?stan en vecka innan man l?rde sig alla kringelikrokar Lite kartor o info i reception

Bekräftad gäst: 2021-09-05


9 av 10

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2021-08-29


6 av 10

+
läget
-
Ont om bra förvaringsplats på rummet. Dåliga sänglampor. Väldigt trång dusch

Bekräftad gäst: 2019-10-06


5 av 10

+
Servicen.
-
Mer rättvisa bilder på hemsidan. Bättre kvalité på maten. Bättre information om hotellet (t ex på hemsidan fanns angivet att det fanns pool men i appen stod det att det inte fanns, det fanns en mycket liten pool med mycket begränsat antal solsängar)

Bekräftad gäst: 2019-08-25


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

784 omdömen
Utmärkt
 
315
Väldigt bra
 
214
Bra
 
137
Mindre bra
 
85
Underkänt
 
33

5 senaste omdömen

2016-09-14

av 563sofiap Stockholm, Sverige

Prisvärt

Fantastiskt prisvärt hotell med kanon god mat och superbra läge. Väldigt fräscht hotell med tanke på dess pris, det enda jag kan klaga på är att det ej finns tillräckligt med solstolar för att ens en bråkdel av hotellgästerna ska få plats, man fick gå ut väldigt tidigt på morgonen för att "boka" en solstol. Barpersonalen i deras beachbar kunde ha varit en aning med serviceminded, annars var restuarangpersonalen väldigt trevliga och bemötte oss väl, likaså personalen i receptionen. massa plus ifrån mig!

 
2016-09-03

av I8533OEthomasg Örebro, Sverige

Ett trevligt hotell

Ett fint hotell med bra läge vid stranden och närhet till Hersonissos. Personalen på hotellet är mycket vänlig och hjälpsam . En bra och varierad frukostbuffé som med lite tur kan avnjutas på terassen. Rummet var mycket trevligt med en liten balkong mot stranden. Sängen var fantastisk skön. Det enda som kunde varit bättre var badrummet som var i minsta laget. Till hotellet fanns strandstolar och en trevligt strandbar med tillhörande pool. . Vi är mycket nöjda med vår vecka här.

 
2021-09-23

av _J9693FV Zaporizhzhya, Ukraina

Nice hotel

We liked the hotel. Clean and comfortable. The beach is very close. Friendly and helpful staff. The food is tasty and varied. Very comfortable with a small child. Embankment with beautiful views. There are many shops and cafes nearby.

 
2021-09-08

av Road296775 Armenien

Short vacation stay with my wife.

The overall impression was beyond the expectations: excellent service, superb quality of food, nice location. The food in restaurant was delicious, diverse and healthy for people with different dietary requirements. Deserts and pastry were superb! Good value for money!

 
2020-09-23

av mateusznQ5968IH

Good job

Great quality for not a big price. People who complain, simply must have so high expectations that can't be fulfilled for that kind of money. Rooms were clean, food was tasty and I was kindly surprised of quite nice variety of meals. Staff is really polite, kind - they'll help you with anything you want. Bartenders put much alcohol in drinks - sometimes maybe only too much ice - but still, when it's hot, it's not bad at all. The biggest disadvantage is the small pool - but as it's something that I was aware of, I won't complain about that. Also, beach next to hotel is not that great - it's small and more "brown" than "golden" - but I don't know if it's hotel's fault, so I'm leaving it just as a note. Of course, some places could have been renovated - especially when there was a rainy day and there were some leaks in restaurant or in corridors - it shouldn't happen, but it doesn't affect my opinion as whole experience was great and I can certainly recommend staying at this hotel.