Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 60 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Frukosten och personalen
-
Städningen var dålig. Det var tufft för mig och min fru och vår 1 åring i det lilla rummet .

Bekräftad gäst: 2023-10-22


2 av 10

+
Personalen på frukosten
-
Röriigt hotell massa olika hissar o våningsplan, sitter man på balkongen så gick det inte att se ut pga en hög mur på 1,5m på alla balkonger som att sitta i en bunker

Bekräftad gäst: 2023-10-15


7 av 10

+
Placeringen
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


8 av 10

+
Standarhotell
-
Krångliga lås på ytterdörr o balkongdörr Små balkonger

Bekräftad gäst: 2023-10-08


8 av 10

+
Frukostbuffén
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


7 av 10

+
Städerskorna var så gulliga. Poolen på taket var kanon. Frukosten var femstjärning.
-
Väldigt små balkonger. Skulle blivit ännu bättre med bar på taket.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


9 av 10

+
Läge och frukosten. Trevlig personal.
-
Poolen kunde ha varit bättre.

Bekräftad gäst: 2023-10-06


8 av 10

+
Hotellet låg nära stranden. Hade en fantastisk frukost. Vi fick ett rum med havsutsikt. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


10 av 10

+
Glad och trevlig personal, mycket bra service, fantastiskt fräsch och god frukost. Mysiga sittgrupper både ute och inne i hotellet. Bra rum, nära till takpool.
-
Duschen i vårt badrum var liten och trång, svårt att vända sej..........

Bekräftad gäst: 2023-10-01


8 av 10

+
Trevlig personal. Renat och fräscht.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

816 omdömen
Utmärkt
 
327
Väldigt bra
 
220
Bra
 
143
Mindre bra
 
92
Underkänt
 
34

5 senaste omdömen

2022-08-24

av kristinahyvonen Skåne län, Sverige

Familjärt hotell med känsla

Mysigt hotell med centralt läge. Otroligt trevlig och hjälpsam personal från början till slut av vår vistelse, så unikt. Medelstora rena ljusa rum med AC. Mycket god och varierad mat i restaurang med grekiska specialiteter blandat med andra rätter, och desserter. Så strandnära ,en mysig liten strand med lagom mycket folk ,och solstolsuthyrning 15E ,samt tillhörande strandrestaurang. Liten rektangulär väldigt varm pool fanns också på hotellets tak. Några steg ut till huvudgatan med allt man kan önska av ,shopping liv och rörelse .Vi är så nöjda med vår vistelse på Golden Beach hotell och återvänder gärna någon gång igen // Kristina och Per

 
2016-09-14

av 563sofiap Stockholm, Sverige

Prisvärt

Fantastiskt prisvärt hotell med kanon god mat och superbra läge. Väldigt fräscht hotell med tanke på dess pris, det enda jag kan klaga på är att det ej finns tillräckligt med solstolar för att ens en bråkdel av hotellgästerna ska få plats, man fick gå ut väldigt tidigt på morgonen för att "boka" en solstol. Barpersonalen i deras beachbar kunde ha varit en aning med serviceminded, annars var restuarangpersonalen väldigt trevliga och bemötte oss väl, likaså personalen i receptionen. massa plus ifrån mig!

 
2016-09-03

av I8533OEthomasg Örebro, Sverige

Ett trevligt hotell

Ett fint hotell med bra läge vid stranden och närhet till Hersonissos. Personalen på hotellet är mycket vänlig och hjälpsam . En bra och varierad frukostbuffé som med lite tur kan avnjutas på terassen. Rummet var mycket trevligt med en liten balkong mot stranden. Sängen var fantastisk skön. Det enda som kunde varit bättre var badrummet som var i minsta laget. Till hotellet fanns strandstolar och en trevligt strandbar med tillhörande pool. . Vi är mycket nöjda med vår vecka här.

 
2023-11-06

av WKamal2 Ashton-under-Lyne, Storbritannien

Late holiday in Crete

Modern hotel. Described as “On the beach”, but there is a road before the very narrow beach. The hotel charges 15 Euros for using the beach (Umbrella and 2 seats). The rooms are narrow and a result the balcony is very small, hardly enough for 2 people to sit with knees touching (the smallest I have ever experienced in a hotel). There are only two drawers in the room, below the wardrobe at less than 5 inches from the floor. The bathroom is also tiny. The air conditioner motor is on the tiny balcony. The swimming pool – on the roof - is about 10 m long and between 2-3 m wide. Use of Umbrella and seats here is free. We were charged 30 Euros for a late checkout, despite the fact that the hotel was being closed the next day as it was end of season (i.e. no guests coming). All that despite the hotel being rated as 3 star plus by TUI!! Only the food and service were at that level or higher . The staff in the restaurant in particular were very pleasant.

 
2023-09-29

av Departure00176371674

Nice stay

Happy with the stay in the hotel. The air conditioner worked perfectly and we had a small balcony as well which was great for drying our clothes. We had half board and there was plenty of food to choose from. The receptionists, bar staff, and housekeepers were amazing and very helpful. The only downside is the beach which has stones but just a few meters away there are better ones and even better if you have a car, Crete has some amazing ones not far from the hotel.