Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 51 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Fantastisk frukost, vänlig personal, städat och snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-03


5 av 10

+
Nära strand
-
Badrummet var trång och inga fläkt

Bekräftad gäst: 2024-05-20


4 av 10

+
Närheten till strandpromenad och restauranger
-
Personalen skulle kunna bättre engelska

Bekräftad gäst: 2024-05-13


7 av 10

+
Frukosten och personalen
-
Städningen var dålig. Det var tufft för mig och min fru och vår 1 åring i det lilla rummet .

Bekräftad gäst: 2023-10-22


2 av 10

+
Personalen på frukosten
-
Röriigt hotell massa olika hissar o våningsplan, sitter man på balkongen så gick det inte att se ut pga en hög mur på 1,5m på alla balkonger som att sitta i en bunker

Bekräftad gäst: 2023-10-15


7 av 10

+
Placeringen
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


8 av 10

+
Standarhotell
-
Krångliga lås på ytterdörr o balkongdörr Små balkonger

Bekräftad gäst: 2023-10-08


8 av 10

+
Frukostbuffén
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


7 av 10

+
Städerskorna var så gulliga. Poolen på taket var kanon. Frukosten var femstjärning.
-
Väldigt små balkonger. Skulle blivit ännu bättre med bar på taket.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


9 av 10

+
Läge och frukosten. Trevlig personal.
-
Poolen kunde ha varit bättre.

Bekräftad gäst: 2023-10-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

818 omdömen
Utmärkt
 
329
Väldigt bra
 
220
Bra
 
144
Mindre bra
 
92
Underkänt
 
34

5 senaste omdömen

2022-08-24

av kristinahyvonen Skåne län, Sverige

Familjärt hotell med känsla

Mysigt hotell med centralt läge. Otroligt trevlig och hjälpsam personal från början till slut av vår vistelse, så unikt. Medelstora rena ljusa rum med AC. Mycket god och varierad mat i restaurang med grekiska specialiteter blandat med andra rätter, och desserter. Så strandnära ,en mysig liten strand med lagom mycket folk ,och solstolsuthyrning 15E ,samt tillhörande strandrestaurang. Liten rektangulär väldigt varm pool fanns också på hotellets tak. Några steg ut till huvudgatan med allt man kan önska av ,shopping liv och rörelse .Vi är så nöjda med vår vistelse på Golden Beach hotell och återvänder gärna någon gång igen // Kristina och Per

 
2016-09-14

av 563sofiap Stockholm, Sverige

Prisvärt

Fantastiskt prisvärt hotell med kanon god mat och superbra läge. Väldigt fräscht hotell med tanke på dess pris, det enda jag kan klaga på är att det ej finns tillräckligt med solstolar för att ens en bråkdel av hotellgästerna ska få plats, man fick gå ut väldigt tidigt på morgonen för att "boka" en solstol. Barpersonalen i deras beachbar kunde ha varit en aning med serviceminded, annars var restuarangpersonalen väldigt trevliga och bemötte oss väl, likaså personalen i receptionen. massa plus ifrån mig!

 
2016-09-03

av I8533OEthomasg Örebro, Sverige

Ett trevligt hotell

Ett fint hotell med bra läge vid stranden och närhet till Hersonissos. Personalen på hotellet är mycket vänlig och hjälpsam . En bra och varierad frukostbuffé som med lite tur kan avnjutas på terassen. Rummet var mycket trevligt med en liten balkong mot stranden. Sängen var fantastisk skön. Det enda som kunde varit bättre var badrummet som var i minsta laget. Till hotellet fanns strandstolar och en trevligt strandbar med tillhörande pool. . Vi är mycket nöjda med vår vecka här.

 
2023-10-11

av maryse c

Dommage, cet hôtel est très bien situé

Hôtel ne mérite pas ses 4 étoiles, la Chambre donne sur une cour pas très agréable, la salle de bain est petite avec une douche très petite..., pas une seule bouteille d'eau dans le frigo.... Légère odeur persistante dans la chambre Piscine petite pour un hôtel comme cela, Rien à dire sur la propreté. Restaurant agréable, avec un bon buffet et un personnel très agréable Nous avons logé dans un autre hôtel 4 étoiles en Crête qui ,pour les chambres ,était nettement mieux.

 
2023-09-19

av Mmmm M

Rozczarowanie

Z jednej strony wspaniałe położenie bo nad brzegiem morza i piaszczystej plaży, fantastyczny widok frontalny na morze, przemiła obsługa hotelowa, pyszne jedzenie i rewelacyjna obsługa w restauracji. Z drugiej strony hotel rozczarowuje w kwestii wyglądu i wyposażenia pokoju: malutka łazienka, w której z trudem porusza się jedna osoba, kabina prysznicowa dla krasnoludka, sprawi problem nawet drobnej osobie. Dodatkowo nie do zaakceptowania stan techniczny kabiny: grzyb, rdza i kamień. Podobnie odpływ w podłodze, słuchawka prysznicowa oraz kosz na śmieci - pokryte rdzą. W podobnym stanie podstawa łóżka: obdrapana ze zwisającymi resztkami obicia. Mając na uwadze, że jest to hotel 4* nie powinno się to tu zdarzyć....