Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 29 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


7 av 10

+
Trevlig personal, serviceinriktade och vänliga, både i reception, matsal och bar. Nära stranden.
-
Fick ett rum med "utsikt" över en vägg, full med fågelbajs på balkongräcket. Vi tog upp det med Apollo, blev erbjudna ett ngt mindre men med utsikt över gatan. Bättre men hade hoppats på iaf delvis havsutsikt. Kör lyxigare i beskrivningen än det var. Inga utlovade badrockar. Iofs ilandsproblem.

Bekräftad gäst: 2022-09-25


8 av 10

+
Närheten till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-04


9 av 10

+
Mkt vänlig personal , Läget vid stranden
-

Bekräftad gäst: 2022-09-02


6 av 10

+
Frukosten.
-
Städningen. Alla extra avgifter som tillkom för safe, om man ville använda någon av hotellets aktiviteter som pingis eller biljard.

Bekräftad gäst: 2022-08-21


10 av 10

+
ALL Personal va SÅ bra trevlig och hjälpsam och maten va jättegod
-

Bekräftad gäst: 2022-08-21


10 av 10

+
Trevlig personal, lugnt, fina gäster
-

Bekräftad gäst: 2022-08-21


10 av 10

+
Nära vattnet, snyggt och rent.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-05


9 av 10

+
Personalen och maten
-

Bekräftad gäst: 2021-10-17


10 av 10

+
Servicen, trevlig personal.hygien.
-
inget

Bekräftad gäst: 2021-09-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

797 omdömen
Utmärkt
 
321
Väldigt bra
 
215
Bra
 
139
Mindre bra
 
89
Underkänt
 
33

5 senaste omdömen

2022-08-24

av kristinahyvonen Skåne län, Sverige

Familjärt hotell med känsla

Mysigt hotell med centralt läge. Otroligt trevlig och hjälpsam personal från början till slut av vår vistelse, så unikt. Medelstora rena ljusa rum med AC. Mycket god och varierad mat i restaurang med grekiska specialiteter blandat med andra rätter, och desserter. Så strandnära ,en mysig liten strand med lagom mycket folk ,och solstolsuthyrning 15E ,samt tillhörande strandrestaurang. Liten rektangulär väldigt varm pool fanns också på hotellets tak. Några steg ut till huvudgatan med allt man kan önska av ,shopping liv och rörelse .Vi är så nöjda med vår vistelse på Golden Beach hotell och återvänder gärna någon gång igen // Kristina och Per

 
2016-09-14

av 563sofiap Stockholm, Sverige

Prisvärt

Fantastiskt prisvärt hotell med kanon god mat och superbra läge. Väldigt fräscht hotell med tanke på dess pris, det enda jag kan klaga på är att det ej finns tillräckligt med solstolar för att ens en bråkdel av hotellgästerna ska få plats, man fick gå ut väldigt tidigt på morgonen för att "boka" en solstol. Barpersonalen i deras beachbar kunde ha varit en aning med serviceminded, annars var restuarangpersonalen väldigt trevliga och bemötte oss väl, likaså personalen i receptionen. massa plus ifrån mig!

 
2016-09-03

av I8533OEthomasg Örebro, Sverige

Ett trevligt hotell

Ett fint hotell med bra läge vid stranden och närhet till Hersonissos. Personalen på hotellet är mycket vänlig och hjälpsam . En bra och varierad frukostbuffé som med lite tur kan avnjutas på terassen. Rummet var mycket trevligt med en liten balkong mot stranden. Sängen var fantastisk skön. Det enda som kunde varit bättre var badrummet som var i minsta laget. Till hotellet fanns strandstolar och en trevligt strandbar med tillhörande pool. . Vi är mycket nöjda med vår vecka här.

 
2022-09-10

av R1256KFelenai

Good hotel-bad person

I had an unpleasant incident at this hotel. this hotel does not accept guests, does not let a friend into the room, I tell you in order, I arrived at the hotel to a friend and the manager stopped me at the reception - I called a friend - he went down to meet me - he had a double room - I was ready to provide a passport and pay extra for the second person as a guest and no more, but this unprofessional employee did not give me such a right, but said to rent a room for 171 euros - it's expensive for me to sit two or three hours with a friend in a room. I lived in the center of a hotel in Heraklion and we had to take a taxi and go to my hotel where guests are respected. I wrote a letter to the hotel staff - that they are lying and saying that they can pay extra for the second person 50 € - but to be honest, we were not offered this only another room for 171. I highly do not recommend this hotel - this is a prison called a 4-star hotel, they spoil vacationers leave-not respecting them.

 
2022-08-03

av 38mariusa

Not 4 star

One of the worst hotels that I've been. Very small rooms,constant noise in the rooms,you can hear everything through the walls,from the hallway, we paid extra for a side sea room but it was far from the beach and on top of other buildings. Constant sewer smell form the bathroom, water pressure is low fluctuating hot and cold.We had half board meal plan.The food is somehow OK but repetitive, very little changes. In the front of hotel a small beach where you need paying 15€ a day for sun beds. There no other option.Not a hotel recommended for family with kids as its very noisy ,lots of youngsters German,Dutch partying all night,very loud. I don't recommend.