Albatross Hotel & Spa

  • Gångavstånd till havet
  • Hög kundnöjdhet
  • Nära till hamnpromenaden
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Albatross Hotel & Spa har ett härligt läge i Hersonissos med gångavstånd till både centrum och den mysiga hamnen. Hotellet har en härlig grekisk atmosfär vilket märks i både restaurangerna och inredningen. Hotellet lägger stor vikt vid att servera lokala råvaror i restaurangerna. På hotellet finns även spa med bastu, jacuzzi, hamam och gym.

Veckans deal

Boka senast 8/8 och få 500:- extra i rabatt per person på redan nedsatta priser. Gäller på avresor mellan 31/7 - 31/10 2021 vid bokning av flyg+hotell. Gäller ej gruppbokningar. Rabatten är redan avdragen i priset. 


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bra läge, fräscht, lagom stort, trevlig personal
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1408 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Albatross Hotel & Spa har ett stort poolområde med två pooler, varav en har barnsektion. Gratis solstolar och parasoller samt poolhanddukar mot deposition. Pool-/snackbaren Seaside Café erbjuder enklare rätter och snacks samt varma och kalla drycker.

Hotellet har flera restauranger. Huvudrestaurangen Mediterraneo har en stor terrass med utsikt över havet och serverar frukost och middag. Hotellets frukost är en certifierad Greek Breakfast och bjuder på dofter och smaker från ekologiska och närodlade produkter och lokala delikatesser. Även på middagsbuffén finns det lokala produkter från Kreta. I à la carte-restaurangen Daphne serveras traditionella kretensiska rätter. Restaurangen är certifierad och får använda märkningen "crete - cretan cuisine". Vinbar med vinprovning som främst serverar lokala viner från Kreta. Det finns också en lobbybar. Kvällsunderhållning och aktiviteter. Gratis vinprovning och grekisk matlagningskurs.

Gratis gym och vattengymnastik. Gratis bordtennis samt biljard mot avgift. Spa med olika behandlingar samt bastu, jacuzzi, hamam och hälso-/fitnesscenter. Frisör, manikyr och pedikyr mot avgift. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal (juli-augusti). Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi på hela hotellområdet (mottagningen varierar). Snabbare uppkoppling mot avgift. Room service. Lokal trafik.

Måltider

Halvpension ingår. Helpension mot tillägg.
À la carte ingår inte i halv- eller helpensionen.

Bra att veta

  • Hotellet är certifierat enligt ISO 14001:2015 som är ett omfattande miljöledningssystem för aktivt miljöarbete och bygger på ständiga förbättringar.
  • Hotellet är även certifierat enligt ISO 22000:2005. Den certifieringen handlar om livsmedelssäkerhet, och att säkerställa hantering och produktion i alla led, ända fram till gästen vid bordet i restaurangerna.
  • Hotellet arbetar dessutom med H.A.C.C.P. (Hazard Analysis Critical Control Point) inom livsmedelshanteringen. Syftet är att kartlägga, bedöma och kontrollera faror i livsmedelsproduktionen i syfte att konsumenterna ska få säkra livsmedel.