Kundomdömen om Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 359 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Låg nära stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-10-20


9 av 10

+
Läget, Nära havet, fin strand, gratis solstolar, vällagad mat.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


9 av 10

+
Den trevliga personalen och goda maten .
-

Bekräftad gäst: 2019-10-12


8 av 10

+
God service, bra städning, bra mat, trevlig personal, bra läge med fin strand. Hotellet rekommenderas verkligen!
-
Min särbo är glutenintollerant och skyltningen på buffén avseende innehållandet av gluten i maten var bristfällig vilket gjorde utbudet väldigt begränsat för henne. Efterrätter och kakor/bakelser var över huvud taget inte uppmärkta. Jag påtalade detta i receptionen men dom missförstod mig. Vi fick en lapp på rummet där det stod att vi kunde beställa glutenfri pasta om vi önskade.

Bekräftad gäst: 2019-10-11


7 av 10

+
Strandläget
-
Servicen var inte den bästa, personalen i stora receptionen såg inte gästerna,

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
Mat dryck renlighet service
-
Rummet väldigt litet för 3 bäddar

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
Bra läge . Vi hittade mycket positivt när vi väl fick sett oss om lite mer
-

Bekräftad gäst: 2019-10-04


10 av 10

+
Mycket bra service och trevlig personal. Hotellets läge precis vid havet var guld. Maten var supergod varje dag. Vi kan inte komma på en enda sak att klaga på faktiskt, allt var toppen och över förväntan. Hit kommer vi definitivt åka igen!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

+
Trevlig personal, God mat
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

763 omdömen
Utmärkt
 
312
Väldigt bra
 
276
Bra
 
119
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2019-10-09

Inlägg av LottaH293

Ett fint hotell med trevlig personal.

Fint hotell men det som drar ner poängen är att det var fruktansvärt lyhört från korridoren. Vi vaknade varje natt då folk "pratade" och dörrarna var självstängande och det small till varje gång dörrarna slog igen. Vi tog all inclusive men maten var tråkig och drickan gick inte att bara hämta, utan man var tvungen att be om den vilket man drog sig för då personalen var väldigt stressade. Vi saknade hiss och det var väldigt många trappor på den delen vi bodde. Hotellet har två poolområden och det ena ligger vid vägen. Det är en väldig trafik och luktar mycket avgaser. Det blev jobbigt i värmen.

 
2019-07-22

Inlägg av Lenapt18 Vellinge, Sverige

Urdåligt rum,

Alldeles för hög klassificering till verklighet, max 3*.Smutsigt, dålig städning varje dag, rum inklämda klassas som utsikt mot grönska, plus för service vänlig personal i restaurangerna. Frukostpersonalen på nyöppnade avdelningen super serviceminded miradona och elda

 
2019-05-27

Inlägg av chambisso Stockholm, Sverige

Helt fantastiskt!

Precis hemkommen från detta hotell och kan rekommendera det starkt! +Supertrevlig personal +Maten var toppen och varierande +Underhållningen var super, både för stora och små +Personal alltid hjälpsamma och gör sitt yttersta för gästernas trevnad +Ligger på stranden med gratis solstolar och handdukar mot deposition +Fräscha rum +A la carte restaurang med himmelsk mat om man inte vill äta buffé hela veckan +Var alltid rent precis överallt -Det enda minuset var alla trappor överallt, inga problem för unga ben men min mamma klagade lite.

 
2019-02-12

Inlägg av Nicko121212

På stranden

Mycket fint hotell precis på fon sandstrand med egna parasoll och stolar. Vi hade all inclusive vilket var bra här ute. Pooler fina men ngt kalla under lågsäsong. Vänlig personal. Lätt att åka buss in till Chania

 
2018-10-22

Inlägg av newforce Västra Finland, Finland

Fint ställe, god mat och trevlig personal Men..

När vi anlände mitt i natten mottogs vi väl och fick ett mål mat som de hade lagt undan åt oss. Vårt rum var beläget på andra sidan gatan (vid den äldre delen). Vårt rum var helt ok men det fanns konstant en svag lukt av tobaksrök. Taket i badrummet var täckt med den träpanel, därifrån det emellanåt droppade vatten från rören i taket. Dessutom kunde man se ytor täckta av svartmögel i taket. Vi frågade vid ett tillfälle ifall det fanns möjlighet att byta rum på grund av att vårt rum var bredvid poolbaren och vår dotter inte kunde sova. Men vi fick endast ett (tomt) löfte om att du skulle kolla tillgängligheten och återkomma, vilket de aldrig gjorde. Maten på de två restaurangerna var över förväntan, det fanns alltid något som passade. Stranden och stället var lugnt och fint. Vi skulle definitivt tänkta oss att åka tillbaka till Kreta men inte just till det här hotellet.