1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Atrion

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Marja-liisa ,
Säffle

+
Mycket som va bra, fint hotell, trevlig poolområde, trevlig personaö, läge
-
För hårda madrasser men tror med en ca 7 cm tjock bäddmadrass så kan der bli mjukare

Bekräftad gäst: 2018-11-04


10 av 10

Elisabet,
Ingatorp

+
Frukosten. Daglig städning. Miljötänk..... bytte handdukar bara några ggr
-
Toaletten.... fick spola flera gånger och ändå gick inte toapapper ner. Fick ta toalettbordet och hålla nere papperet och sedan spola för att det skulle funka. Slöseri med vatten.

Bekräftad gäst: 2018-11-04


10 av 10

Sofia,
Alingsås

+
Läget
-
Info om vilka restauranger som har öppet i Agia Maria när man reser sista veckan på säsongen.

Bekräftad gäst: 2018-11-04


8 av 10

Anna-Greta,
Sandviken

+
Lugnt men ändå centralt och nära till stranden.
-
Skulle önska bättre utrustat kök i lägenheten. Bättre kokkärl och redskap samt fler tallrikar, glas och bestick.

Bekräftad gäst: 2018-11-04


8 av 10

,

+
-
Duschen behöver göras vid. Vatten i hela badrummet om man inte var snabb då det var näst intill stopp i brunnen samt för liten dusch vägg.

Bekräftad gäst: 2018-11-03


7 av 10

Anna-Karin ,
Johannishus/Ronneby

+
-
Bättre sängar. De var stenhårda hade så ont när man vaknade fick utnyttja massagestolen för 2€ 3 ggr på vecka gör att kunna göra ngt på dagarna. Och för små sängar 140 säng för 2 vuxna blir ingen bra sömn på 1 vecka.

Bekräftad gäst: 2018-11-03


7 av 10

Hans,
Flen

+
Lugnt, trevlig trädgård och poolområde.
-
Byggnaden (också hotell?) som ligger närmast intill, mot genomfartsgatan, har utblås från en fläkt på taket och som periodvis var mycket störande. Svårt att åtgärda kanske om man inte råder över anläggningen, men det finns utrustning som dämpar sådana ljud.

Bekräftad gäst: 2018-10-28


7 av 10

Ingalill,
Skene

+
Poolen..
-
Högre temp i den fina poolen. Höll 18gr 26/10 (rutinerad resenär hade med sej termometer) laga läcka fr tvättställ som läckte konstant = ständigt blött golv badrummet.. e

Bekräftad gäst: 2018-10-28


8 av 10

Lena,
Umeå

+
Läget. Lägenheten vi hade var rymlig. Poolen stor.
-
Bemötandet började dåligt, med att portiern nästan slet sönder mitt pass vid ankomsten. Lite jobbigt att vid ankomst behöva sitta o vänta, törstiga o trötta, tills alla 27(?) familjer checkat in. Borde gå att lösa med en karta över var rummen ligger. Bäddmadrasser saknades, så sängen var stenhård. Tog överkastet och vek tredubbelt som extramadrass. Madrasskyddet fläckigt o hårigt. Städningen sisådär, men ok för golv och badrum. Handdukskrokarna satt inte fast. Köksbordet torkades inte och inte runt diskhon. Skärbrädan borde bytts ut för länge sedan. Ljudliga vattenledningar störde emellanåt. Personalen var inte glad över oss besökare tydligen eftersom det ofta var lite snäsiga svar. Enda undantaget vår städerska. Killen i poolbaren borde gå en kurs i bemötande! Att sen betala 25Euro för att få ha kvar rummet 12-18 avresedagen kändes sådär. Vi avstod. I reglerna (som var många!!) stod bl a att personer med sjukdomar inte fick bada i poolen. Vore bra om ni upplyste om det. Min man har ju en kronisk tarmsjukdom - hur gäller reglerna då? Sen är det otrevligt att läsa att man som gäst ska straffas om man gör ngt som upplevs fel. Det borde gå att få lite mjukare och vänligare skrivning av reglerna -som var många och fanns överallt.

Bekräftad gäst: 2018-10-28


6 av 10

,

+
Nyrenoverade rum Fräscht
-
Bättre utrustning i "köket" Ytterdörr istället för innedörr - väldigt lyhört!

Bekräftad gäst: 2018-10-28


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

521 omdömen
Utmärkt
 
218
Väldigt bra
 
195
Bra
 
78
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2018-10-16

Inlägg av evamagnusson2018 Lidköping, Sverige

Bra hotell!

Det var ett fint hotell med bra läget där vi uppskattade att de hade en bra parkering för vår hyrbil. Fin pool med centralt läge på hotellområdet. Rent och snyggt! Frukost med både varm och kall mat samt bakverk som efterrätt!

 
2018-06-27

Inlägg av christopherh595 Stockholm, Sverige

Rent, praktiskt och bra läge

Välskött hotell centralt i Agia Marina. Vårt rum låg i bortre delen och kändes rent och fräscht. Balkong med utsikt mot innergård och lite havsutsikt. Poolen var stor men lite kall i slutet på oktober. Dessvärre hade de flesta restauranger i Agia Marina stängt ner för säsongen när vi åkte på höstlovet, men att ta bussen in till Chania var smidigt. Flera mataffärer nära till hotellet.

 
2018-06-23

Inlägg av Ronja A

Resa

Jag har varit på detta hotell förut. Hotellet är väldigt fint och rent. Rummet var toppen. Gratis wifi och AC som fungerade bra. Rummet var nyrenoverat och modernt. Städades bra varjedag. Även poolområdet var bra och kan rekommendera maten i poolbaren. Trevlig personal som är tillmötesgående. Precis utanför hotellet finns busshållplats så det är lätt att ta sig till exempel till Chania. Rekommenderar veekligen detta hotell.

 
2018-06-14

Inlägg av Monica L

Semester

Bra och trevligt hotell. Bra service. Nära till allt. Finns mycket sevärdheter att boka och åka på. Det enda minus vi ger är att man inte fick någon dryck till middagen när vi betalt halvpension. En resa man måste göra är att åka till Elafonissis. Den stranden är fin och långgrund. Guiden på bussturen dit berättar lite om Kreta. Gillar man att dyka så finns både snorklingturer och dykturer att göra för både nybörjare och de med lite mer erfarenhet.

 
2018-05-26

Inlägg av magdalenas813 Oslo, Norge

Bra hotell för pengarna!

Köpte 1 veckas charterresa tillsammans med en kompis. Bra hotell för pengarna, 50 m till stranden, affär/supermarket precis bredvid och busshållplatsen som tar dig till Chania ligger precis utanför vid bensinmacken - alltså ett mycket bra läge! Hotellet räknas säkert som lite slitet, men allt funkade och det lilla pentryt var utrustat med det nödvändigaste. Städning varje dag utom söndag, de byter lakan och handdukar två dagar i veckan, detta informerades vi inte om (men var väl heller inget problem). Rent och fint på vårt rum i alla fall. Totalförbud mot att ”reservera” solstolar vid poolen, något vi uppskattade. Mest äldre och barnfamiljer på hotellet, men det passade oss bra. Bor man på markplan kan man förvänta en del insyn. Aktiviteter vid poolbaren nästan varje kväll, så ta med öronproppar om du är känslig. Provade inte frukost eller middag. Överlag trevlig personal. Tillgängligt för rullstol med hiss osv. Totalt sett ett bra och prisvärt uppehåll!