1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Tiara Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Rebecca,
Helsingborg

+
Bra underhållning under hela dagen för alla åldrar. Kvälls undervisningen är verkligen en upplevelseför både små och stora som går vid olika tider för olika åldrar. Personalen bjuder så mycket på sig själva att hotellet känns som 1stor familj. Rent och snyggt överallt på hels toaletten. Hjälpsam personal vad det än gäller. Ett Toppen Hotell som ger en ett minne för livet.
-
Att städpersonalen kan vara glada och säga godmorgon i korridoren utan att bara stirra på en.

Bekräftad gäst: 2018-08-07


5 av 10

Sandra,
Malmö

+
Maten var god och all personal utom de som arbetade i baren var professionella ochbtrevliga.
-
Rummet var smutsigt, vi fick säga till om toapapper och handdukar. Golven med heltäckningsmatta blev inte dammsugade

Bekräftad gäst: 2018-08-07


9 av 10

Calle,
Göteborg

+
Barnvänlig,maten
-
Personalen borde vara mer trevliga

Bekräftad gäst: 2018-08-04


10 av 10

Maria,
Stockholm

+
Läge, personal
-

Bekräftad gäst: 2018-08-01


5 av 10

,

+
Närheten till strand och köping
-
Poolen var VÄLDIGT smutsig och avloppen i badrummet hade inte städats på länge, varje gång vi duschade bildades en sjö i badrummet. Maten var attraktiv 3 första dagarna sen blev det enförmigt. Luftkonditioneringen slutade fungera flera ggr per dag och receptionen skickade tekniker några ggr tills man tröttnade på att kalla på hjälp. Wi-FI fungerade inte troligtvis pga. hög belastning och antal gäster.det regnade och åskade 4 av 7 dagarna annars var det en väldigt vacker och mysig stad.

Bekräftad gäst: 2018-07-25


10 av 10

Joakim,
Trollhättan

+
Bra mat och rent och fint
-

Bekräftad gäst: 2018-07-21


10 av 10

Kristina,
Stockholm

+
Rutschkanorna och de engagerade lekledarna på hotellet. Och personalen som verkade trivas på sin arbetsplats.
-
Bättre Wi-fi - stundom obefintligt

Bekräftad gäst: 2018-07-18


10 av 10

,

+
Låg bra. Fanns nåt för alla. Ej missnöjd med nåt.
-
Wifi funkar ej klockrent på hela hotellet. Det är städning varje dag men de byter ej lakan varje dag.

Bekräftad gäst: 2018-07-18


6 av 10

Jeanet ,
Helsingør

+
Beliggenhed, vand-rutchebane og fint værelse
-
Det er vores 4. besøg på hotellet gennem de sidste 5 år; maden er dårligere, buffen ikke så pæn længere og personalet ikke venlige især i baren. Jeg mener ikke Tiara længere er et 4 stjernet-hotel Fx samler de glas sammen i sorte affalds-sække Alt pynt på buffen er væk Meget få håndhæver tøj-reglementet til spisesalen Svært at bestille drikkevarer i baren, for lidt og uoplagt personale.

Bekräftad gäst: 2018-07-17


9 av 10

Inger,
Kungsbacka

+
Prrsonal
-

Bekräftad gäst: 2018-07-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

721 omdömen
Utmärkt
 
315
Väldigt bra
 
256
Bra
 
92
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2016-06-30

Inlägg av Madelene O Hässleholm, Sverige

Bra för barnen inget för vuxna

+jättefin strand ocj fantastiskt hav men ligger cirka 300m bort solstolar kostar 50kr styck för en dag och parasol lika mycket. +rena pooler med lagom temperatur +lagom stort område för barnen med vattenrutchkanor -tråkig enformig mat -för få solstolar -mycket ryssar -tråkiga rum med fruktansvärda sängar -ligger mitt i ett stökigt område med trafik rakt utanför poolområdet -inte trevlig personal, inte ett leende på en vecka -högljudd underhållning dag som natt

 
2016-04-28

Inlägg av 1973Leila Göteborg, Sverige

Mycket fint hotell

Min familj och jag har varit här många gånger och trivs mycket bra varje gång.Personalen är mycket trevliga och hjälpsamma. Städningen har alltid varit jättebra.Kul att komma till hotellrummet när städerskan har gjort olika figurer av en handduk. Verkligen prisvärd med tanke på all inklusive

 
2013-10-23

Inlägg av JessicaL5914

Bra hotell, smaklös mat

Superbra hotell i alla aspekter utom när det kom till maten. Allt smakade i stort sätt likadant. Vilket var väldigt tråkigt! Men annars var det ett väldigt bra hotell, trevlig personal, bra läge, inga ljud som störde på nätter, härlig pool och bra med solstolar vid poolen.

 
2013-09-06

Inlägg av dorradorra Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

Trevligt underhållningsteam å helt ok hotell

Maten ok, pool ok, personal i barer å på aktiviteterna super,låg nära till allt men ändå lugnt område å rummen hade bra isolering så ljud utifrån inte störde. rummen fick vi, stora& rymliga.duschmattorna stank & olika storlekar på balkonger. Fick den minsta balkongen i ena rummet. Barnen nöjda å vi fick många skratt tack vare underhållningsteamet. Vattengympan & Zumban var det näst bästa. Mycket fin sandstrand

 
2013-07-23

Inlägg av Micaela M Stockholm, Sverige

Bra hotell med serviceinriktad personal

Mycket trevlig personal som är mycket tillmötesgående. Stor och fin buffé med olika mat varje dag, t ex italienskt eller turkiskt tema. Dock är det längre till stranden än vad som anges hos resebolagen. Poolerna på hotellet är rena och fräscha.