1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Longoza

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Hanna,
Uppsala

+
Sängarna var förvånansvärt bekväma och hotellrummet var väldigt bra.
-
Maten kunde varit mycket bättre. Den var ganska smaklös och lite väl enformig och som många hade skrivit tidigare så var den väldigt tysk. Hade gärna uppskattat kanske lite mer inhemsk mat med mer smak.

Bekräftad gäst: 2018-08-29


8 av 10

Hans,
Sala

+
Bra läge, nära till det mesta
-
All inc.borde även omfatta låsbart värdeskåp. Låsen fungerade inte i balkongdörren, vem som helst kunde ta sig in där.. Svårt att få tag på en ledig solstol vid poolen..

Bekräftad gäst: 2018-08-29


7 av 10

Aliona,
Uppsala

+
Läget till stranden, ca 5 min gångavstånd samt läge till centrum.
-
Maten var inte så bra, nästan samma sak erbjöds varje dag utan större variation. Maten för barn var exakt samma varje dag.

Bekräftad gäst: 2018-08-29


10 av 10

Oscar / Gloria,
Stockholm / Lima (Peru)

+
Ren och fin
-
Det kan bli bättre, men vi trivdes bra.

Bekräftad gäst: 2018-08-22


6 av 10

Amanda,
Norrköping

+
Priset och viss personal. Poolen var också bra.
-
När det gäller maten kan allt förbättras förutom pannkakorna, de var jättegoda. Trots förbud mot att reservera platser vid poolen låg handduk på varenda plats redan vid 8.30 men under dagen var det väldigt lite folk vid poolen och endast ett fåtal av de reserverade platserna användes.

Bekräftad gäst: 2018-08-08


7 av 10

Camilla ,
Olofström

+
Poolbaren och drinkarna var jättebra.
-
ALLA borde ta handsprit innan man fick ta mat. Personalen borde vara trevligare och lära sig engelska. Mörkläggnings gardiner på rummen, de som var där gjorde inte mycket nytta. Ingen ordning vid poolen. Småbarn fick bada utan badbyca /blöja, väldigt ohygieniskt. Bollar i poolen som for på alla håll. Väldigt rörigt runt poolen med solsängar. Borde vara fler parasoll.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


9 av 10

seppo,
valskog

+
Maten, utemiljön
-
Bättre städning

Bekräftad gäst: 2018-07-25


9 av 10

carina,
Göteborg

+
Variation av grönsaker och frukt på lunch och middagsbuffén var toppen då det tyvärr inte ofta fans glutenfritt kött/fisk etc. Allergikosten (exempelvis A som är gluten mm) var väl uppmärkt på själva maten.
-
Mer mat att välja på för barnen I barnhörnan ex köttbullar, köttfärssås etc som alla barn gillar. Här borde finnas annan potatis än friterad.Wifihastighet var mycket låg eller så försvann uppkopplingen då man satt intill receptionen. Jag fick hjälp av personalen och fick min (job)dator inkopplad med kabel istället men hastigheten var endast ca 5 mbit även d så ingen vidare hastighet på deras internet. Detta borde åtgärdas eller skrivas ut på hotellets hemsida. Svårt att läsa aftonbladets hemsida etc. testade hastiheten på bredbansdkollen samt en sida som hotellets egen tekniker använde men hastigheten var extremt låg. Var även uppe på natten för att få batter uppkoppling men det var endast lite färre tap och ej snabbare uppkoppling nattetid.

Bekräftad gäst: 2018-07-14


10 av 10

Kaarina ,
Trollhättan

+
Välstädat o fräsch
-

Bekräftad gäst: 2018-07-07


8 av 10

,

+
Service
-

Bekräftad gäst: 2018-07-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

42% av resenärerna rekommenderar

43 omdömen
Utmärkt
 
14
Väldigt bra
 
14
Bra
 
7
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2016-08-11

Inlägg av Mats Ö Stockholm, Sverige

Helt ok hotell utan extravaganser

Klart 3-stjärnigt hotell som gärna vill ha en stjärna till. Det är rent och snyggt överallt, men jag fick en känsla av att något inte stämmer. Efter ett par dagar och studerande av detaljer har jag samlat på mig en massa små detaljer som gör att hotellet inte förtjänar mer än 3 stjärnor. Det kan rör sig om ett tunt lager fix på kakelplattorna i badrummet, några lösa plattor i poolområdet och små tecken på sprickor. Att sedan två av lamporna på rummet inte fungerar inte stör mig, men det drar ner helhetsintrycket. Men man får leta lite efter skavankerna. Hotellet är välstädat och snyggt. Lobbyn är fin och enkel. Kanske den plats som är bäst underhållen på hotellet. Maten är helt ok till god. Speciellt långkoken, pommes frites, grönsakerna är bra. Dock är rätter som inte är deras specialité undermålig. Idag smakade jag på deras schnitzel och den var bara torr och seg. På det stora hela kan man säga att maten alltså är god, men skulle inte ta skada av att få lite mer kärlek av kocken.

 
2012-07-11

Inlägg av Gina H Habo, Vastra Gotaland, Sweden

Bor inte på det hotellet igen.!

Vi hade turen att få rum i den nybyggda delen så igen klagan över rummet, dock var städningen dålig personalen otrevlig och inte serviceinriktad kan ingen Engelska inte ett leende på 14 dgr förutom från en tjej.. Dåligt utbud på maten och drickat.. drinkar som endast var enkla sockriga små groggar. På hotellet finns en frisör/nagelteknolog: GÅ INTE DIT!!!! Hon är fruktansvärt otrevlig gör ett uselt jobb och inte villig att rätta till felen men betalt ska hon ha!! Dessutom kan hon ingen engelska mer än några fraser.. åker gärna tillbaka till Bulgarien men inte till detta hotell igen..

 
2010-06-29

Inlägg av lillbudda Sweden

Inte värt att kallas ett All Inclusive hotell

Inget hotell där du kan leva under din vistelse i Sunny beach. Enormt dålig mat, nästan samma mat hela veckan med samma tårta som dessert. Dålig service, ingen kan engelska. Man kan inte köpa tex. glass, inte bli serverad drinkar endast enkla groggar. Ni kommer att bli besvikna om ni väljer detta hotell.

 
2018-09-04

Inlägg av FarFromHomeOslo Oslo

Lovely hotel

Definitely would rate it 4 stars food was a bit repetitive but thats normal in all hotels.Rooms were cleaned eveey day and in general the whple botel was immaculately clean,would defiantly recommend this hotel.

 
2018-08-23

Inlägg av Jennifer B Bognor Regis, Storbritannien

Last minutes break

Hotel Longoza was a last minute break for hubby and myself on all exclusive, hotel was spotless, rooms cleaned every day, would have given a higher rating but food was a let down very repetitive and on the whole look warm, no diet drinks at all, no kettle in rooms but we asked for one and staff were very quick to get one for us. Pool was very nice, but sun beds packed very close to each other’s little to close for comfort. Beach very close only a short stroll over the road Very few of the staff spoke English as they don’t get many English tourist and we were at one point the only ones there, this sometimes made communication difficult, the WiFi in hotel was the best we’ve ever had abroad, we still enjoyed our stay, if we were to return to Longoza hotel will try to do room only or B&B. Animation team were very good amazing with children, water aerobics and water polo every day