1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Grand Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

Birgitta,
Mölndal

+
Läget, nära till stranden och nära till centrum
-
Vårt rum 305 alldeles för litet, fanns inget att lägga kläder på för natten inga stolar att sitta på fick ta in en stol från balkongen fick inte plats för två, det bör finnas en papperskorg och slänga skräp i fick själv hänga en plastpåse på en krok vid gardinen.

Bekräftad gäst: 2019-05-24


9 av 10

,

+
Närheten till stranden och centrum
-

Bekräftad gäst: 2018-09-17


10 av 10

Matilda,
Gävle

+
Personalen! Hur trevliga som helst!
-
Handtag vid stentrappan ner i vattnet för att underlätta i och ur från havet. Lite tråkig frukost, svagt kaffe.

Bekräftad gäst: 2018-09-17


9 av 10

,

+
Trevlig personal, närhet till bad.
-
Bättre samordning vid hemresa när det gäller bussresa Till flygplatsen.

Bekräftad gäst: 2018-09-17


8 av 10

Maja,
Falkenberg

+
Tillmötesgående och trevlig personal. Städningen perfekt varje dag. Mycket bra läge, nära både till strand och centrum.
-
Frukosten kunde varit något mer varierande med t.ex. mer frukt. Lite dåligt påfyllt vissa dagar.

Bekräftad gäst: 2018-09-11


8 av 10

ELSE-MARIE,
STOCKHOLM

+
ALLT VAR BRA UTOM TRAFIKEN UTANFÖR BALKONGEN.KAFFET PÅ MORGONEN VAR KALLT OCH SVAGT OCH SMAKADE INTE BRA
-
BÄTTRE MORGONKAFFE SAMT FLER BRÖDSORTER ATT VÄLJA PÅ

Bekräftad gäst: 2018-09-10


9 av 10

,

+
Saknade skålar och ev ljuslykta klädstreck för torkning av handdukar
-

Bekräftad gäst: 2018-09-03


5 av 10

Birger,
Borlänge

+
-
Laga ac så man slipper ha handdukar på golvet vi påtalade problemet första dagen åtgärd handdukar på golvet som vi fick vrida ur flera ggr om dan.OBS PÅ BALKONGEN

Bekräftad gäst: 2018-08-20


6 av 10

Jonas,
Lund

+
Läget och strand stolarna Sängarna i rummet
-
Läslampor vid sängarna. Ändra i beskrivningen av hotellet att det är mycket ljud från vägen utanför samt att det är en nattklubb som spelar hög musik alla dar i veckan. Vi hade 80 dB på balkongen vilket gör en vanlig konversation svår. Även med dörren stängd så var ljudnivån i rummet 50 dB vilket är mycket ansträngande när man ska sova.

Bekräftad gäst: 2018-08-13


10 av 10

Lisa,
Göteborg

+
Närheten till havet, maten, närhet till centrum och den trevliga personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-08-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 2,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

42% av resenärerna rekommenderar

73 omdömen
Utmärkt
 
23
Väldigt bra
 
18
Bra
 
19
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2018-08-07

Inlägg av LenaS1899

Mycket trevlig personal

Personalen var fantastiskt trevliga och hjälpsamma. Badplatsen var mycket bra med gratis solstolar för gästerna. Restaurang och bar där man kunde köpa dricka hela dagen låg mellan hotellet och badplatsen. Perfekt läge.

 
2017-06-20

Inlägg av Malin J Göteborg, Sverige

Värt att besöka!

Var här med hela familjen inkl barn. Underbar personal med mycket hög service. Vi blev uppassade o åt verkligen en middag i världsklass. Lite dyrare ställe för att vara Albanien men maten var fantastisk god. Åt grillade räkor, nyfångad fisk o bond sallad!

 
2015-07-20

Inlägg av doniiz Malmö, Sverige

Ok Hotell

Vi bodde är 6 nätter, hotellet är dyrt och lever inte upp till en bra standard. Bästa med Grand är ändå deras hjälpsamma personal, och deras städerskor som verkligen ställer upp för gästerna. Jag behövde stryka kläder och det gjorde städerskorna utan problem. frukosten är också bra. Men som sagt det är för dyrt!

 
2018-07-10

Inlägg av Ingrid M

Wonderful place by the Mediterranean beach

This was a great hotel and place right by the sea. The most beautiful view, the very kind and serviceminded staff, the nice and clean rooms and a very good location. We can highly recommend this hotel.

 
2018-01-25

Inlägg av Gjergji T Tirana, Albanien

Wonderful

I have spend the time last week at this hotel, everything was excellent with staff , delicious breakfast, comfortable rooms. Very polite and qualified staff. I recommend to everyone! Do not lost the opportunity to visit this hotel!