Resor till Durres Riviera

  • Nästan en mil lång sandstrand
  • Här ligger ett av våra Apollo Mondo Family Resorts
  • Rik på historia och sevärdheter

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Durres riviera är en lång sandstrand som sträcker sig från staden Durres och nästan en mil söderut. Här lyser solen över de grönskande bergen och den vackra stranden i detta semesterparadis med god mat och billiga priser. Välkommen att upptäcka Durres riviera och de fascinerande omgivningarna.

För dig som reser med barn - kontrollera viktig dokumentation vid inresa till Durres rivieraFakta om Durres Riviera

Valuta

Lek (ALL).

Vid Durres riviera finns uttagsautomater där du kan använda VISA och Mastercard. Det finns dock inte så många uttagsautomater i närheten av Apollos hotell, därför rekommenderas det att ta med sig Euro eller LEK att betala med de första dagarna. När du betalar med Euro får du växel tillbaka i LEK (rekommenderas därför att betala med LEK).

Det finns ett par uttagsautomater på flygplatsen där man kan ta ut LEK eller Euro direkt på plats.

Transfer

Från Tiranas Internationella flygplats till Durres Riviera med buss. Det tar mellan 30 minuter och 1 timme. Transfer sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

Sandstranden i Durres är långgrund och nästan en mil lång, och på många ställen väldigt bred. Nedanför hotellen finns gott om solstolar, parasoller och vattensporter att hyra.

Mer fakta

Väder

jan 9°c
feb 10°c
mar 13°c
apr 16°c
maj 21°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 14°c
dec 10°c
6,7 av 10 Durres Riviera
Våra gästers betyg, baserat på 106 omdömen

Alla resmål Albanien

Saranda

Följ med Apollo på en resa till Saranda – den albanska kuststaden mittemot Korfu. Vattnet är kristallklart och stranden kantas av prisvärda restauranger och caféer. I närheten finns mycket att upptäcka både i form av naturupplevelser och historia.