Kundomdömen om Savoy Central

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 407 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Bo,
Huddinge

+
Hotellet har ett bra läge och en trevlig personal.
-
Mer utrustning i pentryt. Fler glas, koppar, kastruller och stekpanna t.ex.

Bekräftad gäst: 2019-12-02


8 av 10

Mikael Amin Jeppsson,
Tyresö

+
Personalen
-
Väldigt nöjd

Bekräftad gäst: 2019-11-25


8 av 10

SHEKOFEH,
Stockholm

+
The personell
-
The balconyvthat we oaud extra dor was not usable due to the location.

Bekräftad gäst: 2019-11-25


8 av 10

Emma,
Örebro

+
Personal, läget, rent, frukost
-
Dåligt vattenförsörjning i duschen

Bekräftad gäst: 2019-11-20


10 av 10

Sven Ronny,
Brunflo

+
Eftersom vi återkommer år efter år, ibland oftare så är det väl ett bra betyg på hotellet. Allt som frukost, gym, pool och rum m.m är perfekt men det kan jag välja utifrån beskrivning. Men det jag verkligen vill framhäva är personalen, toppen på alla sätt.
-
Det jag själv kommer att ta upp med hotellet är möjligheten att skapa en ”Smoking area” vid takpoolen. Som det är idag finns ett begränsat antal askkoppar som ”vissa” tror är deras personliga egendom och tar med sig till solsängsborden vid barnpoolen. Jag tycker dessa halvfeta tanter kan resa sig upp och gå till andra sidan där det finns bord för alla. O.B.S jag är inte rökare själv men iakttar vad störda dessa ofta finska kärringar blir när någon annan behöver askkoppen, dessutom rimmar det dåligt med att röka där barn ska leka.

Bekräftad gäst: 2019-11-18


10 av 10

Kerstin Margareta,
Hackås

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2019-11-11


10 av 10

Sven Ronny,
Brunflo

+
Centralt i Bur Dubai. Personalen, rummen,gymet, poolen. Allt är i stort sätt bra, därför har vi efter att besökt många olika hotell valt att återkomma hit i flera år nu.
-
Vid duschning rinner vatten längs badkarets översida och ut på golvet. Med en fastklistrad gummilist skulle man kunna styra vattnet in i badkaret. Disktrasa att torka av diskbänken med. Inget större problem eftersom vi köper en själv.

Bekräftad gäst: 2019-09-04


9 av 10

Bo,
Dalby

+
Prisvärt och bra stadsdel.
-
.

Bekräftad gäst: 2019-08-28


9 av 10

Mohammed Abdulkareem,
Västerås

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-28


9 av 10

Wafa Majeed,
Hässelby

+
Läget är centralt i Bur Dubai. Nära det gamla staden, Metro station samt det moderna delen/ Dubai mall och Burj Kahalifa. Nära hotellet finns det många restauranger/ matbutiker som serverar mat från olika delar av världen med rimliga priser. Hotellet erbjuder en gratis busstur till stranden med möjligheten att låna handdukar och strand mattor.
-
Lite längre öppettider när det gäller simpoolen speciellt under juli - aug när man inte kan bada under dagen p.g.a höga temperaturen Rummet behöver att kompleteras med torkställning

Bekräftad gäst: 2019-07-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1008 omdömen
Utmärkt
 
558
Väldigt bra
 
372
Bra
 
58
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2019-11-29

Inlägg av Taols0102

En vecka med födelsedag

En stor och rymlig lägenhet inklusive frukost. Mycket bra sängar. Centralt med shopping och restauranger inom bara några minuters promenad. Den bästa personal man kan begära, behjälplig med allt. En stor frukost serveras i en fin matsal. Rekommenderas!!

 
2019-11-03

Inlägg av katarinan540 Halmstad, Sverige

Härligt hotel

Ett hotel med trevlig och väldigt hjälpsam personal. Stort plus för hotel bussen som gick ner till stranden varje dag och takpolen. Ett hotel som har ett bra läge i Bur Dubai till ett rimligt pris för en stor familj på fem personer.

 
2018-01-26

Inlägg av ronnyberger Brunflo, Sverige

Hotellet

Rummen har bl.a tvättmaskin. Hotellet tillhandahåller schampo, duschcreme och bodylotion. Handdukar till stranden, liggunderlag och gratis transfer. Personalen är bland de trevligaste och tillmötesgående vi träffat. Vi ev fel så kommer hjälp omgående. Vi brukar inte åka till samma ställe två gånger men nu är detta tredje gången och vi har funnit det som passar oss och tänker återkomma.

 
2017-05-07

Inlägg av peternX4293ZW Halmstad, Sverige

Prisvärt lägenhetshotell med takpool i det gamla Dubai

Savoy Central Hotel var ett mycket bra lägenhetshotell som utgångspunkt för att utforska de gamla delarna av Dubai. Hotellet hade en takpool som var liten och välbesökt. Personalen på plats var mycket hjälpsamma och hotellet var rent och prydligt. Hotellet erbjuder en daglig busstransfer till stranden. Frukosten lämnade en del att önska om man är van vid kontinental/europeisk standard.

 
2017-03-28

Inlägg av sofiel204 Jonkoping, Sweden

Fräscht hotell med bra service!

Ett fint och fräscht hotell med fantastisk personal. Frukosten var jätte bra! Trevligt med pool på taket. Rummet var modernt och fint men madrassen i extrasängen va väldigt tunn, och de missade att byta alla handdukar en gång. Rekommenderas starkt! Lite minus för att det ligger där det ligger, men det är lätt att vinka in en taxi eller promenera till Abra-stationen.