Howard Johnson

Hotell Howard Johnson ligger i Dubais kulturella stadsdel Bur Dubai och är ett utmärkt val för dig som är intresserad av att ta del av stadens historia. För den shoppingsugne är det bara att ta en taxibåt över till Deira där det finns både guldsouk, kryddsouk och moderna shoppingcentrum. På hotellet finns bland annat ett poolområde, ett gym och tre restauranger.

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala
 

Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

personalen var bra
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 542 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 5 km
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Howard Johnson är ett enklare hotell som ligger i hjärtat av Bur Dubai. Här finns ett poolområde med separat barnpool samt jacuzzi. Gratis solstolar och parasoller samt poolbar. På hotellet finns tre restauranger.

Gratis gym och biljard. Bastu mot avgift. Gratis wifi på hela hotellet. Reception som har öppet dygnet runt. Tvättservice mot avgift. Från hotellet är det ca 5 kilometer till stranden. I Bur Dubai hittar du bland annat den stora moskén Grand Mosque och Dubai Museum och på andra sidan av Dubai Creek ligger Deira som har både moderna shoppingcenter och souker.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag.

Bra att veta

Observera att detta hotell har en 21-årsgräns för incheckning utan förälders sällskap, det innebär att du under 21 år inte får checka in på hotellet utan en förälders sällskap.

Observera att personer under 21 år inte heller får dricka alkohol enligt Förenade Arabemiratens alkohollagar.

Howard Johnson tar en deposition på 200 AED per rum, per natt. I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.