Howard Johnson

På hotell Howard Johnson finns bland annat ett poolområde, ett gym och tre restauranger. Hotellet ligger i Bur Dubai, stadens kulturella stadsdel och för dig som är intresserad av att ta del av stadens historia är det ett utmärkt val. För den shoppingsugne är det bara att ta en taxibåt över till Deira där det finns både guldsouk, kryddsouk och moderna shoppingcentrum.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

personalen var bra
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 545 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 5 km
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Howard Johnson, i hjärtat av Bur Dubai är ett lite enklare hotellen med ett poolområde med separat barnpool samt jacuzzi. Gratis solstolar och parasoller samt poolbar. På hotellet finns tre restauranger.

Gratis wifi på hela hotellet. Gratis gym och biljard. Bastu mot avgift. Reception som är öppen dygnet runt. Tvättservice mot avgift.

Från hotellet är det ca 5 kilometer till stranden. I Bur Dubai hittar du bland annat den stora moskén Grand Mosque och Dubai Museum och på andra sidan av Dubai Creek ligger Deira som har både moderna shoppingcenter och mer traditionella souker.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag.

Bra att veta

  • Är du under 21 år inte får checka in på detta hotell utan en förälders sällskap.
  • Observera att personer under 21 år inte heller får dricka alkohol enligt alkohollagarna i Förenade Arabemiraten.
  • Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen. Howard Johnson tar en deposition på 200 AED per rum, per natt.

Besök världsutställningen Expo Dubai

Flyg med Emirates till Förenade Arabemiraten i perioden 1 oktober 2021 och 31 mars 2022 och få gratis dagspass till Expo 2020. Årets tema är "Connecting Minds – Creating the Future" och utställningen har tre områden: möjligheter, mobilitet och hållbarhet.

Cirka 4 veckor innan avresa får du din reguljärflygsbokning och du kan då logga in och hämta din Expo-biljett på Emirates hemsida

Läs mer om Expo Dubai