Kundomdömen om Howard Johnson

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,9 av 10 baserat på 38 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,1 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
personalen var bra
-
när man åker på morgonen eller framme till hotellet sent, borde få mat box jag har diabetter och så sent på kvāllen var inte resturanger öppet

Bekräftad gäst: 2020-03-11


8 av 10

+
Serviceinriktade personal. Alla var hjälpsamma. Det enda vi saknade var säng till våra 5 år gamnal son.
-
Ris till frukost på kontinental frukost behövs inte.

Bekräftad gäst: 2020-03-08


2 av 10

+
Gratis buss till stranden varje dag.
-
Frukost var helt kass. Bara kakor och varm indisk mat. Samma alla dagar. Väldigt högljudd hotell. Massa ljud på natten. Kunde inte sova. Sen var personalen inte ett dugg intresserade av att kompensera detta đŸ˜‘đŸ€šđŸ˜•

Bekräftad gäst: 2020-03-04


5 av 10

+
En av reception personal , ansvarig chef.
-
Vån 7 luktade illa, som kräks. Personalen i receptionen.

Bekräftad gäst: 2020-02-24


8 av 10

+
Läget.
-
Frukost.

Bekräftad gäst: 2020-01-15


7 av 10

+
Service och städning
-
Frukost var inte vad vi förväntar

Bekräftad gäst: 2019-11-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

48% av resenärerna rekommenderar

543 omdömen
Utmärkt
 
106
Väldigt bra
 
206
Bra
 
141
Mindre bra
 
53
Underkänt
 
37

5 senaste omdömen

2016-04-27

Inlägg av estaaf Mönsterås, Sverige

Helt ok, bra läge vid kryssningshamnen.

Bodde här en natt innan vi skulle på kryssning från Port Rashid, hotellet ligger mycket nära kryssningshamnen. Vi blev uppgraderade till Juniorsvit vid ankomst. Hotellet hade bra pris kontra andra i närheten och är rent och snyggt. Har inget att klaga på.

 
2016-01-22

Inlägg av MalinPaz Oslo, Norge

Mtcket bra budget Hotel

Jag åkte som ensam tjej till Dubai och valde detta hotell då det var otroligt bra pris för rankingen det hadde fått här på Tripadvisor. Belägenhet: Hotellet ligger i gamla delen av Dubai lite utanför själva "lyx" delen. Det är alltså nära till Al Karama marknaderna (Guld och Replica varor). På ca 15-20 min kommer man sig till Burj kalifa och Dubai Mall med antingen Taxi (20 dirham) eller Metro (5 dirham). Närmaste Metro station är Al Ghubaiba ca 7 min promenad. Hotellet ligger ca 40-45 min bort ifrån Dubai Marina och Burj al arab men det går enkelt att komma dit via Metro och det finns andra stränder närmare om man hällre önskar det. Det är långa avstånd från det mesta i Dubai så man måste ofta ta taxi/metro oavsett var man bor. Service: Jag blev jätte bra mött av alla ansatta på hotellet. Som ensam resande var jag kanske en av de som frågade mäts under mitt uppehåll och de försökte alltid svara på mina frågor så gott de kunde. De såg till att jag kände mig trygg och var hjälpsamma. Har inget dåligt att säga då det gäller personalen på detta hotel Rum: Rummen är gamla men helt okej om man jämför med priset. Badrummet skulle nog behövt en renovering och dåligt tryck i duschen.Första dagen var det inget varm vatten men det kom då vattnet fick rinna enstund. Pool område: Jag använde mig aldrig av poolområdet men det var helt okej, bara sol fram till ca 14.00. Mat Jag åt bara frukost en dag och middags buffé en kväll. restaurangen serverar både Asiatisk och Indisk mat både då det är frukost och middag. betalade 20 dirham för frukost och för mig var det helt okej, du kan få en nystekt omelett om du önskar annars finns det yougurt med tillbehör, frukt och bröd med tillbehör. Middagen var också helt okej (älskade nan brödet) Minus Mina ända minus med detta hotell vad duschen och att Engelskan på några i receptionen inte var så bra men de hittade ändå alltid någon som kunde hjälpa eller svara på frågor.

 
2015-03-06

Inlägg av Haidar_vip Stockholm, Sverige

Bra hotell som ligger nära till många platser

Bra hotell som ligger nära till många platser, bra personal som talar engelska och som hjälper väldigt mycket. bra rum med daglig rengöring, dock ingen gratis internet, vi betalade för det men då var hastigheten endast 250 kb bara. gratis garage också.

 
2020-03-13

Inlägg av TejasGadkari28

Comfortable and Pleasant Stay

I visited Dubai from 7th to 12th March and chose this hotel based on the other reviews I had read. The overall stay was really great. All basic amenities were available along with daily Indian and Continental breakfast. I must say that the taste of the Indian food was great and the variety was awesome. The location of this hotel is something you will definitely like. It is close to Meena Bazar area (just walking distance) where most of the Indians prefer to visit. Anyone travelling with family or as couple can definitely choose this property. You will not be disappointed at all.

 
2020-03-08

Inlägg av sujeetpate Pune, Indien

Overall a pleasant stay

It was a pleasant stay at the hotel. Rooms were clean and cooperative staff. Delicious breakfast and food at the hotel. Recommend for Indian travelers. Hotel located near to meena bazaar and gold souk.