Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 26 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Personalsorvice och städningen
-

Bekräftad gäst: 2022-04-06


10 av 10

+
Bra läge och trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-03-30


7 av 10

+
-
Frukosten var under all kritik.

Bekräftad gäst: 2022-01-05


8 av 10

+
Anställda är hjälpsam
-
Frukost kvalitet.

Bekräftad gäst: 2021-12-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1182 omdömen
Utmärkt
 
682
Väldigt bra
 
413
Bra
 
64
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2020-02-20

av Lindozz Stockholm, Sverige

Vänlig miljö med toppen personal

Rekommenderas VERKLIGEN!!! Jag, barnen och två till har varit där i en vecka på semester. Alla som jobbade där var så vänliga o snabba med att hjälpa till typ de kom fram o hjälpte att bära påsar så fort vi kom in, erbjöd kall dricka o hade Sten koll på alla små detaljer. De hjälpte med råd och tips. Vi fick gratis 2 Metrobiljetter per rum. Att bada i poolen uppe på taket var den bästa stunden där fick man utsikt över hela nya stadsdelen med Burj Khalifa i centrum trots att hotellet är bara 9 våningar och ligger i den gamla delen av stan. Både rummen vi fick var rymliga. Hotellet är lagom stor men detta gjorde att vi kände oss trygga och barnen kunde röra sig fritt. Nära till metrostation. Frukostbuffé hade varierade kost. Jag tackade hotellchefen nån morgon för att hon var så vänlig och hälsade alla välkomna och så fanns det korg med frukt när vi kom till rummen på kvällen. Vi ser fram emot att komma tillbaka till just det hotellet

 
2019-11-29

av Taols0102

En vecka med födelsedag

En stor och rymlig lägenhet inklusive frukost. Mycket bra sängar. Centralt med shopping och restauranger inom bara några minuters promenad. Den bästa personal man kan begära, behjälplig med allt. En stor frukost serveras i en fin matsal. Rekommenderas!!

 
2019-11-03

av katarinan540 Halmstad, Sverige

Härligt hotel

Ett hotel med trevlig och väldigt hjälpsam personal. Stort plus för hotel bussen som gick ner till stranden varje dag och takpolen. Ett hotel som har ett bra läge i Bur Dubai till ett rimligt pris för en stor familj på fem personer.

 
2018-01-26

av ronnyberger Brunflo, Sverige

Hotellet

Rummen har bl.a tvättmaskin. Hotellet tillhandahåller schampo, duschcreme och bodylotion. Handdukar till stranden, liggunderlag och gratis transfer. Personalen är bland de trevligaste och tillmötesgående vi träffat. Vi ev fel så kommer hjälp omgående. Vi brukar inte åka till samma ställe två gånger men nu är detta tredje gången och vi har funnit det som passar oss och tänker återkomma.

 
2017-05-07

av peternX4293ZW Halmstad, Sverige

Prisvärt lägenhetshotell med takpool i det gamla Dubai

Savoy Central Hotel var ett mycket bra lägenhetshotell som utgångspunkt för att utforska de gamla delarna av Dubai. Hotellet hade en takpool som var liten och välbesökt. Personalen på plats var mycket hjälpsamma och hotellet var rent och prydligt. Hotellet erbjuder en daglig busstransfer till stranden. Frukosten lämnade en del att önska om man är van vid kontinental/europeisk standard.