Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 56 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Servicen. Personalen är fantastisk. Andra gången vi bor här.
-

Bekräftad gäst: 2024-02-14


10 av 10

+
Service, renhet
-
Hotellet är bra prismässig och personal treblig, hår ej klaga

Bekräftad gäst: 2024-02-12


8 av 10

+
Personalen och sängarna
-

Bekräftad gäst: 2024-02-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-12-30


9 av 10

+
Bra service
-

Bekräftad gäst: 2023-12-02


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-20


10 av 10

+
Mycke trevlig o hjälpsam personal. Service till 100%. Vi hade halvpension. God frukost. 3 rätters middag varje kväll och fick välja mat från hela deras meny. Hade inte bokat balkong men fick det ändå. Gratis buss till stranden. Tog en halvtimme att komma till bästa stranden, lugn o skön. Nya standhandukar och liggunderlag varje dag. Stora fina rum. Grattis vatten. Bra Wi-Fi
-

Bekräftad gäst: 2023-11-01


8 av 10

+
Mycket bra för den hotellklassen och priset. Frukostbuffén, uppmärksam och trevlig personal, bra sängar, rymliga rum, eget pentry. Välsorterad livsmedelsaffär, dygnetruntöppen, i samma kvarter.
-
Fler krokar/avlastningsytor i hall och entré till rummet. Skjutdörrar till balkongen släppte igenom ljud från den livliga gatan nedanför.

Bekräftad gäst: 2023-04-12


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-03-29


10 av 10

+
Mycket serviceinriktad och tillmötesgående personal. Mycket trevig och hjälpsam personal. Fick många fina tips av personalen på hotellet. Bytte rum p.g.a. mycket trafik utanför och personal receptionen var mycket lyhörda till detta och hjälpte oss att byta rum. Vi behövde ej göra något själva, personal tog hand om allting när vi bytte rum. Varje dag till frukost fick vi en fin mottagning av servicepersonalen, speciellt av "Joseph" som var mycket tillmötesgående. Han såg till vi fick ta med med oss till flygplatsen var sin frukostlåda. Tacksam om Ni som researrangör kan framföra detta till honom och även resten av personalstyrkan på hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2023-03-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1340 omdömen
Utmärkt
 
816
Väldigt bra
 
432
Bra
 
66
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2023-11-29

av ronnyberger Brunflo, Sverige

Bästa hotellet

Hotellet är perfekt placerat i Bur Dubai, nära till shopping, Metro och busstation. Rymliga rum med kökshörna och tvättmaskin. Sköna sängar, rymliga garderober, gratis säkerhetsbox och tv med många kabelkanaler. Gratis fungerande Wi-Fi i hela hotellet. God allsidig frukost. Bästa servicen ever från incheckning till utcheckning dessutom alltid rent och snyggt. Takpool med fin utsikt mot Burg Khalifa, gym och bastu. Fri transfer till beachen inklusive badhandduk och liggunderlag. Vi har tillbringat många semestrar här och står för att kunna rekommendera detta hotell på bästa sätt.

 
2023-02-27

av Shejken Strängnäs, Sverige

Fantastik personal!

Jag och min familj hade en vecka på Savoy Central och det var en väldigt bra upplevelse. Hotellet är i närheten till det riktiga Dubai med stort utbud av restauranger, bagerier, tvätt, bussar och metro. Hotellet har också en takpool med fin utsikt över Dubais skyskrapor. Det allra bästa med hotellet är den fantastiska personalen som gjorde allt för en trevligt upplevelse. Detaljer som att servera nybakade semlor på fettisdagen eller att ordna kvällsmål, frukt och vatten vid sen ankomst. Jag har spenderat många nätter på olika hotell men Savoy har den överlägset bästa personalen. Tack för allt och vi hoppas kunna återvända igen!

 
2022-12-22

av 199kasema

Bra

Perfekt läge, nära till alt buss, tåg, båt. Bra service. Trevliga personal, bra utbud på frukost. Bra standard på lägenheterna med tillgång till kök, kyl och frys o t o m tvättmaskin. Rekommendera detta hotell.

 
2020-02-20

av Lindozz Stockholm, Sverige

Vänlig miljö med toppen personal

Rekommenderas VERKLIGEN!!! Jag, barnen och två till har varit där i en vecka på semester. Alla som jobbade där var så vänliga o snabba med att hjälpa till typ de kom fram o hjälpte att bära påsar så fort vi kom in, erbjöd kall dricka o hade Sten koll på alla små detaljer. De hjälpte med råd och tips. Vi fick gratis 2 Metrobiljetter per rum. Att bada i poolen uppe på taket var den bästa stunden där fick man utsikt över hela nya stadsdelen med Burj Khalifa i centrum trots att hotellet är bara 9 våningar och ligger i den gamla delen av stan. Både rummen vi fick var rymliga. Hotellet är lagom stor men detta gjorde att vi kände oss trygga och barnen kunde röra sig fritt. Nära till metrostation. Frukostbuffé hade varierade kost. Jag tackade hotellchefen nån morgon för att hon var så vänlig och hälsade alla välkomna och så fanns det korg med frukt när vi kom till rummen på kvällen. Vi ser fram emot att komma tillbaka till just det hotellet

 
2019-11-29

av Taols0102

En vecka med födelsedag

En stor och rymlig lägenhet inklusive frukost. Mycket bra sängar. Centralt med shopping och restauranger inom bara några minuters promenad. Den bästa personal man kan begära, behjälplig med allt. En stor frukost serveras i en fin matsal. Rekommenderas!!