Savoy Central

  • Takpool med utsikt
  • Cityhotell med lägenheter
  • Köp till halvpension
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Savoy Central är centralt beläget i Dubai stad med alla attraktioner runt hörnet. Från takpoolen kan du se ut över det pulserande citylivet och den berömda stadssilhuetten. Det går en gratis hotellbuss varje dag från hotellet till sandstranden vid Jumeirah Beach.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personalen var jättebra bra frukost, terasspoolen läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1127 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 5 km
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Savoy Central har ett centralt läge i en av Dubais lite äldre och lugnare stadsdelar, Bur Dubai. På hotellet finns en takpool med barnsektion och utsikt över stadens silhuett. Solstolar, parasoller och gratis handduksservice. Lobbyrestaurang, öppen 7.00-23.00, där det serveras snacks, frukostbuffé samt à la carte till lunch och middag (ingen alkohol serveras på restaurangen).

Gratis wifi på hela hotellet. Gratis gym, ångbastu och bastu. Room service och tvättservice mot avgift. Trafikerad väg med genomfartstrafik utanför hotellet. Ljud från trafiken kan uppfattas som störande. Gratis hotellbuss till stranden La Mer Beach, ca 6 kilometer från hotellet, dagligen. Stranddynor och handdukar kan lånas på hotellet. 

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg. Halvpension är frukostbuffé och middag. Middagen serveras som buffé eller från en fast meny beroende på beläggning och/eller hur många gäster som köpt till halvpension.

Bra att veta

Observera att detta hotell har en 18-årsgräns för incheckning utan förälders sällskap, det innebär att du under 18 år inte får checka in på hotellet utan en förälders sällskap.

Observera att personer under 21 år inte heller får dricka alkohol enligt Förenade Arabemiratens alkohollagar.

Hotell Savoy Central belönades av Dubais Department of Tourism and Commerce Marketing som Dubais mest hållbara alternativ i kategorin Standard Hotel Apartment vid utdelningen av 2019 års Dubai Sustainable Tourism Awards.

Besök världsutställningen Expo Dubai

Flyg med Emirates till Förenade Arabemiraten i perioden 1 oktober 2021 och 31 mars 2022 och få gratis dagspass till Expo 2020. Årets tema är "Connecting Minds – Creating the Future" och utställningen har tre områden: möjligheter, mobilitet och hållbarhet.

Cirka 4 veckor innan avresa får du din reguljärflygsbokning och du kan då logga in och hämta din Expo-biljett på Emirates hemsida

Läs mer om Expo Dubai

Alla hotell, Bur Dubai & Deira

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt – en resort mitt i storstaden. Här hittar du ett läckert poolområde, en stor trädgård, ett spa och flera prisbelönta restauranger. Med ett unikt läge i Bur Dubai, precis vid Dubaiviken och nära många av Dubais alla attraktioner kan du upptäcka staden på förmiddagen och njuta i solen vid poolen på eftermiddagen.

Howard Johnson

På hotell Howard Johnson finns bland annat ett poolområde, ett gym och tre restauranger. Hotellet ligger i Bur Dubai, stadens kulturella stadsdel och för dig som är intresserad av att ta del av stadens historia är det ett utmärkt val. För den shoppingsugne är det bara att ta en taxibåt över till Deira där det finns både guldsouk, kryddsouk och moderna shoppingcentrum.

Centara Mirage Beach Resort

Med ett unikt läge på Deira Islands ligger nybyggda hotell Centara Mirage Beach Resort. Ett familjeresort med fantastiskt läge vid stranden, stort poolområde och en spännande äventyrsvattenpark. Hotellts inredning är inspirerad av mytiska thailändska och arabiska äventyr och på hotellet finns flera restauranger och barer, samt både gym och spa.

25hours Hotel One Central

25hours Hotel One Central är bekvämt beläget i området Trade Center, i närheten av World Trade Center i Dubai. Här möts beduinernas gamla traditioner med det moderna livet i Dubai och efter ett besök har du alltid en historia att berätta. På hotellet finns flera restauranger och barer, en takpool och möjlighet att låna både e-cyklar och bil kostnadsfritt.