Kundomdömen om Pestana Village Garden

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 47 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läge
-
Slitna rum

Bekräftad gäst: 2024-04-07


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-10


8 av 10

+
Beliggenheden og vores værelse
-
Trænger til en mindre renovering og ala carte restaurenten trænger virkelig til en omgang ...

Bekräftad gäst: 2024-02-19


7 av 10

+
Miljön
-

Bekräftad gäst: 2024-02-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-18


8 av 10

+
Det lite mindre formatet och omgivningen med trädgård. Att á la carte restaurang ingick i halvpension. Närheten till stan.
-
Något sliten intedning på rummet

Bekräftad gäst: 2024-01-28


10 av 10

+
Mycket fina trädgårdar och poolområden. Även interiört mycket smakfullt. Närheten till centrala Funchal var inte heller helt fel. Kort sagt ett hotell som jag gärna återkommer till nästa gång.
-

Bekräftad gäst: 2024-01-21


3 av 10

+
Gymmet motsvarade förväntningarna
-
Maten, rummen och servicen vid front desk

Bekräftad gäst: 2024-01-21


8 av 10

+
Personalen, poolområdet och läget.
-
Lite slitet och bedagat. Utrymmet runt inomhuspoolen mycket tråkigt och inbjöd inte till att sitta och relaxa vilket skulle ha varit skönt regniga och mulna dagar.

Bekräftad gäst: 2024-01-14


10 av 10

+
Lugnt och tyst.
-
Svagt kaffe. Dålig städning.

Bekräftad gäst: 2023-12-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

1779 omdömen
Utmärkt
 
910
Väldigt bra
 
624
Bra
 
189
Mindre bra
 
37
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2022-01-06

av HMPR Göteborg, Sverige

Fint poolområde och fin utsikt från rummet

Vi bodde på hotellet endast en natt. Incheckningen gick bra och vi fick tom checka in lite tidigare, vilket var en bonus. Rummet var stort med stor balkong och vacker utsikt över staden och bergen. Däremot så fungerade inte kranen på toaletten som det skulle för ibland kom det jättevarmt vatten även fast vi hade den på kallt. Det var tyst och lugnt på hela hotellet och poolområdet var riktigt fint. Servicen var bra och det var välstädat på hela hotellet. Frukosten var bra även fast utbudet inte var jättestort. Däremot så smakade kaffet inte bra och baconet var av pressat kött. Läget på hotellet är ok med ca 20 min promenad in till stan. Minus var att utcheckningen redan var klockan 11.00, men efter att vi frågade så fick vi stanna gratis till 12.00. Hade vi velat stanna efter 12.00, så skulle det kostat 10 euro/timme. Vi kan nog tänka oss att bo här igen.

 
2019-07-27

av Cogsproggle Lund, Sverige

Ett hotel att komma tillbaka till

En av de mer angenäma hotellvistelserna någonsin, vad gäller service och tillmötesgående. Personalen här är fanstastisk och anstränger sig verkligen för att man ska trivas. Det är lugnt, barnvänligt och har väl tilltagna poolområden - 2 ute och 1 inne. Priserna är resonabla, frukostbuffén bra, här finns gym, spa, lekrum (med personal), pingis och biljard. Stora generösa utrymmen, stor trädgård. Men framförallt är servicen outstanding. Alla har ett leende till övers, eller en high five till barnen. Problem som uppstår löses snabbt. Vi kommer att resa hit igen. Vad gäller möjlighet till förbättringar så börjar hotellet bli lite slitet. Det börjar bli i behov av en uppfräshning, pool-liningen är lite bubblig här och var. Golv och innerdörrar i rummen är repiga. Köken i rummen har sett bättre dagar. Men detta är detaljer i sammanhanget. Vill du ha ett fullständigt lugn i kombination med mycket bra service - åk hit.

 
2019-03-24

av Christina L Studsvik, Södermanlands Län, Sweden

Bra beläget hotell med fantastisk trädgård

Bodde på hotellet i samband med en trädgårdsresa i mars. Bra om dock litet rum med praktiskt pentry, balkong med härlig utsikt över trädgård och mot bergssidan. Trädgården är fantastisk, mycket välkomponerade rabatter, fina gräsytor med solstolar och flera pooler, iskalla så det blev inget bad. Det var faktiskt varmare i havet! Lagom promenadavstånd till centrala Funchal Återvänder gärna!

 
2018-12-22

av Nsns55 Varberg, Sverige

Bra hotell!

Det är fina pooler och det är många popler men jag tycker att innepoolerna skulle vara lite varmare. Det finns ett biljardrum och gym men det kostar 5€ per timme för att spela biljard och det är gamla redskap i gymet. Rummen är fina med badkar och kyl och frukosten är mycket bra! Det finns mycket olika sorters frukter och allt annan du behöver för att äta gott! Dom hjälper dig att bära upp väskorna och är trevliga men eftersom att hotellet är så stort så är det inte så personligt. Det finns omklädningsrum men dom är väldigt små och det finns inte så stor plats. Det finns en ångbastu och en vanlig bastu. Det tar ungefär 20 min att gå in till centrum och det är en mysig stad med många små restauranger som är värda att besöka.

 
2018-10-31

av Sixth Stockholm, Sverige

50 års resa

Vi var ett sällskap på 5 personer i 2 rum, för att fira min mans 50 årsdag. Madeira är en väldigt vacker ö med lustigt väder, sol, regn och moln om vartannat och väldigt backigt. Hotellet är jättefint och mysigt. Lugnt den tiden vi åkte, 23-30 oktober. Allt var rent och fräscht och så fin trädgård och planteringar. All personal var jättetrevliga o rara. Vi hade halvpension, frukost och middag. Maten var bra, olika teman på middagarna så det var bra variation. Det fanns gott om solstolar, vi bytte platser efter hur solen flyttade sig o skymdes av palmerna. Ouppvärmd pool så den var svinkall, vi doppade oss ändå men låg inte i nån längre stund. Det enda negativa jag kan komma på är de lite för hårda sängarna, en bäddmadrass hade varit skönt. Kan tillägga att Madeira är nog inte nåt för nån med rörelseproblem annars är det verkligen en ö att åka till.