Erbjudande för medlemmar i Wedme

Hej senior. Få 1 000 kr rabatt när du blir prenumerant.

Just nu får du 1 000 kr rabatt om du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Missa inte chansen att ta del av massvis med spännande erbjudanden, samtidigt som du får rabatt på en underbar resa till solen. Med våra nyhetsbrev går du aldrig miste om de bästa erbjudandena, inspiration och massa tips. Nedanför kan du bli prenumerant och läsa mer om erbjudandet.
 

f

Uppdaterad information
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Aktuella erbjudanden

1 000 kr rabatt på Mondo Duo och Mondo Selected-hotell

Just nu får du 1 000 kr rabatt på Apollo Mondo Duo och Apollo Mondo Selected-hotell om du blir prenumerant på vårt nyhetsbrev. Missa inte chansen att få våra bästa erbjudanden direkt till din inkorg, samtidigt som du får en underbar solresa till rabatterat pris. 

Bokningsperiod: t.o.m.  19 november 2021
Avreseperiod: t.o.m. 8 juni 2022
Kampanjkod: skickas till din mejl inom en vecka

Villkor: Rabatten gäller per bokning när du bokar en ny charterresa med flyg och hotell i kombination på apollo.se till Apollo Mondo Family och Apollo Mondo Selected-hotell med aktuell kampanjkod. Gäller ej på city, kryssningar, träningsresor, endast flyg, ospecificerat hotell eller Temaresor. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Se alla Apollo Mondo Selected-hotell

Se alla Apollo Mondo Duo-hotell

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

Fyll i dina uppgifter nedanför för att bli prenumerant på Apollos nyhetsbrev. Då kommer reor, tips och inspiration rätt till din e-post. Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Din rabattkod kommer i ett mejl inom en vecka. 
 

Hantering av personuppgifter

När du väljer att prenumerera på Apollos nyhetsbrev samlar vi in ditt namn och din e-postadress för att kunna skicka nyhetsbrev till dig. Vi samlar också in uppgifter om vilka mail du väljer att läsa, vad du klickar på samt vilka erbjudanden du är intresserad av. 

Apollo strävar alltid efter att erbjuda den perfekta resan för just dig. Uppgifter om din resehistorik, dina preferenser samt hur du använder nyhetsbrevet används därför för att anpassa innehållet i utskicken till dig. I det här arbetet tar vi hjälp av vår partner Fresh Relevance. På så vis kan Apollo ge dig relevant information och erbjudanden som passar just dina intressen.

Vi använder också uppgifterna vi samlar in för att analysera, utveckla och förbättra vår kommunikation och våra produkter och tjänster. 

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Apollo sparar bara dina kontaktuppgifter och skickar nyhetsbrev till dig så länge som du själv vill.

Vill du veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter?  Läs vår fullständiga personuppgiftspolicy här