Executivesvit

Executivesvit med en privat, ca 25 kvadratmeter stor, infinitypool. På terrassen finns bord och stolar samt en loungesoffa, vissa terrasser har havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Nespresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt eller vissa med poolutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Superiorsvit med delad pool

Superiorsvit med terrass och direkt utgång till en gemensam delad pool. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.