Executiverum

Executiverum med en privat, ca 25 kvadratmeter stor, infinitypool. På terrassen finns bord och stolar samt en loungesoffa, vissa terrasser har havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Kaffemaskin Nespresso. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsviter

Juniorsviter med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt eller vissa med poolutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Superiorsviter med poolaccess

Superiorsviter med terrass och direkt utgång till en gemensam pool. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.