Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,8 av 10 baserat på 6 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,8 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,5 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Fantastisk utsikt och service, bästa hotellet vi bott på! Min pojkvän blev överraskad på rummet med en hel tårta när han fyllde år, som kocken bjöd på.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-21


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

299 omdömen
Utmärkt
 
260
Väldigt bra
 
19
Bra
 
15
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-07-20

av RPNH Stockholm, Sverige

UNIKT premiumboende

Vi är just hemkomna från en spontanvecka på Zakynthos där vi valde OLEA all suite hotel som överträffar det mesta och de flesta i alla avseenden. Önskar du premium, komma bort från traditionell turism och hyllar privacy, är detta hotellet för dig! Vi uppgraderade till presedential suit våra sista dagar och det var värt allt och lite till. Även som vegetarian och vegan fanns det en hög flexibilitet i att erbjuda oss olika alternativ. Högt i tak när det gäller service och bemötande är bara förnamnet och du får från första stund full uppmärksamhet och fantastiskt personligt bemötande. Njuter du av ett unikt formspråk och minimalism har du kommit helt rätt och det i en miljö där olivträden från slutet av 1800-talet är bevarade och integrerade med design och arkitektur. Tyvärr är stranden och byn som ligger på 10 minuters promenad avstånd ned, inget som attraherar och allt annat än genuin och charmig. En god plan för hur och vad man önskar uppleva, är att rekommendera, men som sagt, vi bokade allt dagen före avresa! Likaså, boka alla arrangemang via Oleas kontakter, för såväl säkerhet som kvalitet av upplevelse! Bilderna från hemsida eller instagram talar sitt tydliga språk och Olea är än mer vackert och njutbart i verkligheten!

 
2018-10-05

av Kicki L Stockholm

Fint hotell med fantastisk personal

Besökte hotellet för att fira en 40 årsdag. Personalen fixade med ballong bubbel och tårta. Så fint! Vi var där off season så det var väldigt lugnt på hotellet, personalen var fantastiska trevliga hjälpsamma och kom med små överraskningar till rummet. Buffén och frukost var god, vi testade flow and wine restaurangen en kväll o maten var väldigt god och utsikten där var väldigt fin, rekommenderar att äta där.

 
2018-09-26

av FeliciaK667 Stockholm, Sverige

Underbart hotell!!

Ett underbart hotell med fantastisk service och personal. Jättebra behandlingar på spat som absolut är värt ett besök under vistelsen!! Maten var fantastisk även den och vi är så nöjda med vår vistelse. Toppbetyg

 
2018-07-17

av MRunestam Tyresö, Sverige

Fint Designhotell med bra service

Jag och min fru spenderade en vecka på detta hotell. Fick det vi behövde, lugn och ro samt trevligt bemötande och bra service. Hotellet är nybyggt och hade bara varit öppet i en dryg månad vid vårt besök. Det mesta är klart och allt fungerar utmärkt. Vi hade ett rum med egen pool vänd mot solnedgången, utsikten var fantastisk och man kunde vara helt för sig själv på uteplatsen. Dessa rum är få, dom flesta vätter mot hotellområdet och är också väldigt fina men inte lika ”anonyma”. Hotellet ligger en bit från stranden, man erbjuds skjuts ner om man vill, men om jag skall tycka att något är mindre bra så är det just stranden - inget att lägga någon tid på enligt mig. Maten var bra. Vi har haft en mycket bra vecka som motsvarade våra ganska högt ställda förväntningar. /Magnus & Maria Runestam

 
2021-10-12

av 604yasmini Nottingham, Storbritannien

AMAZING hotel! Definitely recommend.

We had a fantastic stay! The hotel is very new and absolutely stunning. We were half board which was pleasantly surprising as the standard and selection of food was high. Lots of variety and inclusive for vegans and vegetarians. We opted for the sea view room which was lovely but lacked alittle privacy as it overlooks the main pool. The room was alittle under equipped initially but was quickly solved by house keeping. The customer service was outstanding and very welcoming. Joanna, Vicky and Sophia were so helpful and accommodating. Car hire was made so easy and arrived within 10mins to the hotel.