Contessina

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Contessina är ett hotell med toppenläge i centrala Tsilivi – närhet till både stranden och alla butiker och restauranger vid strandpromenaden. Koppla av vid det fina poolområdet eller lyxa till det med en spabehandling på systerhotellet Contessina Suites.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Dubbelrum på översta våningen för 2 personer. Superiorsviter för 2-3 personer. Sviter för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Super fint, och fantastisk service
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1685 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 700 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Contessina ligger centralt i Tsilivi med kort avstånd till den populära sandstranden Tsilivi Beach. På hotellet finner du ett härligt poolområde omgivet av frodig grönska. Där finns två pooler, varav en barnpool, samt en pool-/snackbar. Gratis solstolar och parasoller, samt handduksservice.

Den närmaste stranden Tsilivi Beach har tilldelats den internationella miljömärkningen Blå Flagg, som endast ges till stränder som uppfyller hög standard och rent vatten. I Tsilivi finns flera barnvänliga sandstränder där vattnet är långrunt och flera vattenaktiviteter erbjuds mot avgift. Det finns även ett mindre vattenland, med flera vattenrutschbanor och barnattraktioner.

För den som vill koppla av lite extra på semestern så erbjuds spa på systerhotellet Contessina Suites, ca 300 meter bort, med spabehandlingar mot avgift.

Litet gym som du kan boka på hotellet. Biljard mot avgift. Gratis wifi på hela hotellet. Gratis deponering.

Precis utanför hotellet ligger en underbar strandpromenad kantad med butiker, restauranger och lekplatser för barn. Det är ca 200 meter till det lokala centrumet och 6,5 kilometer till Zante stad. Utanför hotellet ligger en busshållplats med lokal trafik in till Zante stad.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension finns mot tillägg.

Säsongsinformation

Halvpension mot tillägg finns att boka för sommaren 2022.