Dubbelrum

Dubbelrum med balkong. Två enkelsängar. Litet kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. W wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Sticka, typ Chromecast, finns att låna för att få tillgång till olika filmkanaler som till exempel Netflix och Amazon Prime. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum på översta våningen

Dubbelrum på översta våningen med balkong. Hotellet kallar rummet Executive Loft. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Litet kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin - kapslar mot avgift. Tv med satellitkanaler. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Sticka, typ Chromecast, finns att låna för att få tillgång till olika filmkanaler som till exempel Netflix och Amazon Prime. Badrockar. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Antal personer: 2 personer.

Superiorsvit

Superiorsvit med balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin - kapslar mot avgift. Dockningsstation med högtalare för din iPhone. Kostnadsfritt wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Sticka, typ Chromecast, finns att låna för att få tillgång till olika filmkanaler som till exempel Netflix och Amazon Prime. Badrockar. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Svit med delad pool

Svit med uteplats och delad pool. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin - kapslar mot avgift. Dockningsstation med högtalare för din iPhone. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Sticka, typ Chromecast, finns att låna för att få tillgång till olika filmkanaler som till exempel Netflix och Amazon Prime. Badrockar. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.