Dubbelrum

Dubbelrum med balkong. Två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin - kapslar ingår. Tv med internationalla kanaler. Sticka, typ Chromecast, finns att låna för att få tillgång till olika filmkanaler som till exempel Netflix och Amazon Prime. Bluetooth-högtalare. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum på översta våningen

Dubbelrum på översta våningen med balkong. Hotellet kallar rummet Executive Loft. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin - kapslar ingår. Tv med internationella kanaler. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Sticka, typ Chromecast, finns att låna för att få tillgång till olika filmkanaler som till exempel Netflix och Amazon Prime. Bluetooth-högtalare. Badrockar. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin - kapslar ingår. Tv med internationella kanaler. Sticka, typ Chromecast, finns att låna för att få tillgång till olika filmkanaler som till exempel Netflix och Amazon Prime. Bluetooth-högtalare. Badrockar. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vec

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorsvit

Superiorsvit med balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin - kapslar ingår. Tv med internationella kanaler. Sticka, typ Chromecast, finns att låna för att få tillgång till olika filmkanaler som till exempel Netflix och Amazon Prime. Bluetooth-högtalare. Badrockar. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Svit med delad pool

Svit med uteplats och utgång till grundare plungepool. Vid varje svit finns stora och bekväma loungesängar. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin - kapslar ingår. Tv med internationella kanaler. Tv med internationella kanaler. Sticka, typ Chromecast, finns att låna för att få tillgång till olika filmkanaler som till exempel Netflix och Amazon Prime. Bluetooth-högtalare. Badrockar. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.