Contessina Suites & Spa

  • Boka rum med privat eller delad pool, Köp till halvpension
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Contessina Suites & Spa är en lugn oas i idylliska Tsilivi på Zakynthos. Hotellet är bara för vuxna över 16 år och har ett fint och unikt spa. Här bor du i en perfekt miljö för att verkligen koppla av och ladda batterierna.


Rumstyper

Juniorsviter för 2 personer. Sviter för 2 personer. Superiorsviter för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Helheten. Har inget att klaga på.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 293 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 700 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Contessina Suites & Spa, ett hotell för vuxna över 16 år, lockar med läckra sviter av olika slag, inredda i lugna jordnära färger och flera med direkt utgång till pool. Väljer du att bo i någon av sviterna högt upp i hotellet har du ändå hotellets fina poolområde att njuta av solen vid. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice vid poolen.

Vill du bara ha något lite att äta kan du slå dig ner i pool-/snackbaren och på kvällarna bör du besöka hotellets à la carte-restaurang Lentika som bjuder på lokala läckerheter och grekiska rätter med en twist.

Hotellet har ett fint och rogivande spa där det erbjuds en mängd olika behandlingar mot avgift. Gratis gym. Gratis wifi på hela hotellet.

På bara några minuter promenerar du från hotellet till den fina sandstranden i Tsilivi. Där kan du har en solstol eller kanske strosa vidare och slå dig ner på någon av de många tavernorna eller barerna vid stranden.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension mot tillägg.