Rumstyper på Contessina Suites & Spa

Juniorsvit med privat pool

Juniorsvit med markterrass och en privat grundare plungepool. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. En flaska vatten ingår per dag. Tv med internationella kanaler och möjlighet att låna en medieströmningsenhet i receptionen för att kunna se på bland annat Netflix i sviten. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Svit

Svit med balkong. Sviterna ligger på de övre våningarna. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. En flaska vatten ingår per dag. Tv med internationella kanaler och möjlighet att låna en medieströmningsenhet i receptionen för att kunna se på bland annat Netflix i sviten. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Svit med delad pool

Svit med markterrass och utgång till en grundare delad plungepool. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. En flaska vatten ingår per dag. Tv med internationella kanaler och möjlighet att låna en medieströmningsenhet i receptionen för att kunna se på bland annat Netflix på hotellrummet. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.