Rumstyper på Contessina Suites & Spa

Juniorsvit med privat pool

Juniorsvit med privat pool och markterrass. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. En flaska vatten dagligen i samband med städning. Tv med satellitkanaler och möjlighet att låna en medieströmningsenhet i receptionen för att kunna se på bland annat Netflix på hotellrummet. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Svit

Svit med balkong. Sviterna ligger på de övre våningarna. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. En flaska vatten dagligen i samband med städning. Tv med satellitkanaler och möjlighet att låna en medieströmningsenhet i receptionen för att kunna se på bland annat Netflix på hotellrummet. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Svit med delad pool

Svit med delad pool och markterrass. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. En flaska vatten dagligen i samband med städning. Tv med satellitkanaler och möjlighet att låna en medieströmningsenhet i receptionen för att kunna se på bland annat Netflix på hotellrummet. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.