Lesante Classic Luxury Hotel & Spa

  • Populärt hotell
  • Eget spa
  • Halvpension ingår

På Lesante Classic Luxury Hotel & Spa finns gott om faciliteter så att du ska kunna skämma bort dig lite extra. Koppla av med en härlig spabehandling i spaet, ta ett svalkande dopp i poolen eller träna i gymmet. På hotellet finns två restauranger som bjuder på både lokala smaker och internationella rätter.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Deluxerum för 2-3 personer, varav 1 barn. Superiorsviter för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1380 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lesante Classic Luxury Hotel & Spa ligger i fina omgivningar i utkanten av Tsilivi. Här finns ett trevligt poolområde med barnsektion och jacuzzi. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice. Pool-/snackbar.

Det finns två restauranger. Bufférestaurangen Ambrosia serverar frukost, lunch och middag med grekisk och Medelhavsinspirerad mat. I à la carte-restaurangens meny finns grekisk och internationella rätter. Hotellet har också en lobbybar.

På hotellet finns ett fint spa med många faciliteter och behandlingar mot avgift. Uppvärmd inomhuspool, hamam och skönhetssalong. Gratis gym. Biljard och bordtennis. Gratis wifi på hela hotellområdet. Lekplats. Småbutiker finns på hotellområdet. Tvättservice mot avgift. Parkering. Ingen trafik.

Måltider

Halvpension. Helpension mot tillägg.

Bra att veta

Hotellet går endast att boka sommaren 2021.