Koukla Mare

apollo mondo local

Härliga Koukla Mare ligger som en liten oas i lugna och vackra omgivningar och är ett av våra utvalda Apollo Mondo Local-hotell. Här bor du på ett familjedrivet hotell där du tas om hand med genuin värme av värdfamiljen. Njut av dagen, ta ett dopp i poolen, kanske göra en utflykt och hitta din strand för dagen för att sedan vända tillbaka till hotellet efter en trevlig middag på en mysig taverna i Agios Sostis.

Superdeal!

Nu kan du fynda resor till Grekland till låga priser! 


Rumstyper

Enrumlägenhet för 1-2 personer/1-3 personer. Enrumslägenhet superior för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 53 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Koukla Mare är ett familjedrivet hotell, beläget i lugna, stillsamma och lantliga omgivningar där mamma, pappa och en av sönerna gör sitt yttersta för att du ska få en skön semester. Här kommer du nära vardagslivet och den autentiska, grekiska vardagen.

Pool och strand
Koukla Mare har ett poolområde med en pool samt solstolar och parasoller. För att komma till stranden går du ut från hotellet, korsar vägen och tar trappan ner till den orörda sandstranden (solstolar finns inte). Strandens bredd varierar beroende på hög-/lågvatten.

Mat och dryck
På hotellet finns en bar där du kan köpa svala drycker, kanske unna dig en äkta grekisk frappé i förmidagssolen? Under dagarna kan du även beställa in en enklare lunch att avnjutas i skuggan under pergolan vid poolen.

Övrigt om hotellet
Wifi ingår över hela hotellet. Hotellet består av två byggnader och det lilal poolomårdet. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet.

Omgivningarna
Hotellet är gemytligt beläget nära den lilla byn Port Koukla, med några tavernor och någon butik i närheten. Ca 2 km bort ligger Agios Sostis som erbjuder ett bredare utbud av matställen och shopping. För att nå den närbelägna standen måste vägen korsas.

Måltider

  • Inga måltider ingår
Apollo Mondo Local
  • Höga kundbetyg
  • Trevligt läge
  • Bra faciliteter
  • Kostnadsfritt wifi 

Alla hotell, Laganas

Natalie

Välkommen till hotell Natalie, beläget bara ett stenkast från stranden och en kort promenad från centrum i Laganas. På hotellet finns ett inbjudande poolområde och en härlig veranda med utsikt över havet. Hotell Natalie vänder sig till en vuxen publik över 21 år och eftersträvar en lugn atmosfär. Hotellet är inte barnfritt då barn och ungdomar är välkomna tillsammans med målsman. Barn och ungdomar kan endast checka in på hotellet tillsammans med målsman över 21 år.

California Beach

California Beach ligger strax ovanför den fina sandstranden i Laganas - perfekt för långa morgonpromenader eller en stillsam kvällspromenad innan solen går ner och middagen tar vid. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 16 år. Hotellet har en fin trädgård, en pool, en restaurang och fina och fräscha dubbelrum, vissa med en privat grundare pool.