Koukla Mare

Koukla Mare ligger som en liten oas i lugna och vackra omgivningar och Agios Sostis når du på några minuter. Här bor du i enrumslägenheter och du kan ta dagen lite som den kommer. Bada i poolen, göra en utflykt på den fina ön Zakynthos och hitta din strand för dagen för att sedan vända hemåt och stanna till på en trevlig taverna i Agios Sostis för kvällens middag.


Rumstyper

Enrumlägenhet för 1-3 personer. Enrumslägenhet superior för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 53 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Koukla Mare har ett poolområde med en pool samt solstolar och parasoller. Kombinerad restaurang och poolbar där du kan ta något svalkande under dagen men även en bit mat när andan faller på.

Wifi ingår över hela hotellet. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet. Väg måste korsas för att komma till Koukla Beach som du når via en brant trappa och efter en kortare promenad hittar du en liten strand utan solstolar. Agios Sostis når du på några minuter om du går längs stranden. Minimarket finns i närheten.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Alla hotell, Laganas

Natalie

Välkommen till hotell Natalie, beläget bara ett stenkast från stranden och en kort promenad från centrum i Laganas. På hotellet finns ett inbjudande poolområde och en härlig veranda med utsikt över havet. Hotell Natalie vänder sig till en vuxen publik över 21 år och eftersträvar en lugn atmosfär. Hotellet är inte barnfritt då barn och ungdomar är välkomna tillsammans med målsman. Barn och ungdomar kan endast checka in på hotellet tillsammans med målsman över 21 år.

California Beach

California Beach ligger strax ovanför den fina sandstranden i Laganas - perfekt för långa morgonpromenader eller en stillsam kvällspromenad innan solen går ner och middagen tar vid. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 16 år. Hotellet har en fin trädgård, en pool, en restaurang och fina och fräscha dubbelrum, vissa med en privat grundare pool.