Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

53 omdömen
Utmärkt
 
21
Väldigt bra
 
20
Bra
 
2
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2019-07-31

av Anderszakyntos Stockholm, Sverige

Varning för Lögnare

Bokade sex rum för hela familjen med barn och barnbarn och fick vid ankomst endast två av dem. Några tvingades bo i källare och en fick inte plats alls. Ägarna uppträdde aggressivt och otrevligt. Ägarna ville inte hjälpa till att lösa situationen

 
2019-07-13

av Rod8804

Hotellet överbokade

Vi bokade i oktober 2018 för en resa som skulle äga rum i juli 2019. Väl framme vid hotellet så får vi veta att det saknas flera rum till vårt sällskap. Istället blir vi erbjudna rum i källaren utan fönster. Detta var så otroligt dåligt och personalen var både otrevliga och stressade oss. Vi fick aldrig en ursäkt från dem. Jag kommer aldrig kunna rekommendera någon att bo där.

 
2016-06-19

av malena700 Göteborg, Sverige

Rekommenderas

Hade inga problem med detta hotell. Lugnt område och inte mycket trafik. Det låg en bit utanför men det visste vi innan. Det är lagom promenad in till Agios Sostis. Rent poolområde. Härlig balkong. Jag kan tänka mig att bo här igen.

 
2016-06-18

av annsofiej674

Helt fantastiskt!

Vill man ha lugn & ro & en underbart vacker natur att strosa runt i ska man åka hit. Fräscht mysigt litet hotell som bjöd på en flaska vin & färska blommor på bordet när man anlände. Super gullig personal, hjälpsamma & trevliga. Supermarket & restauranger i närheten, Svårt att få igång wifi.

 
2015-06-12

av EvaC011 Göteborg, Sverige

Strålande

Perfekt fräscht boende ,skön pool och lugn vilsam vistelse.enda minus risig wi-fi Gångavstånd till hålligång i Laganas,mycket trivsamma promenadsträckor i närområdet.uråldriga olivlundar och citronträd ,vänliga människor,ljuvlig mat och för det mesta sol och sköna vindar