Natalie

Välkommen till hotell Natalie, beläget bara ett stenkast från stranden och en kort promenad från centrum i Laganas. På hotellet finns ett inbjudande poolområde och en härlig veranda med utsikt över havet. Hotell Natalie vänder sig till en vuxen publik över 21 år och eftersträvar en lugn atmosfär. Hotellet är inte barnfritt då barn och ungdomar är välkomna tillsammans med målsman. Barn och ungdomar kan endast checka in på hotellet tillsammans med målsman över 21 år.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Otroligt bra service och ALL personal var väldigt trevliga och service inriktade som dessutom kän...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 150 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 400 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Poolen vid hotellets poolområde har barnsektion. Solstolar och parasoller att låna och i poolbaren serveras svalkande dryck och snacks. Och missa inte hotellets trevliga veranda med utsikt över havet. Vill du bada i havet ligger Laganas långa sandstrand bara några minuters promenad bort.

Kostnadsfritt wifi över hela hotellet. Centrum av Lagans ligger bara några hundra meter från hotellet. Längs strandpromenaden och gatorna i centrum finns barer och restauranger.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Säsongsinformation

Till sommaren är åldersgränsen 21 år för att bo på hotellet.

Alla hotell, Laganas

Margarita (Zakynthos)

Välkommen till det mysiga hotellet Margarita som ligger i den lugnare delen av Laganas. Margarita är ett fantastiskt val för familjer och par som vill njuta av en avkopplande semester. Här kan du sola vid någon av de palmkantade poolerna eller ta en lugn promenad till sandstranden.

California Beach

California Beach ligger strax ovanför den fina sandstranden i Laganas - perfekt för långa morgonpromenader eller en stillsam kvällspromenad innan solen går ner och middagen tar vid. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 16 år. Hotellet har en fin trädgård, en pool, en restaurang och fina och fräscha dubbelrum, vissa med en privat grundare pool.