Natalie

Välkommen till hotell Natalie, beläget bara ett stenkast från stranden och en kort promenad från centrum i Laganas. På hotellet finns ett inbjudande poolområde och en härlig veranda med utsikt över havet. Hotell Natalie vänder sig till en vuxen publik över 21 år och eftersträvar en lugn atmosfär. Hotellet är inte barnfritt då barn och ungdomar är välkomna tillsammans med målsman. Barn och ungdomar kan endast checka in på hotellet tillsammans med målsman över 21 år.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Det bästa med hotellet var läget, nära till stranden och till huvudgatan men ändå lugnt på kvällarna
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 153 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 400 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Poolen vid hotellets poolområde har barnsektion. Solstolar och parasoller att låna och i poolbaren serveras svalkande dryck och snacks. Och missa inte hotellets trevliga veranda med utsikt över havet. Vill du bada i havet ligger Laganas långa sandstrand bara några minuters promenad bort.

Kostnadsfritt wifi över hela hotellet. Centrum av Lagans ligger bara några hundra meter från hotellet. Längs strandpromenaden och gatorna i centrum finns barer och restauranger.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Säsongsinformation

Till sommaren är åldersgränsen 21 år för att bo på hotellet.

Alla hotell, Laganas

California Beach

California Beach ligger strax ovanför den fina sandstranden i Laganas - perfekt för långa morgonpromenader eller en stillsam kvällspromenad innan solen går ner och middagen tar vid. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 16 år. Hotellet har en fin trädgård, en pool, en restaurang och fina och fräscha dubbelrum, vissa med en privat grundare pool.

Koukla Mare

Härliga Koukla Mare ligger som en liten oas i lugna och vackra omgivningar och är ett av våra utvalda Apollo Mondo Local-hotell. Här bor du på ett familjedrivet hotell där du tas om hand med genuin värme av värdfamiljen. Njut av dagen, ta ett dopp i poolen, kanske göra en utflykt och hitta din strand för dagen för att sedan vända tillbaka till hotellet efter en trevlig middag på en mysig taverna i Agios Sostis.