California Beach

California Beach ligger strax ovanför den fina sandstranden i Laganas - perfekt för långa morgonpromenader eller en stillsam kvällspromenad innan solen går ner och middagen tar vid. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 16 år. Hotellet har en fin trädgård, en pool, en restaurang och fina och fräscha dubbelrum, vissa med en privat grundare pool.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Superiorrum för 2 personer. Deluxerum med privat pool för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Det var så närma till stranden:
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 123 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 80 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Dagarna kan tillbringas på den fina och långa stranden men hotellet har ett fint och härligt poolområde för lite skönt semesterhäng. En pool, solstolar och parasoller samt en poolbar för svalkande dryck och lättare måltider under dagen.

En bufférestaurang som serverar frukost och middag med grekiska och internationella rätter. I baren kan du ta dig något att dricka.

Wifi i allmänna utrymmen ingår. Hårtork finns att låna mot förfrågan i receptionen. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Alltid på våra Hotell för vuxna

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Laganas

Margarita (Zakynthos)

Välkommen till det mysiga hotellet Margarita som ligger i den lugnare delen av Laganas. Margarita är ett fantastiskt val för familjer och par som vill njuta av en avkopplande semester. Här kan du sola vid någon av de palmkantade poolerna eller ta en lugn promenad till sandstranden.

Natalie

Välkommen till hotell Natalie, beläget bara ett stenkast från stranden och en kort promenad från centrum i Laganas. På hotellet finns ett inbjudande poolområde och en härlig veranda med utsikt över havet. Hotell Natalie vänder sig till en vuxen publik över 21 år och eftersträvar en lugn atmosfär. Hotellet är inte barnfritt då barn och ungdomar är välkomna tillsammans med målsman. Barn och ungdomar kan endast checka in på hotellet tillsammans med målsman över 21 år.