Kassandra Bay

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Välkommen till hotell Kassandra Bay på Skiathos, alldeles intill Vasaliasstranden. På Kassandra Bay finns allt du behöver för att kunna njuta av din semester. Poolområdet bjuder på magisk havsutsikt och vill du ta dig in till Skiathos stad så finns det både buss- och båtförbindelser.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer/2-3 personer Dubbelrum i etage för 2-4 personer. Större dubbelrum för 2 personer. Familjerum för 4 personer. Executiverum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Utrolig god og venlig service gennem hele hotellet.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1391 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Kassandra Bay är ett modernt och strandnära hotell som ligger i det lugna området Vasilias, mellan Megali Ammos och Achladies. Hotellet delar faciliteter som reception, restauranger, spa, gym och pooler med hotell Kassandra Bay Suites & Spa.

Stort poolområde med två pooler, varav den ena har barnsektion. Solstolar, parasoller och poolhanddukar ingår både vid poolerna och på stranden.

Till sommaren 2023 renoverades hotellets restauranger och barer. Frukostbuffén dukas upp på restaurang Amvrosi och hotellet är del av programmet "Greek Breakfast" vilket betyder att fokus ligger på lokalproducerade varor och regionala specialiteter. Dagens övriga måltider väljs från en à la carte-meny i någon av restaurangerna Pelagos (lunch), Mesoyios (middag) eller Black Olive (lunch och middag). Fokus ligger på Medelhavsmat och grekiska specialiteter, men med internationella inslag. The K Bar, vid poolerna, serverar snacks och dryck hela dagen. Kanske en cocktail att njuta av solnedgången? Strandservice för dryck erbjuds också.

Stort och härligt spa med hamam, bastu och jacuzzi samt massage och skönhetsbehandlingar - allt mot avgift. Gymmet är kostnadsfritt. Vattensporter på stranden mot avgift. Wifi över hela hotellområdet.

Ett par tavernor ligger i närheten av hotellet. Taxibåt från hotellet till Skiathos stad, mot avgift. Bra bussförbindelser med Skiathos stad. 800 meter till centrum i Achladies. Huvudväg går nära hotellet; trafiken kan uppfattas som störande. Vid ankomst och avresa stannar bussen ca 150 meter från hotellet. Bagaget transporteras.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Alla hotell, Vasilias

Kassandra Bay Suites & Spa

Hotell Kassandra Bay Suites & Spa på Skiathos är en del av den större Kassandra Bay-resorten och här välkomnas gäster över 16 år. Hotellet frestar med sitt läge alldeles intill Vasaliasstranden och ett trevligt poolområde. Boka ett deluxerum med privat pool för en extra lyxig semester.

Oniro Skiathos

Hotellet ligger i rofyllda omgivningar på en kulle ovanför badviken Vasilias. Här väntar en härlig semester, och missa inte ett besök på restaurangen som serverar vällagade grekiska rätter. Från hotellet Oniro Skiathos poolområde har du en hänförande utsikt över havet. Välkommen!