Dubbelrum

Ljusa och renoverade dubbelrum med dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd. Tv med satellitkanaler och kylskåp. Vattenkokare mot förfrågan i receptionen. Gratis luftkonditionering och deponering. Gratis wifi. Hårtork och tofflor. Dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/ 2-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum i etage

Dubbelrum i etage med tv på båda våningarna. Dubbelsäng på övervåningen och bäddsoffa på nedervåningen. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Vattenkokare mot förfrågan i receptionen. Gratis luftkonditionering och deponering. Gratis wifi. Hårtork och tofflor. Dusch och wc på nedre plan. Mindre badrum med dusch och toalett på övre plan. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 30-35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Executiverum

Executiverum med öppen planlösning. Dubbelsäng och soffa med fåtöljer. Tv med satellitkanaler och minibar. Vattenkokare mot förfrågan i receptionen. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Familjerum

Familjerum är två dubbelrum med förbindelsedörr mellan sig. Två sovrum med dubbelsäng och två separata sängar. Två badrum. Tv med satellitkanaler och kylskåp. Vattenkokare mot förfrågan i receptionen. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork och tofflor. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 65 kvadratmeter.
Antal personer: 4 personer

Större dubbelrum

Ljusa och renoverade större dubbelrum med en dubbelsäng och två separata sängar. Tv med satellitkanaler och kylskåp. Vattenkokare mot förfrågan i receptionen. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt eller trädgårdsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer.