Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare finns att låna. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum i etage

Dubbelrum i etage med balkong och havsutsikt. På entréplanet finns ett vardagsrum med möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa samt ett badrum med dusch och wc. En trappa upp finns en dubbelsäng och ett badrum med dusch och wc. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare finns mot förfrågan. En tv med internationella kanaler finns på båda våningarna. Hårtork. Tofflor. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 30-35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Executiverum

Executiverum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng samt soffa, bord och fåtöljer. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare finns mot förfrågan. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Familjerum med 4 ord. bäddar

Familjerum med balkong och havsutsikt. Familjerummet består av två rum och två badrum. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare mot förfrågan. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Tofflor. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 65 kvadratmeter.
Antal personer: 4 personer

Större dubbelrum

Större och renoverade dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt eller med trädgårdsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet med extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare finns mot förfrågan. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Tofflor. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 30-35 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer.