Dubbelrum

Renoverade dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare finns att låna. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum i etage

Dubbelrum i etage med balkong och havsutsikt. På entréplanet finns ett vardagsrum med möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa samt ett badrum med dusch och wc. En trappa upp finns en dubbelsäng och ett badrum med dusch och ww. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare finns mot förfrågan. En tv med satellitkanaler finns på båda våningarna. Hårtork. Tofflor. Städning 7 ggr/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 30-35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Executiverum

Executiverum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng samt soffa, bord och fåtöljer. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare finns mot förfrågan. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Familjerum

Familjerum som består av två dubbelrum med balkong och havsutsikt. Förbindelsedörr mellan dubbelrummen.

Varje dubbelrum består av en dubbelsäng och två enkel sängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare mot förfrågan. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Tofflor. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 4 personer

Större dubbelrum

Större och renoverade dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt eller med trädgårdsutsikt. En dubbelsäng och två enkelsängar. Möjlighet med extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare finns mot förfrågan. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Tofflor. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. I den är rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer.