Kassandra Bay

  • Hög kundnöjdhet
  • Strandnära hotell med fint spa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Välkommen till hotell Kassandra Bay på Skiathos, alldeles intill Vasalias-stranden. På Kassandra Bay finns allt du behöver för att kunna njuta av din semester. Poolområdet bjuder på magisk havsutsikt och vill du ta dig in till Skiathos stad så finns det både buss- och båtförbindelser.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer/2-3 personer, varav 1 barn. Dubbelrum i etage för 2-4 personer. Större dubbelrum för 2 personer/2-3 personer. Familjerum för 4 personer. Executiverum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bra med egen sandstrand och att det fanns gratis poolhanddukar och solstolar. Bra läge och perfek...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1267 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Kassandra Bay är ett modernt och strandnära hotell som ligger i det lugna området Vasilias, mellan Megali Ammos och Achladies. Stort poolområde med två pooler, varav den ena har barnsektion. Gratis solstolar, parasoller och handdukar. Pool-/snackbaren Pelagos. Restaurang Amvrosia serverar frukostbuffé och restaurang Kassandra middagsbuffé. På hotellet finns även à la carte-restaurangen Mesoyios.

Gratis wifi över hela hotellområdet. Ett par tavernor ligger i närheten av hotellet. Strandservice med gratis solstolar, parasoller och strandhanddukar. Du beställer kalla drycker från strandbaren genom att trycka på en knapp på parasollet. Vattensporter finns på stranden mot avgift. Receptionen är öppen dygnet runt. Aktiviteter för barn och vuxna.

Taxibåt från hotellet till Skiathos stad, mot avgift. Bra bussförbindelser med Skiathos stad. 800 meter till centrum i Achladies. Huvudväg går nära hotellet; trafiken kan uppfattas som störande. Hotellet delar faciliteter som reception, restauranger och pooler med hotell Kassandra Bay Suites & Spa. Vid ankomst och avresa stannar bussen ca 150 meter från hotellet. Bagaget transporteras.

Måltider

Frukostbuffé ingår.

Halvpension mot tillägg. (Halvpension avser frukostbuffé och á la carte middag).

Alla hotell, Vasilias

Kassandra Bay Suites & Spa

Hotell Kassandra Bay Suites & Spa på Skiathos är en del av det större Kassandra Bay-komplexet och här välkomnas gäster över 16 år. Hotellet frestar med sitt läge alldeles intill Vasalias-stranden och ett trevligt poolområde. Boka ett deluxerum med privat pool för en extra lyxig semester.

Skiathos Club

Upptäck hotellet Skiathos Club som ligger i det natursköna Katsarou-området, på en kulle ca 800 meter ovanför Vasilias-stranden på Skiathos. Härifrån har du en fantastisk panoramautsikt över Egeiska havet. Njut av ett dopp i poolen eller upptäck sevärdheterna i närheten.