Kundomdömen om Kassandra Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 84 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Inredning, location
-

Bekräftad gäst: 2021-07-24


10 av 10

+
Servicen och standarden på allt, och läget. Skapar en mkt trevlig och avkopplande atmosfär. Hanterar läget bra med Corona.
-
Det finns detaljer att fila på när det går mot mer normalläge framåt - ex låsen till rummen som strular, utomhusbelysning, tempo i servering av lunch. Men mkt bra utifrån läget.

Bekräftad gäst: 2021-07-24


8 av 10

+
Service och frukost
-
En liten supermarket

Bekräftad gäst: 2021-07-24


9 av 10

+
Bra läge med egen strand. Rent frächt och bra sängar.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-17


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-10


9 av 10

+
Personalen som jobbade på hotellet var helt fantastiska! Sen var själva hotellet, maten och läget perfekt. Vi kommer tillbaka!
-
Inget!

Bekräftad gäst: 2021-07-03


7 av 10

+
Läget vid stranden. Gratis solstolar. Fräscht.
-
Fuktskador på rum med dålig lukt. Icke fungerande balkongdörrar som fastnar. Trasiga blandare som växlar mellan kallt och varmt plösligt när man duschar och de inte kan fixa det även efter 4 dagar och 8 samtal(!) Det borde finnas någon sorts mini-market i anslutning till hotellet alt. Viss försäljning av varor i receptionen med tanke på att hotellets avstånd till stan eller ens närmaste kiosk. Dyrt i bar och på restaurang. Konstigt att taxin kostar 10 euro till stan om man beställer via receptionen när det kostar 8 euro om man beställer själv. De borde ha en skylt med tidtabell för busslinjen vid receptionen.

Bekräftad gäst: 2021-07-03


6 av 10

+
Polen
-
Balkong dörren

Bekräftad gäst: 2021-07-03


9 av 10

+
Läget, mat och personal.
-
Ljuddämpande anordningar i matsalar, slamrigt.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
Snyggt och trevligt hotell med bra service och närhet till strand.
-
Förbjud rökning på balkonger.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

1233 omdömen
Utmärkt
 
786
Väldigt bra
 
311
Bra
 
103
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-07-15

Inlägg av MagnusKarlssonRahm Stockholm, Sverige

Behaglig semester

Ett utmärkt hotell med fin strand där solstolar och parasoll ingick i priset. Suverän frukostbuffé och trevlig a la carte restaurang. Vi provade inte bufférestaurangen. Överlag sympatisk personal, men en extra eloge till PT Panos som gav familjen ett välbehövligt träningspass. Potential till förbättring är WI-FI täckningen som var obefintlig i vårt rum. Ett hotell som Kassandra Bay borde kunna erbjuda fri shuttle in till Skiathos stad, även om båttaxin var trevlig att åka.

 
2018-09-22

Inlägg av JohannaP1294

En pärla för avslappning!

Fantastiskt hotell med underbar mat. Frukosten är bland de bättre jag upplevt. Vi bodde i suites-delen och därmed tillgång till egen frukostmatsal vilket var plus och egen infinity-pool. Fin strand med bra solsängar. Fina och rena rum. Bra AC. Enda negativa med hotellet var att det var lång till närmsta minimarket/kiosk och lite få hoteller på gångavstång till hotellet.

 
2018-06-10

Inlägg av vivecas2015 Bergshamra, Sverige

Viveca Sandberg

Underbar vistelse på Kassandra Bay Resort & Spa . Kan varmt rekommenderas . Bra service , trevligt bemötande , rent fräscht. God mat. Underbar frukost buffé . Otroligt bra service på stranden. Vill man till Skiathos Town på kvällen så tar man båten vid stranden. Väldigt trevligt. Bästa semestern någonsin. Vänligen Viveca & Ronny

 
2018-05-26

Inlägg av 261gustavl Göteborg, Sverige

Perfekt hotell

Så här ska ett hotell vara! Jättefina rum med underbar utsikt. Väldig god frukost, och väldigt trevlig personal som ger hög service! Nära till havet och nära till ”buss” båten som regelbundet går in till staden.

 
2017-09-10

Inlägg av susanneklasson Borås, Sverige

En pärla på Skiathos

Bra standard- vi bodde i ett stort familjerum på översta våningen. Rent och fräscht, fantastisk utsikt, bra pool- och a la carte restaurang. Två saltvattenspooler och strand precis nedanför med fina solsängar. Mycket trevlig personal, Firade min 50-årsdag där och hotellet uppvaktade mig med presentkort!!! Helt fantastiskt. Kan varmt rekommendera detta hotell och Skiathos är en mycket mysig ö.