Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 27 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Bra med egen sandstrand och att det fanns gratis poolhanddukar och solstolar. Bra läge och perfekt med busshållplats och taxibåtsbrygga vid hotellet.
-
De vita målade solstolarna börjar bli ganska slitna och även sittmöblemanget vid poolbaren där det inte var så skönt att hänga en längre tid och inte så bra sittplatser och bord om man ska äta.

Bekräftad gäst: 2021-10-02


7 av 10

+
Utsikten närhet till stranden när till Skiathos Trevlig personal
-
Städning på toaletter och golv . Sand på golv mängder av tvålrester i dusch och runt handfat Vi åkte hem den dagen hotellet stängde . Kände oss väldigt bortkörda eftersom de lyfte bort alla solstolar på stranden dagen före vi åkte På avresedagen lade vi handdukar på stolar runt poolen . När vi kom var solstolarna borta och handdukarna låg vid sidan av . Det fanns inga solstolar kvar ute för oss att sitta på. Tycker , att de kan vänta med att röja hela hotellet tills gästerna lämnat. De har väl ändå typ till april på dig före de öppnar igen ..?

Bekräftad gäst: 2021-10-02


10 av 10

+
Strandnära
-

Bekräftad gäst: 2021-10-02


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-02


6 av 10

+
Location. Man kunde ta sig rund väldigt enkelt från hotellet.
-
Faciliteter, toaletten på rummet funkade inte ordentligt, för hård säng, frukosten var ganska basic och man fick ingen information om att det kunde beställas t.ex. omelett eller bättre kaffe utan man såg bara att det serverades till vissa personer. De hade ingen DoNotDisturb lapp som man kunde hänga på dörren utan man blev väckt varje morgon av städpersonalen. Allting var ganska basic och det här kändes inte som varken 4,5 eller 5 stjärnigt hotell.

Bekräftad gäst: 2021-10-02


7 av 10

+
Bäst var att det låg nära strand
-
Temat på hotellet stämmer bäst överens med ett all inclusive hotell och personalen hade inte koll på området runt omkring hotellet , vid frågor om supermarket visste de inte om det fanns någon i närheten och det var även när frågor tider om taxibåten in till stan

Bekräftad gäst: 2021-10-02


10 av 10

+
Allt var bra
-
Ev belysningen om man kom utifrån mot receptionen. ( skyltningen )

Bekräftad gäst: 2021-09-25


10 av 10

+
Rent o fräscht, trevlig personal! Underbar frukost!
-
Att ha en möjlighet att få duscha o byta om när det är så att hemresan är på kvällen. Vi var på stranden vid hotellet hela dagen, fick lämna rummet tidigt, enda duschen att tillgå var vid poolen…. Klädbyte fick ske på en toalett…. Kändes undermåligt för ett 5-stjärnigt hotell

Bekräftad gäst: 2021-09-25


9 av 10

+
Läget! Bra poolarea och egen liten strand. Bra med busshållplats utanför hotellet, och den underbara båttaxin nedanför hotellet. Fräsch frukostbuffé.
-
Foajén fruktansvärt tråkig. Åt middagsbuffén en gång, trist och basal.

Bekräftad gäst: 2021-09-25


10 av 10

+
Närheten till strand & trevlig personal!
-
Inget

Bekräftad gäst: 2021-09-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

1267 omdömen
Utmärkt
 
803
Väldigt bra
 
324
Bra
 
103
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2021-10-03

av mariakjallgrenla2018 Göteborg, Sverige

Härlig utsikt strandnära

Hotell i bra klass . Vi fick ett rum i 2 våningar det var dock lite farligt då trappan var brant och hal. Utsikten från balkongen är magnifik havet åt alla håll . Man får stolar gratis både på strand och vid poolen dessutom nya handdukar för detta varje dag . Frukosten är av buffetyp det finns mycket att välja på och även glutenfritt om man frågar . Personalen är trevliga . På det negativa blir tyvärr att vårt badrum vid sovrummet inte var bra städat mycket tvålrester överallt . Tror inte man dammsuger när det städas då vi hade sand på golvet i sovrummet . Vi hade dessutom oturen att åka på säsongens allra sista vecka . Så avrese dagen (vi åkte hem på kvällen ) var det panik att gå in solstolar och övrigt . Lade handdukar på de solstolar vi skulle ha men när vi kom var solstolarna borta och handdukarna låg vid sidan . Får jag ge hotellet ett tips stäng hotellet utan göster det kan väl vänta tills vi åkt ? Men sammantaget bra avseende läge frukost och trevlig personal . Om Man vill åka in till stan finns det möjlighet med taxi för 10 euro . Hotellet har även en båt som snabbt går över till Skiathos.

 
2019-07-15

av MagnusKarlssonRahm Stockholm, Sverige

Behaglig semester

Ett utmärkt hotell med fin strand där solstolar och parasoll ingick i priset. Suverän frukostbuffé och trevlig a la carte restaurang. Vi provade inte bufférestaurangen. Överlag sympatisk personal, men en extra eloge till PT Panos som gav familjen ett välbehövligt träningspass. Potential till förbättring är WI-FI täckningen som var obefintlig i vårt rum. Ett hotell som Kassandra Bay borde kunna erbjuda fri shuttle in till Skiathos stad, även om båttaxin var trevlig att åka.

 
2018-09-22

av JohannaP1294

En pärla för avslappning!

Fantastiskt hotell med underbar mat. Frukosten är bland de bättre jag upplevt. Vi bodde i suites-delen och därmed tillgång till egen frukostmatsal vilket var plus och egen infinity-pool. Fin strand med bra solsängar. Fina och rena rum. Bra AC. Enda negativa med hotellet var att det var lång till närmsta minimarket/kiosk och lite få hoteller på gångavstång till hotellet.

 
2018-06-10

av vivecas2015 Bergshamra, Sverige

Viveca Sandberg

Underbar vistelse på Kassandra Bay Resort & Spa . Kan varmt rekommenderas . Bra service , trevligt bemötande , rent fräscht. God mat. Underbar frukost buffé . Otroligt bra service på stranden. Vill man till Skiathos Town på kvällen så tar man båten vid stranden. Väldigt trevligt. Bästa semestern någonsin. Vänligen Viveca & Ronny

 
2018-05-26

av 261gustavl Göteborg, Sverige

Perfekt hotell

Så här ska ett hotell vara! Jättefina rum med underbar utsikt. Väldig god frukost, och väldigt trevlig personal som ger hög service! Nära till havet och nära till ”buss” båten som regelbundet går in till staden.