Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 65 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Lugn och skön miljö Rent och fräscht Bra utbud av restauranger
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


10 av 10

+
Nära till både strand och pool
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


8 av 10

+
Alla var väldigt trevliga och erbjöd god service. Närheten till stranden var oslagbar. Helt okej mat och dryck.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


10 av 10

+
Vi hade en fantastisk utsikt.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


8 av 10

+
Läget o standard
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


8 av 10

+
Läget, utsikten.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


9 av 10

+
Solstolar åt alla taxibåten från strandkanten
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


8 av 10

+
Bra geografiskt. Härlig utsikt över hav och poolområde. Bra vi mat och trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

1323 omdömen
Utmärkt
 
837
Väldigt bra
 
338
Bra
 
111
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2022-08-20

av 344annelie

Med varma rekommendationer

Vilket härligt hotell! Personalen var otroligt vänlig & trevlig, rummen välstädade & det fanns flera restauranger att välja emellan. När man tröttnat på dem tar man den söta taxibåten till Skiathos stad. Aningen dyrare men så mycket härligare än en svettig buss eller taxi! Även om jag föredrar pool låg vi vid den privata lilla stranden varje dag, bekväma solsängar & bra service, fin sand och lagom sluttning i havet. Den grekiska pizzan på stranden var nog den godaste pizzan jag ätit đŸ‘đŸŒ Uppskattade systemet med lån av handdukar till pool/strand & älskade att de hade en välmående hotellkatt đŸ„° Rekommenderar varmt detta hotell ❀

 
2022-06-18

av G5456WBmarcusp Gustavsberg, Sverige

Fin resa till underbara Skithos.

Väldigt fint hotell med rena och stilrena rum. Trevlig personal. Vi reste med två barn 10 och 12 och det passade oss bra. Fint och klart vatten. Kanske var maten inte alltid den mest fantastiska men helt ok. Det fanns gott om restauranger i Skiathos stad som låg i närheten och även restauranger på gångavstånd.

 
2021-10-03

av mariakjallgrenla2018 Göteborg, Sverige

Härlig utsikt strandnära

Hotell i bra klass . Vi fick ett rum i 2 våningar det var dock lite farligt då trappan var brant och hal. Utsikten från balkongen är magnifik havet åt alla håll . Man får stolar gratis både på strand och vid poolen dessutom nya handdukar för detta varje dag . Frukosten är av buffetyp det finns mycket att välja på och även glutenfritt om man frågar . Personalen är trevliga . På det negativa blir tyvärr att vårt badrum vid sovrummet inte var bra städat mycket tvålrester överallt . Tror inte man dammsuger när det städas då vi hade sand på golvet i sovrummet . Vi hade dessutom oturen att åka på säsongens allra sista vecka . Så avrese dagen (vi åkte hem på kvällen ) var det panik att gå in solstolar och övrigt . Lade handdukar på de solstolar vi skulle ha men när vi kom var solstolarna borta och handdukarna låg vid sidan . Får jag ge hotellet ett tips stäng hotellet utan göster det kan väl vänta tills vi åkt ? Men sammantaget bra avseende läge frukost och trevlig personal . Om Man vill åka in till stan finns det möjlighet med taxi för 10 euro . Hotellet har även en båt som snabbt går över till Skiathos.

 
2019-07-15

av MagnusKarlssonRahm Stockholm, Sverige

Behaglig semester

Ett utmärkt hotell med fin strand där solstolar och parasoll ingick i priset. Suverän frukostbuffé och trevlig a la carte restaurang. Vi provade inte bufférestaurangen. Överlag sympatisk personal, men en extra eloge till PT Panos som gav familjen ett välbehövligt träningspass. Potential till förbättring är WI-FI täckningen som var obefintlig i vårt rum. Ett hotell som Kassandra Bay borde kunna erbjuda fri shuttle in till Skiathos stad, även om båttaxin var trevlig att åka.

 
2018-09-22

av JohannaP1294

En pärla för avslappning!

Fantastiskt hotell med underbar mat. Frukosten är bland de bättre jag upplevt. Vi bodde i suites-delen och därmed tillgång till egen frukostmatsal vilket var plus och egen infinity-pool. Fin strand med bra solsängar. Fina och rena rum. Bra AC. Enda negativa med hotellet var att det var lång till närmsta minimarket/kiosk och lite få hoteller på gångavstång till hotellet.