Kassandra Bay Suites & Spa

  • Strandnära hotell med fint spa
  • Boka deluxerum med privat pool
  • Välkomnar gäster över 16 år

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Hotell Kassandra Bay Suites & Spa på Skiathos är en del av det större Kassandra Bay-komplexet och här välkomnas gäster över 16 år. Hotellet frestar med sitt läge alldeles intill Vasalias-stranden och ett trevligt poolområde. Boka ett deluxerum med privat pool för en extra lyxig semester.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Deluxerum för 2 personer. Deluxerum plus för 2 personer. Deluxerum med jacuzzi för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget är bra, lätt att ta båt/taxi in till stan.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1267 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Kassandra Bay Suites & Spa är en del av Kassandra Bay Resort. Hotellet är modernt, strandnära och beläget mellan Megali Ammos och Achladies, i det lugna området Vasilias. Stort poolområde med två pooler som delas med hotell Kassandra Bay samt en pool som endast finns till för gäster på Kassandra Bay Suites & Spa. Gratis solstolar, parasoller och pool-/strandhanddukar. Strandservice med gratis solstolar, parasoller och strandhanddukar. Du beställer kalla drycker till stranden genom att trycka på en knapp på parasollet. Vattensporter finns på stranden mot avgift.

Restaurang Kassandra serverar middagsbuffé, Pergola erbjuder lättare lunch/snacks och på hotellet finns även à la carte-restaurangen Mesoyios. Det finns också en pool-/snackbar, Pelagos, som är öppen hela dagarna.

Gratis wifi över hela hotellområdet. Receptionen, som delas med Kassandra Bay, är öppen dygnet runt. Det finns även en reception för Kassandra Bay Suites & Spa. Vid ankomst/avresa stannar transferbussen ca 150 meter från hotellet. Bagage transporteras.

Taxibåt från hotellet till Skiathos stad, mot avgift, en gång i halvtimmen under högsäsong. Bra bussförbindelser med Skiathos stad (4 km). 800 meter till centrum i Achladies. Ett par tavernor ligger i närheten av hotellet. Huvudvägen går nära hotellet, trafiken kan uppfattas som störande. Kassandra Bay Suites & Spa delar faciliteter, såsom restauranger och pooler, med hotell Kassandra Bay.

Måltider

Frukostbuffé ingår. Halvpension mot tillägg. (Halvpension avser frukostbuffé och á la carte middag).

Säsongsinformation

  • Hotellets gym är stängt under återstoden av sommaren 2021.

Alltid på våra Hotell för vuxna

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Vasilias

Kassandra Bay

Välkommen till hotell Kassandra Bay på Skiathos, alldeles intill Vasalias-stranden. På Kassandra Bay finns allt du behöver för att kunna njuta av din semester. Poolområdet bjuder på magisk havsutsikt och vill du ta dig in till Skiathos stad så finns det både buss- och båtförbindelser.

Skiathos Club

Upptäck hotellet Skiathos Club som ligger i det natursköna Katsarou-området, på en kulle ca 800 meter ovanför Vasilias-stranden på Skiathos. Härifrån har du en fantastisk panoramautsikt över Egeiska havet. Njut av ett dopp i poolen eller upptäck sevärdheterna i närheten.