Kassandra Bay Suites & Spa

Hotell Kassandra Bay Suites & Spa på Skiathos är en del av den större Kassandra Bay-resorten och här välkomnas gäster över 16 år. Hotellet frestar med sitt läge alldeles intill Vasaliasstranden och ett trevligt poolområde. Boka ett deluxerum med privat pool för en extra lyxig semester.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Deluxerum för 2 personer. Deluxerum plus för 2 personer. Deluxerum med jacuzzi för 2 personer. Deluxerum med privat pool, för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Närheten till havet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1437 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Kassandra Bay Suites & Spa är en del av Kassandra Bay Resort. Hotellet är modernt, strandnära och beläget mellan Megali Ammos och Achladies, i det lugna området Vasilias. Kassandra Bay Suites & Spa delar faciliteter, såsom restauranger, spa, gym och pooler, med hotell Kassandra Bay.

Stort poolområde med två pooler som delas med hotell Kassandra Bay samt en pool som endast finns till för gäster på Kassandra Bay Suites & Spa. Solstolar, parasoller och pool-/strandhanddukar ingår både vid poolområdet och på stranden. Strandservice för dryck.

Till sommaren 2023 renoverades restauranger och barer på hotellet. Frukostbuffén dukas upp på restaurang Amvrosi och hotellet är del av programmet "Greek Breakfast" vilket betyder att fokus ligger på lokalproducerade varor och regionala specialiteter. Dagens övriga måltider väljs från en à la carte-meny i någon av restaurangerna Pelagos där du kan äta lunch, Mesoyios för middag eller på Black Olive där du kan äta både lunch och middag. Fokus ligger på Medelhavsmat och grekiska specialiteter, men med internationella inslag. The K Bar, vid poolerna, serverar snacks och dryck hela dagen. Kanske en cocktail att njuta av solnedgången? Strandservice för dryck erbjuds också.

Vattensporter finns på stranden mot avgift. Stort och härligt spa med hamam, bastu och jacuzzi samt massage och skönhetsbehandlingar - allt mot avgift. Gymmet är kostnadsfritt.

Wifi ingår över hela hotell. Receptionen, som delas med Kassandra Bay, är öppen dygnet runt. Det finns även en reception för Kassandra Bay Suites & Spa. Vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 150 meter från hotellet, bagage transporteras.

Taxibåt från hotellet till Skiathos stad, mot avgift, en gång i halvtimmen under högsäsong. Bra bussförbindelser med Skiathos stad (4 km). 800 meter till centrum i Achladies. Ett par tavernor ligger i närheten av hotellet. Huvudvägen går nära hotellet, trafiken kan uppfattas som störande.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Hotell för vuxna

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Vasilias

Kassandra Bay

Välkommen till hotell Kassandra Bay på Skiathos, alldeles intill Vasaliasstranden. På Kassandra Bay finns allt du behöver för att kunna njuta av din semester. Poolområdet bjuder på magisk havsutsikt och vill du ta dig in till Skiathos stad så finns det både buss- och båtförbindelser.

Oniro Skiathos

Hotellet ligger i rofyllda omgivningar på en kulle ovanför badviken Vasilias. Här väntar en härlig semester, och missa inte ett besök på restaurangen som serverar vällagade grekiska rätter. Från hotellet Oniro Skiathos poolområde har du en hänförande utsikt över havet. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 18 år. Välkommen!